Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2014, 19:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

FPS mód pre GTA V je brutálny, sleduj prvé recenzie a gameplaye

TECH GTA V
Uložiť Uložené

Deň pred releasom nám GTA V ponúka záber na brutálny FPS pohľad, riadenie áut, grafiku a iné. Objavujú sa aj prvé recenzie.

zajtra si budete môcť aj v Brlohu kúpiť GTA V pre Xbox One či PS4. Hra prinesie mnoho noviniek, ako napríklad FPS mód, viac zvierat, nejaké autá a zbrane, vylepšenú grafiku (textúry, vykresľovacia vzdialenosť, detaily atď.), a taktiež prídu sľubované heisty. Najpodstatnejšou novinkou je samozrejme FPS mód, teda pohľad z prvej osoby. Mnohí hráči sa pýtajú, ako sa hrá GTA V práve v tomto pohľade. Aké je riadenie áut či strieľanie? V prvom rade sa recenzenti zhodujú, že je to oveľa brutálnejšie, ale padajú aj negatívne hodnotenia. Napríklad riadenie auta údajne nefunguje najlepšie, a tak bude lepšie si FPS v aute vypnúť (nastavenia pohľadov sa budú dať kombinovať). Na svete sú prvé recenzie a taktiež aj gameplay videá, ktoré vám hru predstavia. Kupujete? Na našu recenziu si ešte chvíľu počkáte. Viac infa a obrázkov tu. 

Prvé recenzie: 

GameSpot – 9/10

US Gamer – 4.5/5

Kotaku – Yes

God is a Geek – 10/10

Eurogamer.de – 10/10

XGN – 9/10

Metro 10/10

Domov
Zdieľať
Diskusia