Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2014, 13:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Výhra Slovákov a akrobatický zákrok Jána Laca

ŠPORT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po nevydarenom prvom zápase s Francúzmi tréner Vůjtek nasadil do odvety aj prvý útok a vymenil brankára. Tieto zmeny výrazne pomohli k výhre Slovenska 3:1.

Po prekvapujúcej prehre s Francúzskom v prípravnom zápase ostalo mnoho hokejových fanúšikov na pochybách. Nalomená dôvera v slovenský hokej nie je však pre nikoho novinkou. V snahe ukázať fanúšikom, že na to stále máme, nasadil pán tréner Vůjtek do včerajšieho odvetného zápasu posily v podobe kompletného prvého útoku: Šatan, Nagy, Mikúš. V bránke vystriedal neistého Hudáčka náš pravdepodobne najspoľahlivejší reprezentačný brankár, Ján Laco. Zmeny sa úspešne prejavili, keďže o výhru sa zaslúžil svojimi dvoma gólmi hlavne Mirko Šatan a svojimi zákrokmi spomínaný Laco. Jeho najkrajší akrobatický zákrok si môžete pozrieť vo videu nižšie. Neuveriteľné!

Ako hodnotíte doterajšie výkony našich reprezentantov v prípravných zápasoch?

Domov
Zdieľať
Diskusia