Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2016, 19:19
Čas čítania 0:00
noyer

Andersona Silvu čaká jeden z najťažších zápasov v kariére. Už tento víkend nastúpi proti Michaelovi Bispingovi

ŠPORT MICHAEL BISPING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po dvoch vynútených ročných pauzách sa Anderson Silva pripravuje na svoj ďalší zápas.

Anderson Silva, ktorý držal titul šampióna v strednej váhe takmer 7 rokov, sa po dvoch ročných pauzách vracia opäť do ringu. Prvá pauza bola zavinená nepríjemným zranením, ktoré si prihodil 28. decembra 2013. V odvetnom zápase boja o titul s Chrisom Weidmenom  si nešťastne zlomil holennú kosť. Mnohí dokonca špekulovali o konci jeho kariéry. 

31. januára 2015 sa vrátil do klietky na svoj zápas proti Nickovi Diazovi. Boj sa odohrával v aréne v Las Vegas a zhodou okolností to bolo na  mieste, kde sa rok dozadu zranil. Silva vyhral zápas na body, čo ho natoľko dojalo, že sa po zápase rozplakal. "Ďakujem Bohu za to, že mi dal ešte jednu príležitosť sa sem postaviť", povedal Silva so slzami v očiach.

 

Andersona Silvu čaká jeden z najťažších zápasov v kariére. Už tento víkend nastúpi proti Michaelovi Bispingovi
Zdroj: ESPN

Po skvelom víťazstve nad Diazom si však musel dopriať ďalší rok odpočinku, keď v auguste 2015 neprešiel dopingovými testami. V jeho tele našli zakázané látky drostanolon a adrostan, ktoré sa považujú za anabolické steroidy. Víťazstvo nad Diazom bolo anulované, zákaz činnosti začal platiť od 31. januára (po zápase s Diazom), čo pre Silvu znamenalo, že sa do ringu môže vrátiť najskôr vo februári 2016.

Už tento víkend (27. február) vypukne veľkolepé predstavenie, kde Anderson "The Spider" Silva nastúpi proti Michaelovi Bispingovi v O2 aréne, v Londýne. Bisping pôvodne čakal zápas s Gegardom Mousasim, no 24. decembra bol Mousasi nahradený Andersonom Silvom. Svetom sa šírila fáma, že Silva nastúpi proti svojmu krajanovi Victorovi Belfordovi, no nebola nikdy potvrdená.

Andersona Silvu čaká jeden z najťažších zápasov v kariére. Už tento víkend nastúpi proti Michaelovi Bispingovi
Zdroj: fighttalkscotland.com
Domov
Zdieľať
Diskusia