Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2015, 12:40
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Jaguar Land Rover prezrádza automobilové skvosty pre najnovšiu bondovku Spectre

TECH JAMES BOND RANGE ROVER
Uložiť Uložené

Okrem nedávno odhalenej DB10-ky si v slávnom filmovom pokračovaní zahrá aj Jaguar C-X75 a dvojica SUV-čiek od Land Roveru.

V závere minulého roka sme vás informovali o tom, že James Bond v najnovšom filmovom pokračovaní s názvom Spectre dostane novúčičký Aston Martin, ktorý vznikol výhradne kvôli 24. sfilmovanej bondovke. Daniel Craig si tak tradične sadne za volant poriadného britského superšportu, ktorým bude naháňať “padúchov“. Aston Martin DB10 je zároveň oslavný model, pri príležitosti 50. výročia spolupráce Aston Martinu s Jamesom Bondom, viac sa však dozvieš v našom nedávnom článku.

Spoločnosť Jaguar Land Rover (Automotive PLC) však prezrádza ďalšie tri nemenej zaujímavé kúsky, ktoré sa objavia v chystanom pokračovaní. V záberoch natočených v Ríme bude počas naháňačky okrem DB10-ky možné vidieť aj mimoriadne exkluzívny Jaguar C-X75, ktorý bol dodaný kvôli natáčaniu hneď vo viacerých exemplároch a to aj napriek tomu, že jeho samotná sériová výroba bola zamietnutá. Ďalšie dva typy vozidiel dodá aj druhá časť automobilového “koncernu“, menovite pôjde o druhé (nedávno ho prekonalo faceliftované Cayenne Turbo S) najrýchlejšíe SUV na svete - Range Rover Sport SVR a chýbať nebude ani už dosluhujúci Land Rover Defender. V oboch prípadoch ide o dodatočne upravené exempláre od domácej divízie Special Operations, navyše Defender zastupuje verzia známa ako Big Foot, teda vyhotovenie do extrémneho terénu postavené na 37” pneumatikách. Máme sa na čo tešiť.

Jaguar Land Rover prezrádza automobilové skvosty pre najnovšiu bondovku Spectre

Pokiaľ ťa zaujímajú najaktuálnejšie informácie zo sveta štyroch kolies, určite sleduj našu novú stránku!

Domov
Zdieľať
Diskusia