Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2016, 20:36
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Samsung predstavil Batman verziu Galaxy S7 edge vrátane príslušenstva a špeciálnej softvérovej témy

TECH BATMAN SAMSUNG
Uložiť Uložené

Ďalšia maškrta pre fanúšikov.

Po Iron Man edícii sme sa dočkali ďalšej neodolateľnej ponuky od juhokórejského giganta, ktorá sa nesie v duchu ďalšieho populárneho superhrdinu, tentokrát v čiernom plášti a čiernej maske. Celé balenie však obsahuje oveľa viac, ako len limitovanú verziu súčasnej vlajkovej lode s 5.5" zahnutým displejom a mierne upraveným dizajnom v zlato-čiernom kabáte. Ako je možné vidieť vďaka unboxing videu priamo od Samsungu, súčasť taktiež prispôsobenej krabice Galaxy S7 edge predstavuje aj zberateľský symbol Batmana, autentické ochranné puzdro či dokonca VR headset v podobnom farebnom zladení. A vizuálnemu prispôsobeniu sa nevyhla ani nadstavba operačného systému TouchWiz, kde sú navyše už od kúpy k dispozícii hi-res wallpapery s tou istou témou alebo nainštalovaná mobilná hra Injustice: Gods Among Us.

Samsung predstavil Batman verziu Galaxy S7 edge vrátane príslušenstva a špeciálnej softvérovej témy
Zdroj: Samsung

Ide o výsledok spolupráce spoločností SamsungWarner Bros., ktorá zahŕňa pridanie symbolu Batmana aj na zadnú stranu smartfónu a ďalšie vizuálne zmeny konštrukcie. Technické špecifikácie pôvodnej Galaxy S7 edge zostali bez akejkoľvek zmeny, takže je k dispozícii pokročilý hardvér vrátane efektívneho chladenia, čo ocenia najmä gejmeri. Špeciálna edícia na počesť tretieho výročia multiplatformovej hry Injustice: Gods Among Us dorazí na pulty predajní prvých obchodov začiatkom júna, cena je však stále neznáma. Predaj odštartuje Čína, Kórea, Latinská Amerika, Rusko a Singapur.

Domov
Zdieľať
Diskusia