Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
dnes 24. septembra 2024 o 15:00
Čas čítania 4:52
Richard Balog

Tenisky, ktoré budeš túto jeseň milovať. Vyber si niektorý z fresh modelov Adidas, Asics či Mizuno

Tenisky, ktoré budeš túto jeseň milovať. Vyber si niektorý z fresh modelov Adidas, Asics či Mizuno
Zdroj: Adidas Originals
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Medzi tipmi nájdeš atraktívne štýly z prémiových materiálov s cenou okolo 100 eur, ale tiež high-end krásky spod rúk japonských majstrov.

Obuv, špeciálne tenisky, sú našou vášňou už viac ako 10 rokov a sme radi, že vďaka spolupráci s online obchodom Queens môžeme spoznávať všetky najnovšie štýly, ktoré sú v predaji. V posledných týždňoch vyšlo množstvo atraktívnych modelov a vyhotovení od značiek ako Adidas, Asics či Mizuno, ktoré budeš túto jeseň milovať. Vyber si svojho favorita.

Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môžu meniť.
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek, ktoré sú vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
Čierne tenisky sú perfektnou voľbou do sychravého počasia. Vybrali sme TOP štýly pre mužov, ženy aj každý rozpočet Čierne tenisky sú perfektnou voľbou do sychravého počasia. Vybrali sme TOP štýly pre mužov, ženy aj každý rozpočet 11. septembra 2024 o 11:30

Asics Gel-1130 100 €

Tenisky s logom Asics sú stelesnením pohodlnej, športovo-lifestylovej obuvi, ktorú budeš nosiť s úsmevom na perách každý deň. Model Asics Gel-1130 spája priedušnú textíliu s prekrytiami zo syntetickej kože, aby čo najvernejšie zapadli do modernej estetiky mladých ľudí a zároveň sú nabité technológiami, vďaka ktorým pocítiš maximálne pohodlie.

Ak máš obavy, že vyhotovenie s označením „Cream/Clay Grey“ nebude mať pri tebe dlhú životnosť, skús sivú verziu, ktorá stojí 120 eur.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Adidas Originals Rivalry Lux Low 109,95 €

V online obchode Queens nájdeš desiatky skvelých tenisiek z dielní Adidas Originals, a to vrátane vintage modelu Rivalry Lux Low, ktorý je zahalený do zvršku z prémiovej kože v čiernej farbe.

Štýl obuvi vychádza z originálu, ktorý značka uviedla na trh v 80. rokoch minulého storočia a bol určený na basketbalové ihriská, ale vďaka luxusnej povrchovej úprave a polopriehľadnej gumovej podrážke má moderného mestského ducha. V ponuke je tiež svetlobéžový variant, ktorý je o 10 eur drahší, a ružové vyhotovenie s cenou približne 100 eur. My dávame prednosť týmto kráskam, ale rozhodnutie necháme na tebe.

Adidas Originals Rivalry Lux Low
Zdroj: Queens

Adidas Originals Campus 00s 110 €

Dlhodobo patrí medzi najpopulárnejšie modely s charakteristickými tromi prúžkami aj model Adidas Originals Campus 00s, ktorý získal hype vďaka trendu skateboardovej obuvi a estetiky Y2K.

Tenisky sú moderným vyhotovením modelového radu Adidas Originals Campus 80s a vyznačujú sa nekompromisnou jednoduchosťou v spojení s odolnou gumovou podrážkou a chunky vzhľadom, ktorý definoval éru okolo nultých rokov. Dizajnéri v tomto prípade stavili na semišový zvršok v odtieni s prívlastkom „Putty Grey“, avšak krok vedľa neurobíš ani kúpou tmavohnedej verzie za rovnakú cenu.

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: Queens

Adidas Originals Sambae 110 €

Pri klasickej športovej obuvi od značky Adidas Originals chvíľu zostaneme, a to vďaka modelu Samba v upravenej verzii s označením Sambae v ženskom veľkostnom číslovaní.

Táto univerzálna silueta je zahalená do atraktívneho svetlozeleného semišu s tonálnym špicom a kontrastnými bielymi prúžkami z oboch strán, pričom stojí na hrubej gumovej podrážke s jemnou textúrou. Môžeš ich skombinovať so všetkým od šiat až po džínsy a ponúkajú skvelý základ pre každý outfit. Cena tenisiek Adidas Originals Sambae je 110 eur vrátane doručenia.

Adidas Originals Sambae
Zdroj: Queens

Asics GT-2160 130 €

V akýchkoľvek teniskách s logom Asics budeš hrať najvyššiu módnu ligu a model GT-2160, ktorý vzdáva hold technickému dizajnu série GT-2000, je zásah do čierneho.

Schéma „Jasper Green“ s výraznými zelenými a metalickými akcentmi si zanechala všetky kľúčové aspekty slávneho modelového radu vrátane vlnitého tvarovania medzipodrážky, vložky s technológiou Gel™ a priedušného zvršku zo sieťoviny.

Model Asics GT-2160 má industriálny vzhľad a predstavuje stelesnenie modernej mestskej estetiky v roku 2024, ktorú musíš zakomponovať do svojich outfitov. Cena je 130 eur, čo by nemalo byť prekážkou.

Asics GT-2160
Zdroj: Queens

Adidas Originals Response CL TR 130 €

Ak hľadáš obuv, s ktorou zvládneš nielen mestské ulice, ale aj outdoorové prostredie, potom máme pre teba pripravený skvelý tip v podobe tenisiek Adidas Originals Response CL TR.

Novinka v produktovom portfóliu spoločnosti Adidas čerpá inšpiráciu z trailovej bežeckej obuvi zo začiatku tisícročia a kombinuje robustné outdoorové črty, respektíve technológie s modernou estetikou. Medzipodrážka EVA zabezpečuje odpruženie, zatiaľ čo gumová podrážka poskytuje trakciu. Hnedý textilný zvršok so semišovými prekrytiami dodáva odolnosť a je ideálny na šport aj bežné nosenie. V prípade záujmu si priprav 120 eur a zahviezdi kdekoľvek prídeš.

Adidas Originals Response CL TR
Zdroj: Queens
Odporúčané
Tenisky New Balance budú tvojou srdcovou záležitosťou. Vyber si svoj nový obľúbený model Tenisky New Balance budú tvojou srdcovou záležitosťou. Vyber si svoj nový obľúbený model 12. augusta 2024 o 12:00

Adidas Originals Ozweego Pro 150 €

Naše srdcia zaplesali aj pri pohľade na ďalší model s podpisom spoločnosti Adidas Originals, ktorý dokonale obohatí každú zbierku.

Vzhľad tenisiek Adidas Originals Ozweego Pro vychádza z kultového bežeckého modelu zo začiatku tisícročia, majú textilný sieťovinový zvršok s privarenými líniami a metalickými detailmi, ktoré im dodávajú luxusný futuristický vzhľad, a nesú sa na extra pohodlnej medzipodrážke z materiálu EVA. Obuj si tieto športové krásky a každý svoj krok nabi energiou. Ich cena je 150 eur.

Adidas Originals Ozweego Pro
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adistar Cushion x Song For The Mute 160 €

Štvrté pokračovanie úspešnej spolupráce medzi Adidas Originals a odevnou značkou Song For The Mute prináša úplne nový a neopozeraný pohľad na tenisky Adistar Cushion, do ktorého sme sa zamilovali.

Ako naznačuje názov, vďaka jedinečnému patentovanému tlmeniu Adistar je obuv neuveriteľne pohodlná a bude ťa sprevádzať počas celodenných dobrodružstiev. Navyše sa nesie na podrážke s perfektným záberom, nech môžeš vyraziť vpred a objaviť všetko podstatné. Schéma v rôznych zelených odtieňoch týmto bežeckým teniskám veľmi pristane.

Adidas Originals Adistar Cushion, Song For The Mute
Zdroj: Queens

Asics Gel-NYC Utility 160 €

Návrhársky tím japonskej spoločnosti Asics je vždy o krok vpred oproti svojej konkurencii a tentoraz nás o tom presvedčil prostredníctvom novej verzie modelu tenisiek Asics Gel-NYC s prívlastkom Utility.

Model čerpá inšpiráciu z dedičstva a moderných výkonnostných bežeckých štýlov s podpisom Asics. Zvršok s ľahkosťou kombinuje priedušnú textíliu so syntetickými prekrytiami, a to všetko v temnej čierno-sivo-fialovej schéme. Samozrejmosťou sú pokročilé technológie, ako sú kombinácie ľahkých pien v medzipodrážke či vložka Gel™, vďaka ktorej zistíš, čo je to pohodlie. 

Asics Gel-NYC Utility
Zdroj: Queens

Asics Gel-Kayano 14 160 €

Náš posledný a zároveň najobľúbenejší model s podpisom značky Asics nesie názov Gel-Kayano 14 podľa tvorcu Toshikazu Kayana, ktorý vytvoril prvú verziu v roku 1993.

Model je možno najväčší hit z japonských dielní v posledných sezónach a vo farebnom vyhotovení „Cream/Denim Blue“ vyzerá naozaj skvelo. Vedenie spoločnosti tieto tenisky prvý raz predstavilo v roku 2000 a v aktualizovanom dizajne ponúkajú sviežu kombináciu modrej, krémovej, bielej a striebornej na odolnej gumovej podrážke, ktorá je nabitá technológiami – podporným systémom Trusstic® aj odpružením Gel®. Cena je 160 eur. 

Asics Gel-Kayano 14
Zdroj: Queens

Mizuno Wave Rider ß  190 €

Ak si potrpíš na kvalite, vzhľade a zároveň rád/rada vyčnievaš z davu, zaujímavou alternatívou k obuvi z dielní Adidas, Asics či Nike môžu byť modely od značky Mizuno, ktorá je na trhu od roku 1906.

Medzi novinkami v online obchode Queens nás oslovili hneď dva štýly – prvý nesie názov Wave Rider ß a je poctou tradícii a inováciám, ktoré prináša spoločnosť Mizuno. Obuv má korene v dlhej a bohatej histórii modelového radu Rider a disponuje originálnym dizajnom s vysokokvalitnými povrchovými úpravami. Okrem špičkových materiálov a detailov sa tenisky vyznačujú pokročilými technológiami, ako je napríklad tepelný prenos či podrážková jednotka WR26 so sexy zvlnenými tvarmi.

Vďaka minimalistickej sivo-béžovej schéme ich ľahko zladíš so cargo nohavicami, ale aj džínsami v širokom strihu. Priprav si 190 eur. 

Mizuno Wave Rider
Zdroj: Queens

Mizuno Wave Prophecy LS 250 €

Bodku za dnešným zoznamom dávame teniskami Mizuno Wave Prophecy LS, ktoré sú inšpirované vzhľadom svojho populárneho predchodcu Wave Prophecy 8.

Jedinečný štýl bežeckej obuvi, s ktorou zaboduješ aj mimo okruh, sa pýši prémiovými materiálmi (semiš, textília a syntetické tkaniny) zahalenými do univerzálnych sivých a béžových odtieňov s rôznymi textúrami. Oceňujeme všetky detaily vrátane odolnej konštrukcie okolo päty, textúry zvršku či odpruženej medzipodrážky so vzduchovými bublinami.

Mizuno Wave Prophecy LS sú funkčné a atraktívne tenisky hodné ceny 250 eur. K dispozícii je tiež bielo-strieborný variant, ktorý je o 20 eur lacnejší.

Mizuno Wave Prophecy LS
Zdroj: Queens
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
Pozri si TOP 10 tenisiek, ktoré kúpiš do 100 eur. V mnohých zatieniš aj kamošov v high fashion modeloch Pozri si TOP 10 tenisiek, ktoré kúpiš do 100 eur. V mnohých zatieniš aj kamošov v high fashion modeloch 4. septembra 2024 o 10:00
Späť
Zdieľať
Diskusia