Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2016, 22:22
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Ohýbanie konštrukcie aj škriabanie displeja. Akú fyzickú záťaž vydrží nový Samsung Galaxy S7 edge?

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Čo všetko vydrží úhlavný konkurent iPhone?

Novinka od spoločnosti Samsung disponuje krásnym displejom v netradičnom tvare, výkonným hardvérom, elegantným vzhľadom, slotom pre microSD kartu, bezdrôtovým nabíjaním batérie a radou ďalších moderných vymožeností, pričom v zozname nechýba ani zvýšená odolnosť voči tekutinám alebo maličkým zrnkám piesku. Ako ale Galaxy S7 edge obstál v teste odolnosti a ohybnosti jeho konštrukcie, ktorú tvorí kombinácia kvalitného hliníkového rámiku a špičkového ochranného skla Gorilla Glass 4?

Ako je možné vidieť na videu, ochrana displeja, hlavného fotoaparátu a zadnej strany tela smartfónu dokázala zniesť oveľa viac, ako je to bežné pri väčšine iných modelov. Počas testu bola totiž použitá univerzálne aplikovateľná stupnica, pri ktorej sa rozoznáva niekoľko úrovní fyzického poškodenia prostredníctvom ostrého predmetu. A každú túto úroveň charakterizuje rozdielne tvrdý materiál, ktorého povrch pôsobí na povrch skla. Samsung Galaxy S7 edge si však dobre viedol aj pri ohýbaní alebo dokonca po priložení menšieho plameňa zo zapaľovaču.

Domov
Zdieľať
Diskusia