Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2016, 11:13
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Efektný a vizuálne úžasný futbalový freestyle s horiacou loptou zaujme každého fanúšika tohto športu

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Triky s futbalovou loptou sú na pohľad fascinujúce, a to platí dvojnásobne, keď lopta a aj všetko naokolo horí.

Futbal je sám o sebe skvelý šport, ktorý milujú milióny ľudí po celom svete. S loptou toho veľa hráčov navymýšľa mnoho, no existujú aj takí jedinci, ktorí s ňou dokážu priam čarovať. Tí sa väčšinou venujú i freestyle futbalu dovoľujúcemu vyniknúť ich precíznej technike, kreativite, zručnostiam a práci s loptou.

Na freestyle futbal sa veľmi dobre pozerá, niekedy až nechápavo, keď človek vidí, s akou ľahkosťou a rýchlosťou sú jednotlivé triky predvádzané. Samozrejme, sú za tým roky tréningu, avšak ten sa v tomto odbore naozaj vypláca. Dokazuje to aj trojica freestylerov, Joltter, Andrew Henderson a Melody Donchet, ktorí sa odhodlali posunúť, v spolupráci s Copa90, vizuálnu atraktivitu svojho remesla na ďalšiu úroveň. Tradičnú loptu obalili do plameňov, a to doslova, keďže ju celú zapálili. Následne sa jej zmocnili a ukázali, čo všetko s horúcou guľou dokážu. A málo toho rozhodne nebolo. Všetko je zachytené na videu nižšie, ktoré je navyše veľmi dobre spracované, natáčanie v noci a práca s ohňom mu len dodáva na vydarenosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia