Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 11. októbra 2024 o 17:42
Čas čítania 1:18
Radoslava Juračková

Americká speváčka nazvala v diskusnej relácii Jay-Z-ho a Beyoncé monštrami. Moderátor sa manželskému páru ospravedlnil

OSOBNOSTI BEYONCÉ DIDDY JAY-Z
Uložiť Uložené

Riešili to za nich právnici. Podľa ich slov sa jej vyjadrenia nezakladali na faktoch.

Svetom aktuálne hýbe kauza rapera a producenta Diddyho, ktorý je obvinený z viacerých závažných trestných činov. Tým najvýraznejším je pravdepodobne sexuálne násilie a s ním neslávne spojené „Freak Off Parties.“

V súvislosti s raperom sa často v kauzách spája aj Beyoncé s Jay-Z-im a šíria sa o nich rôzne konšpirácie. Tie odzneli aj v jednej americkej internetovej šou. Hollywoodskemu páru sa však takéto vyjadrenia nepáčia a v súvislosti so šírením konšpirácií podnikli právne kroky.

Piers Morgan si do svojej šou „Uncensored“ pozval na začiatku mesiaca speváčku Jaguar Wright, ktorá sa na ich adresu kriticky vyjadrovala. Nazvala ich monštrami a strojmi na výrobu obetí. Jej vyjadrenie prirodzene podporilo konšpirácie, ktoré sa okolo páru šíria. Diddyho zasa speváčka považuje za jedného z najnebezpečnejších ľudí, akých kedy stretla. Nazvala ho tiež diablom, ktorý bol tridsať rokov chránený rôznymi osobami. 

Po tom, čo sa stal rozhovor virálnym, Beyoncé s Jay-Zim situáciu riešili právnou cestou. Žiadali, aby sa jednotlivé klipy s vyjadreniami stiahli. Ako informuje portál Forbes, podľa slov ich právnikov neboli založené na faktoch. Aj napriek tomu, že tvorcovia rozhovor upravili, klipy s vyjadreniami sa naďalej šíria po sociálnych sieťach. 

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? 3. októbra 2024 o 9:30

Moderátor sa neskôr verejne vo vysielaní ospravedlnil. Podľa jeho slov sa manželia nemohli brániť, pretože sa v štúdiu nenachádzali. Obránili sa až legálnou cestou. „Úprava videí nie je niečo, čo bežne robíme v šou, ktorá sa volá ‚Necenzurované‘, no aj pre nás existujú právne limity. Jay-Z-imu a Beyoncé sa ospravedlňujeme,“ povedal Morgan.

Domov
Zdieľať
Diskusia