Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2015 o 13:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dominika Cibulková sa prebojovala do štvrťfinále Australian Open, kde sa postaví Serene

ŠPORT DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Cibulková porazila v nočnom zápase Azarenkovú a prebojovala sa tak do štvrťfinále Australian Open, kde bude čeliť Američanke Serene Williamsovej.

Presne pred rokom sme sledovali postup našej 25-ročnej nádhernej tenistky, Dominiky Cibulkovej, na Australian Open. Jej sympatický a bojovný výkon nakoniec vyústil vo finále s Na Li, ktorá medzitým už ukončila kariéru. Dominika síce turnaj nevyhrala, no nechala za sebou skvelý výkon a nádeje do budúcna. Rok na to, presnejšie v dnešných nočných hodinách, sa stretla v osemfinále s Bieloruskou Azarenkovou (bilancia 3:7 v prospech Bielorusky), ktorú po viac než dvoch hodinách v úžasnom zápase nakoniec zdolala v troch setoch (6:2, 3:6 a 6:3). Domči sa podarilo zasadiť 3 esá, mala 65 % úspešnosť prvého podania, pričom urobila len jednu dvojchybu. Dosiahla 44 víťazných úderov a 29 nevynútených chýb. 

Cibulkovú v štvrťfinále čaká Serena Williamsová. Proti nej má naša tenistka bilanciu 4:0, takže budeme pevne veriť, že po zápase to už bude 4:1. Serena má ľahké chrípkové problémy a do zápasu určite nepôjde v 100% stave. Zápas sa začne o jednej hodine ráno 28. januára, takže držte Dominike palce.

Domov
Zdieľať
Diskusia