Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2016, 9:55
Čas čítania 0:00
Jakub P.

DJ Khaled sa prezliekol za šoféra a vozil ľudí po New Yorku. Niektorým trvalo dlho, kým ho spoznali

ZAUJÍMAVOSTI DJ KHALED
Uložiť Uložené

Okuliare a čiapka maskovali DJ-a Khaleda, keď robil vodiča Lyftu. Ako reagovali ľudia, ktorí k nemu nastúpili do auta?

Americká spoločnosť Lyft sa opäť postarala o vtipné video, keďže sa na jeden deň ich šoférom stal DJ Khaled, ktorý vozil ľudí po New Yorku. Aby nebolo také ľahké ho ihneď spoznať, vymyslel si falošné meno Billi, zamestnanie zámočníka a svoju tvár zamaskoval okuliarmi a čapicou. Keď mu pasažieri nastupovali do vozidla, snažil sa pôsobiť čo najprirodzenejšie, aby ho neodhalili. Niektorí mu na to skočili, no boli i takí, ktorí okamžite neverili, že sa volá Billi. Počas jazdy hovoril Khaled mnoho svojich typických hlášok ako: "The key is not to get in a car accident." Spomenul aj skladbu I Got the Keys s Futureom a Jay Z-m a ďalšie náznaky o tom, kto v skutočnosti šoféruje oné auto, padli, keď vyjadril túžbu mať ako domáce zviera leva a odhalil, že jeho obľúbeným športom je jazdenie na vodnom skútri. 

Ani to ale skupine pasažierov nepomohlo a so známou osobou sa naďalej rozprávali vo vedomí, že to je skutočne Billi. Ku koncu jázd sa ich začal pýtať na to, akých interpretov počúvajú a čo si myslia o DJ Khaledovi. Jedna dáma prezradila, že sa ním inšpiruje a iná zase, že jej pripadá dramatický. Po tejto otázke nasledovalo už len odhalenie pravej identity, na čo reagovali zúčastnení s prekvapením a radosťou. Kto by sa nechcel povoziť s DJ Khaledom, však?

 

Domov
Zdieľať
Diskusia