Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2016, 16:50
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Najobľúbenejší smartfón v USA nie je iPhone. Prvé miesto patrí phabletu Samsung Galaxy Note 5

TECH IPHONE SAMSUNG USA
Uložiť Uložené

Južná Kórea je pre Američanov jednoducho TOP.

Ak by som mal dnes vymenovať jednu ikonu technologického priemyslu Spojených štátov amerických, bez váhania by to bol gigant Apple. Elektronické produkty s logom nahryznutého jabĺčka tam milujú vďaka abnormálne vysokému patriotizmu asi úplne všetci a preto by len málokoho niekedy napadlo, že ich v otázke obľúbenosti domácich spotrebiteľov prekonajú juhokórejské kúsky a ešte aj od jedného z najväčších rivalov amerického výrobcu. Samsung z toho samozrejme vyťaží i obrovskú mediálnu pozornosť, takže si môže mädliť ruky na ďalšie nemalé zvýšenie popularity. Uvidíme, aká bude situácia po predstavení oboch noviniek, ktoré sa uskutoční už tento august a september.

Ako vyplýva z nedávno zrealizovanej národnej ankety ACSI, minulý rok predstavený Android phablet (obrovský smartfón) Galaxy Note 5 s inteligentným stylusom S Pen získal až 86 bodov zo 100. Hneď za ním sa ocitol tiež phablet iPhone 6s Plus (85/100) a na tretom mieste Galaxy Note 4 spolu s Galaxy S6 edge+ (84/100). 

Domov
Zdieľať
Diskusia