Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2016, 10:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Len 8-ročná Sky je najmladšou skateboardistkou, ktorá sa zúčastnila prestížnej americkej súťaže Vans Pro Series

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Niektorí z nás si v tomto veku vedeli ledva zaviazať šnúrky na topánkach a toto dievča už diktuje triky na súťaži, ktorá je snom všetkých jazdcov.

Ženský skateboarding za tým mužským vôbec nezaostáva, dôkazom čoho je aj pravidelné vymedzenie osobitnej kategórie pre nežné pohlavie na väčšine prestížnych súťaží organizovaných za veľkou mlákou. Zároveň platí, že neexistujú žiadné vekové obmmedzenia a zaregistrovať sa môže každý, kto sa dokáže kvalifikovať. Súčasťou známej udalosti Vans US Open Pro Series je samozrejme aj disciplína skateboarding, do ktorej sa zapájajú elitní jazdci. Práve medzi nimi by sme tento rok našli aj najmladšiu, len 8-ročnú zástupkyňu, ktorá však za svojimi kolegyňami vôbec nezaostávala. Sky Brown pochádza z Japonska a tomuto športu sa venuje už od svojich troch rokov, čo je skutočne nevídané. Šikovné dievčatko chodí trénovať so svojim päťročným bratom, a tak majú pravdepodobne talent v krvi. Aby toho nebolo málo, Sky sa začala venovať aj surfingu a o sľubnú kariéru má postarané už teraz. Život dvoch neobyčajných detí môžete sledovať aj na tomto instagrame.

Domov
Zdieľať
Diskusia