Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. augusta 2024 o 11:00
Čas čítania 5:05
Richard Balog

10 najlepších tenisiek Nike a Air Jordan, ktoré vyšli tento rok: Travisy, ktoré rozhýbali pražskú O2 arénu aj Drakeov pár Nocta

10 najlepších tenisiek Nike a Air Jordan, ktoré vyšli tento rok: Travisy, ktoré rozhýbali pražskú O2 arénu aj Drakeov pár Nocta
Zdroj: Nike
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NIKE REFRESHER MARKET
Uložiť Uložené

Kúp si ich a dodaj svojim outfitom šmrnc. Cez REFRESHER Market nájdeš aj produkty, ktoré sú v klasických online obchodoch vypredané.

Spoločnosť Nike vydáva jeden skvelý pár tenisiek za druhým, či už pod hlavičkou vlastnej línie alebo Jordan Brand. V roku 2024 predstavili kvantum fresh vyhotovení známych aj menej populárnych modelov, ktoré budú ozdobou tvojich outfitov. Pozri si 10 najkrajších štýlov tenisiek, ktoré si môžeš kúpiť cez REFRESHER Market.

Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Ak ťa bavia články o trendoch, teniskách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Leto a fresh tenisky patria k sebe. Toto sú aktuálne najviac cool páry od New Balance, Asics, Air Jordan či Adidas Leto a fresh tenisky patria k sebe. Toto sú aktuálne najviac cool páry od New Balance, Asics, Air Jordan či Adidas 17. júla 2024 o 15:00

Nike Zoom Vomero 5 „Thunder Blue“ 100,75 €

Zoznam otvárame jednými z najviac hot tenisiek s logom Nike, ktoré si aktuálne môžeš kúpiť. Model Zoom Vomero 5 ponúka dokonalý komfort pri každom kroku, originálne prvky a zároveň jednoduchý štýl, ktorý ľahko zakomponuješ do svojich každodenných outfitov.

Bohato vrstvený dizajn športovej obuvi so swooshom zahŕňa textíliu, syntetický semiš a plastové doplnky. Farebná schéma „Thunder Blue“ kombinuje biely základ so svetlohnedými prekrytiami a tmavomodrými akcentmi. Vintage nádych dodáva siluete zažltnutá časť medzipodrážky s technológiou Zoom.

Tenisky Nike Zoom Vomero 5 „Thunder Blue“ môžu byť tvoje za približne 100 eur vďaka výraznej zľave. Navštív REFRESHER Market.

Nike Zoom Vomero 5 „Thunder Blue“
Zdroj: Nike

Nike Air Max DN „Black“ 170 €

V redakcii patríme medzi fanúšikov fresh lifestylovej obuvi, avšak niekedy máme chuť na zmenu a siahneme po športových tvaroch, ako napríklad ponúkajú tenisky Nike Air Max DN.

Stále pomerne čerstvá novinka v produktovom portfóliu spoločnosti predstavuje ďalšiu generáciu technológie Air. Model je vybavený systémom jednotky Dynamic Air s dvojitými tlakovými trubicami, ktoré vytvárajú pocit spätnej reakcie pri každom pohybe. Bonusom je futuristický dizajn s výraznými vzduchovými bublinami v medzipodrážke a čiernym zvrškom z ľahkej textílie.

Ak ťa tenisky Nike Air Max DN prestanú baviť v rámci outfitov, využitie im nájdeš určite aj v posilňovni.

Nike Air Max DN „Black“
Zdroj: Nike

Nike Air Max SNDR W „Canyon Gold“ 177,95 €

V ponuke REFRESHER Market nájdeš aj inovatívny model Nike Air Max SNDR (Sunder, pozn. redakcie), ktorý v roku 1999 predbehol svoju dobu. Tentoraz je späť a je hlasnejší ako kedykoľvek predtým.

Novinka, ktorú vedenie Nike uviedlo do predaja v júli, má rovnaké línie ako originálna verzia Nike Max Sunder Max – charakteristické telo na zips, zvršok z kombinácie neoprénu, syntetických tkanín a panelov s textúrou. Vzhľad podčiarkuje decentný swoosh, ktorý nájdeš v blízkosti zapínania. Schéma „Canyon Gold“ ponúka plné oranžové, respektíve žlté tóny, sivé detaily a čierne prekrytia. V prípade záujmu si priprav 180 eur vrátane doručenia.

Nike Air Max Sunder W „Canyon Gold“
Zdroj: Nike

Air Jordan 4 Retro „Military Blue“ 182 €

Do zoznamu sme vybrali tiež niekoľko siluet, v ktorých odohral výnimočné zápasy Michael Jordan v 80. a 90. rokoch minulého storočia a v súčasnosti predstavujú neoddeliteľnú súčasť streetwearovej kultúry.

V apríli tohto roku vyšiel model Air Jordan 4 Retro „Military Blue“, ktorý je postavený na bielom základe s kontrastnými modrými prvkami vrátane loga Jumpman na jazyku a Nike na päte. Ikonické tenisky sú v ponuke po dlhých dvanástich rokoch a patria medzi najkrajšie produkty v posledných rokoch. Prichádzajú v prémiovom koženom zvršku so sivým semišom cez vrchnú časť. Výrazné modré odlesky sa objavujú na paneloch z priedušnej sieťoviny, gumovej medzipodrážke a plastových korunkách šnúrok.

Potešiť by ťa mohol fakt, že cez REFRESHER Market ich kúpiš za menej ako retail.

Air Jordan 4 Retro „Military Blue“
Zdroj: Nike

Air Jordan 4 Retro „Bred Reimagined“ 218 €

Cenu na hranici retailu si drží aj ďalšie vyhotovenie legendárnych tenisiek Air Jordan 4 Retro, a to s podtitulom „Bred Reimagined“. Spoločnosť Nike vôbec po prvý raz v histórii odhalila modelový rad v obľúbenom vyhotovení „Bred“, ktorý kombinuje čiernu a červenú farbu, a to v novej materiálovej iterácii s prémiovou kožou a precíznym prešívaním. 

Dizajnéri prispôsobili tvar a strih siluety pôvodnej špecifikácii modelu Air Jordan 4 z roku 1989 a výsledok je perfektný. Kombinácia čiernej kože s červenými prvkami a so sivou farbou na medzipodrážke je dokonalou oslavou 35. výročia týchto tenisiek. Ak si ich nestihol kúpiť 17. februára za 220 eur, teraz ich nájdeš medzi produktmi cez REFRESHER Market

Air Jordan 4 Retro „Bred Reimagined“
Zdroj: Nike
Odporúčané
TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku 30. mája 2024 o 15:30

Nike Hot Step 2 „Total Orange“ x NOCTA 297 €

V dnešnom zozname nájdeš tiež tenisky, ktoré navrhol raper Drake pod hlavičkou vlastnej odevnej línie NOCTA v spolupráci s Nike. Neprehliadnuteľný model Nike Hot Step 2 „Total Orange“ je inšpirovaný tvarmi bežeckej obuvi a basketbalových tenisiek z 90. rokov a vyznačuje sa objemnou siluetou, metalickými detailmi a atraktívnymi plynulými líniami.

V žiarivej oranžovej farbe pohodlná silueta kombinuje priedušnú sieťovinu s prekrytím zo syntetickej kože pre futuristický vzhľad. Chrómové akcenty zdobia mini odznaky Nike a prekrytie TPU v strednej časti chodidla. Logo značky NOCTA na jazyku zdôrazňuje exkluzivitu spolupráce, zatiaľ čo penová medzipodrážka s odpružením Air sľubuje štýl aj maximálnu funkčnosť.

Pozri si aj biely variant, ktorý je o trochu drahší.

Nike Hot Step 2 „Total Orange“, NOCTA
Zdroj: Nike

Air Jordan 3 Retro SP „Rio“ x J Balvin 356 €

Zastúpenie v zozname má aj ďalší hviezdny interpret, a to J Balvin, ktorý patrí medzi najväčšie tváre spoločnosti Jordan Brand. Zatiaľ posledným dielom spod rúk kolumbijského umelca sú tenisky Air Jordan 3 Retro SP „Rio“.

Zatiaľ čo pri svojom prvom pokuse zahalil ikonickú siluetu do svetlých tónov s prívlastkom „Medellín Sunset“, teraz siahol po opačnom farebnom spektre. Dominantná je čierna farba, ktorá pokrýva celý základ z prémiovej kože. Na päte a medzipodrážke nájdeš, naopak, pestrý výbuch farieb aj charakteristický odznak J Balvina v podobe smajlíka.

Ak máš k dispozícii voľných 360 eur, neváhaj ani sekundu. Ide o najkrajšie trojky, ktoré zatiaľ vyšli v tomto roku. 

Air Jordan 3 Retro SP „Rio“, J Balvin
Zdroj: Nike

Air Jordan 1 Retro Low SP W „Canary“ x Travis Scott 420 €

J Balvin vytvoril pod hlavičkou Jordan Brand naozaj krásne tenisky, ale v predaji zatiaľ nedosahuje čísla ako Travis Scott.

Zatiaľ posledná verzia modelového radu Air Jordan 1 Retro Low s podpisom rapera, ktorý svojou šou rozhýbal aj celú pražskú O2 arénu, dostala svieže žlto-modro-sivé sfarbenie s označením „Canary“ a je dostupná v ženskom veľkostnom číslovaní. 

Tenisky majú charakteristické črty a prvky, ktoré obsahujú všetky vyhotovenia legendárneho modelu s rukopisom Scotta. Nízka silueta stojí na klasickej gumovej podrážke s logom Nike, pričom zvršok je zahalený do prémiovej štruktúrovanej kože. Nechýba ani otočený swoosh z vonkajšej strany, podpisový štítok Cactus Jack alebo mäkká vnútorná stielka s podpisom. Cenu na úrovni 420 eur považujeme za vysokú, ale pochopiteľnú. 

Air Jordan 1 Retro Low SP W „Canary Yellow“, Travis Scott
Zdroj: Nike

Air Jordan 4 RM SP „Grandma's Driveway“ x Nigel Sylvester 594 €

Nigel Sylvester je najznámejší jazdec na bmx a vďaka svojmu obrovskému dosahu získal vlastnú verziu tenisiek Air Jordan 4 RM SP, ktorá dostala názov „Grandma's Driveway“ a odkazuje na detstvo rodáka z New Yorku, keď trávil hodiny na bicykli na okraji babičkinho domu, pozdĺž zeleného plota.

Dizajnérsky tím Jordan Brand a Sylvester odbočili do pomerne neznámych vôd plných inovácií, pričom pôvodnej basketbalovej obuvi zachovali dušu originálu modelu Air Jordan 4, ktorý považujeme za klenot teniskovej kultúry. Nízky strih je zahalený do prémiového tmavozeleného semišu s plastovými prekrytiami, pričom podrážka dostala čierno-bielu kombináciu s viditeľnou vzduchovou jednotkou Air.

Tenisky sú v predaji od 20. júla, pričom ich retail bol na úrovni 150 dolárov. Aktuálnu cenu vidíš vyššie.

Air Jordan 4 RM SP „Grandma's Driveway“, Nigel Sylvester
Zdroj: Nike

Jordan Jumpman Jack TR „Sail“ 753 €

To najlepšie na koniec? Z nášho pohľadu určite áno, keďže posledný dizajn tenisiek Travisa Scotta v spolupráci so značkou Jordan Brand je pastvou pre oči.

Houstonský raper navrhol vlastnú siluetu s logom Jumpman podľa vlastných špecifikácií a svojho charakteristického štýlu, ktorý obdivujeme už dlhé roky. Tenisky Jordan Jumpman Jack TR vo farebnej schéme „Sail“ sú vhodné pre každého a k čomukoľvek, a to vďaka univerzálnemu vzhľadu v prírodných tónoch.

Čo sa týka konštrukcie, novinka je zahalená do kombinácie celozrnnej kože, nubuku a hladkého plátna v unikátnom tvare inšpirovanom športom, pričom je vybavená bočnou stenou, ktorá je obalená gumou pre stabilitu a remienkom na prednej časti chodidla pre pevnosť pri chôdzi. Cena je okolo 750 eur.

Jordan Jumpman Jack TR „Sail“
Zdroj: Nike
Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Odporúčané
Vybrali sme TOP 10 bielych tenisiek, ktoré sú aktuálne najviac fresh. Využi ich ako svoj letný módny tromf Vybrali sme TOP 10 bielych tenisiek, ktoré sú aktuálne najviac fresh. Využi ich ako svoj letný módny tromf 11. mája 2024 o 13:00
Domov
Zdieľať
Diskusia