Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
4. septembra 2024 o 10:00
Čas čítania 4:03
Richard Balog

Pozri si TOP 10 tenisiek, ktoré kúpiš do 100 eur. V mnohých zatieniš aj kamošov v high fashion modeloch

Pozri si TOP 10 tenisiek, ktoré kúpiš do 100 eur. V mnohých zatieniš aj kamošov v high fashion modeloch
Zdroj: Vans
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Chceš osviežiť svoje každodenné outfity, ale nechceš minúť celý majetok? Pokračuj v scrollovaní.

Budeš prekvapený/-á, aké skvelé modely a vyhotovenia tenisiek vieš kúpiť za cenu do 100 eur. Spomedzi viac ako 3 000 dostupných tenisiek v ponuke online obchodu Footshop sme vybrali TOP 10 štýlov pre mužov aj ženy s podpisom značiek Puma, Nike, Vans, New Balance či Asics.

Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môžu meniť.
Ak hľadáš limitované módne kúsky, ktoré sú vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
Odštartuj nový školský rok v teniskách, ktoré nosí Bella Hadid či Yaksha, ale aj v extravagantnom modeli Oakley    Odštartuj nový školský rok v teniskách, ktoré nosí Bella Hadid či Yaksha, ale aj v extravagantnom modeli Oakley 27. augusta 2024 o 10:30

Puma Carina Street SD 75 €

Spoločnosť Puma bola dlho v tieni konkurencie Adidas a Nike, avšak v posledných rokoch predstavuje množstvo cool modelov obuvi vrátane spoluprác s umelcami ako Rihanna, Dua Lipa či A$AP Rocky.

Medzi novinkami nás zaujal štýl s názvom Puma Carina Street SD, ktorý má minimalistický vzhľad inšpirovaný streetwearovou kultúrou na mierne zvýšenej platforme s charakteristickým logom. Nižšie nájdeš verziu v svetlých tónoch so zlatými fóliovými akcentmi. Cena je presne 75 eur a k dispozícii je tiež hnedá verzia za rovnakú cenu.

Puma Carina Street SD
Zdroj: Footshop

Puma Karmen II Idol SD 85 €

Ako sme uviedli, spoločnosť Puma už dávno nehrá na trhu s obuvou druhé husle a pomaly dobiehu konkurenciu, a to aj vďaka tomu, že svoje modely predáva za férové ceny.

Perfektným príkladom sú tenisky Puma Karmen II Idol SD, ktoré môžu byť tvoje od 85 eur v závislosti od úpravy. My sme pre dnešný článok vybrali semišové vyhotovenie v univerzálnom hnedom odtieni, ktoré stojí na odolnej gumovej platforme s vložkou SoftFoam+ pre lepšie odpruženie a optimálne pohodlie pri každom kroku. Vzhľadom na štýl ide o obuv vhodnú skôr pre ženy. Čierna verzia stojí 87,95 eur.

Puma Karmen II Idol SD
Zdroj: Footshop

Puma Palermo Vintage 95 €

Model Puma Palermo Vintage patrí medzi naše obľúbené a ako tip sme ho uviedli už niekoľkokrát aj v starších článkoch. Vedenie spoločnosti vrátilo ikonu futbalových štadiónov v 80. rokoch na pulty obchodov v posledných mesiacoch a išlo o skvelé rozhodnutie.

Tenisky majú správny športový vintage vibe, ktorý odštartoval štýl Adidas Originals Samba, pričom sú zahalené do kombinácie semišu a textílie v neprehliadnuteľných odtieňoch – v tomto prípade ide o sýtu modrú. Obuvi nechýba ani charakteristická gumová podrážka s vyrazeným logom Puma a cena je 95 eur, čo neohrozí ani študentský rozpočet. Pozri si tiež zelenú verziu a vyber si svojho favorita.

Puma Palermo Vintage
Zdroj: Footshop

Puma Suede XL 95 €

Podpisový jazyk spoločnosti Puma v sebe ukrýva aj ďalší štýl tenisiek s cenou do 100 eur, ktorý stojí za pozornosť.

Modelový rad s názvom Suede XL má DNA legendárnej siluety Suede, avšak má moderný vzhľad vďaka nadrozmernému mäkkému golieru, jazyku, širokým šnúrkam a hrubej podrážke s vrúbkovanou textúrou, ktorý zodpovedá veľmi populárnej módnej estetike Y2K. Toto vyhotovenie má kvalitný semišový zvršok v čiernej farbe, ktorý je doplnený o tonálny kožený pruh a zlaté fóliované logo Puma umiestnené v oblasti šnúriek.

Ak máš dostatok odvahy a nebojíš sa experimentovať, vyskúšaj ružovo-bielu verziu, ktorá stojí 99,95 eur. 

Puma Suede XL
Zdroj: Footshop

Nike Killshot 2 95 €

Zastúpenie v zozname má aj spoločnosť Nike, a to vďaka pomerne neznámemu modelu Killshot 2.

Tenisky sú na scéne od 70. rokov minulého storočia, kedy by nikoho ani vo sne nenapadlo, že z nenápadnej tenisovej siluety bude o niekoľko desaťročí neskôr hit medzi ľuďmi, ktorí milujú módu. Príťažlivosť modelu spočíva v jednoduchosti. Nike Killshot 2 majú viacero podarených detailov, ale nie sú vôbec komplikované, vďaka čomu sa dobre nosia a vyzerajú cool takmer s čímkoľvek. Zaraď túto univerzálnu obuv do svojej rotácie ku každodenným outfitom. 

Nike Killshot 2
Zdroj: Footshop
Odporúčané
10 najlepších tenisiek Nike a Air Jordan, ktoré vyšli tento rok: Travisy, ktoré rozhýbali pražskú O2 arénu aj Drakeov pár Nocta 10 najlepších tenisiek Nike a Air Jordan, ktoré vyšli tento rok: Travisy, ktoré rozhýbali pražskú O2 arénu aj Drakeov pár Nocta 17. augusta 2024 o 11:00

Vans Slip-On Reissue 98 LX „Checkboard“ 95 €

V redakcii patríme medzi verných fanúšikov obuvi s logom Vans, pričom model Slip-On považujeme za jeden z najlepších v portfóliu kalifornskej značky, ktorá je na scéne nepretržite už od roku 1966.

Typ Vans Slip-On Reissue 98 LX „Checkboard“ ponúka ľahký zvršok z jemnej textílie s charakteristickým štvorčekovaným vzorom v bielo-zelenej farebnej kombinácii s podtitulom „Pesto“, ktorý milujeme a dokonale oživí tvoje školské outfity. Samozrejmosťou je odolná gumová podrážka s vafľovým vzorom. Túto legendu môžeš vytiahnuť kedykoľvek a stále bude fresh. 

Vans Slip-On Reissue 98 LX „Checkboard“
Zdroj: Footshop

Vans Old Skool LX 99,95 €

Medzi kultové a zároveň najpredávanejšie produkty v portfóliu firmy Vans patrí aj modelový rad tenisiek Old Skool, ktorý určite poznáš aj zo slovenských ulíc.

Klasický „old school“ dizajn, čierny povrch z látky a semišu s vintage vzhľadom, ikonická vafľová podrážka a prémiová kvalita. To sú aspekty, vďaka ktorým sú tenisky Vans Old Skool LX skvelou voľbou pre mužov aj ženy. Pozitívne hodnotíme aj ich cenu, ktorá neprekročila hranicu 100 eur. 

Vans Old Skool LX
Zdroj: Footshop

Vans Knu Mid 100 €

Trend širokej skateboardovej obuvi z nultých rokov je stále prítomný a v ponuke Vans nájdeš atraktívny model Knu Mid, ktorý zodpovedá estetike na 100 bodov. 

Novinka v online obchode Footshop je nadupanou verziou štýlu Vans Knu Skool, pričom preberá originálny vzhľad a posúva ho ešte ďalej. Mid-top obuv, ktorú definuje puffy jazyk, 3D tvarovaný bočný pruh a nadrozmerné logo vyrazené na zadnom golieri, sa pohráva s prehnaným štýlom Knu Skool a zároveň spája ikonu minulosti so súčasnou estetikou generácie Z.

Vans Knu Mid
Zdroj: Footshop

New Balance RC42 100 €

Vintage športovú estetiku obuvi ukrýva vo svojich archívoch aj spoločnosť New Balance, a to v podobe modelového radu RC42, ktorý kúpiš v online obchode Footshop. 

Na prvý pohľad nenápadné tenisky New Balance RC42 sú ideálne na každodenné nosenie. Sú vyrobené z ľahkého semišu, detailne zdobené koženými logami v kontrastnom zelenom odtieni a posadené na pružnej gumovej podrážke, ktorá poskytuje dostatočnú priľnavosť k povrchu. Ich cena je presne 100 eur a k dispozícii je tiež nadčasová čierno-biela a bielo-čierna verzia

New Balance RC42
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Venture 6 100 €

Tenisky s logom Asics sú najrýchlejšie rastúcim produktom na resell platforme StockX, a v prípade, že vo svojej zbierke nevlastníš aspoň jeden pár, mal/-a by si to čo najskôr napraviť. 

Ak si ochotný/-á minúť za novú obuv maximálne 100 eur, odporúčame ti dostupný model Asics Gel-Venture 6, ktorý má vzhľad bežeckých štýlov z 90. rokov minulého storočia doplnený o moderné technológie vrátane patentu Gel™ a kvalitné materiály. Sivý štýl so sieťovinovým telom s koženými prekrytiami vyzerá božsky v kombinácii s baggy džínsami aj nohavicami. 

Asics Ge-Venture 6
Zdroj: Footshop
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Tenisky New Balance budú tvojou srdcovou záležitosťou. Vyber si svoj nový obľúbený model Tenisky New Balance budú tvojou srdcovou záležitosťou. Vyber si svoj nový obľúbený model 12. augusta 2024 o 12:00
Domov
Zdieľať
Diskusia