Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2024 o 15:00
Čas čítania 4:18
Richard Balog

Leto a fresh tenisky patria k sebe. Toto sú aktuálne najviac cool páry od New Balance, Asics, Air Jordan či Adidas

Leto a fresh tenisky patria k sebe. Toto sú aktuálne najviac cool páry od New Balance, Asics, Air Jordan či Adidas
Zdroj: Sneaker Politics
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK REFRESHER MARKET
Uložiť Uložené

Doplň svoju zbierku tenisiek o jeden z týchto fresh modelov s podpisom renomovaných značiek.

Ak chceš byť počas leta fresh, kvalitné tenisky sú základom úspechu. A ak je tvoj obľúbený model už vypredaný v klasických online obchodoch, navštív REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš nielen klasiky, ale aj limitované verzie s podpisom známych návrhárov, umelcov a podobne. 

Nižšie nájdeš TOP štýly s podpisom značiek New Balance, Asics, Air Jordan či Adidas Originals, ktoré môžeš mať v zbierke a tvoje letné outfity posunú na úplne nový level. 

Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Ak ťa bavia články o módnych trendoch, limitovaných teniskách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Toto sú najhorúcejšie teniskové trendy z týždňov módy. Siahni po modeloch s podpisom Nike, New Balance či Salomon  Toto sú najhorúcejšie teniskové trendy z týždňov módy. Siahni po modeloch s podpisom Nike, New Balance či Salomon 21. júna 2024 o 11:00

Adidas Originals Handball Spezial LT 96,40 €

Ak máš na kúpu nových letných tenisiek určený rozpočet okolo 100 eur a je ti blízky vintage športový štýl, siahni po modeli Adidas Originals Handball Spezial LT, ktorý cez REFRESHER Market kúpiš za 96,40 €. 

Ide o klasickú siluetu s logom Adidas Originals, ktorá debutovala v roku 1979 a bola určená do haly pre profesionálnych hádzanárov. Dnes je legenda späť v podobe verzie so zvrškom z modrého semišu s bielymi koženými prekrytiami a retro gumovou podrážkou, ktorá je verná originálu. Doplň svoje outfity o tento atraktívny kúsok vo fresh schéme. 

Adidas Originals Handball Spezial LT
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 530 „White-Blue“ 98 €

Dokonalý letný vibe má aj model tenisiek New Balance 530 zahalený do sviežej bielo-modrej schémy s metalickými odleskmi, ktoré sú stále trendom v športovej obuvi.

Tieto retro bežecké tenisky, ktoré pôvodne vyšli v 90. rokoch minulého storočia, sú teraz dostupné v odľahčenej verzii zo syntetických materiálov s technológiou ENCAP pre odpruženie pri chôdzi a s odolnou gumovou podrážkou. V tomto prípade so zažltnutým vintage vzhľadom, ktorý milujeme.

Rovnako ako model Adidas Originals Handball Spezial LT, aj tieto krásky s charakteristickým logom New Balance z bočných strán kúpiš cez REFRESHER Market za menej ako 100 eur.

New Balance 530
Zdroj: REFRESHER Market

Asics Gel-1130 „Dark Neptune“ 149 €

Slovami chvály nemôžeme a nechceme šetriť ani v prípade retro bežeckej obuvi Asics Gel-1130 vo vyhotovení „Dark Neptune“, ktorá je ako stvorená na letnú sezónu. 

Nadčasový modelový rad vzdáva hold sérii Gel-1000 a vyznačuje sa podobnou estetikou, ako má typ Asics Gel-Kayano 14. Tenisky spájajú tradičné materiály s panelmi zo syntetickej kože, aby čo najvernejšie zapadli do modernej estetiky. Vďaka patentovanému odpruženiu Gel budeš ako na obláčiku po celý deň. 

Štýl, ktorý bol vypredaný takmer ihneď po uvedení do predaja, kúpiš cez REFRESHER Market za približne 150 eur vrátane doručenia. 

Asics Gel-1130 „Dark Neptune“
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 1906R „Moonrock Silver“ 160 €

Do portfólia fresh letných tenisiek nepochybne patria aj New Balance 1906R, ktoré sú veľmi obľúbené aj u nás v redakcii. Na obrázku nižšie nájdeš farebné vyhotovenie s podtitulom „Moonrock Silver“, ktorému dominuje sieťovinový základ v bielej farbe v kombinácii s čiernou konštrukciou, respektíve logom New Balance a striebornými detailmi po celom obvode.

Klasická športová obuv dostala názov podľa roku vzniku spoločnosti New Balance a dizajnovo vychádza z bežeckých tvarov z nultých rokov. Model s atraktívnou estetikou sa vyznačuje výnimočnými technickými detailmi, ako je odpruženie Acteva Lite, tlmiaci systém N-ergy alebo technológia ABZORB SBS na päte. 

New Balance 1906R „Moonrock Silver“
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 1000 „Angora Moonrock“ 170 €

V redakcii sme fanúšikmi obuvi s charakteristickým podpisom spoločnosti New Balance, a keď v apríli vyšiel modelový rad s číselným označením 1000, boli sme nadšení. Verziu „Silver Metallic“ vlastníme v zbierke a patrí medzi našu obľúbenú každodennú voľbu do práce. 

Minimálne rovnako atraktívny je tiež variant „Angora Moonrock“, ktorý vkusne kombinuje svetlobéžové kožené telo s jemnými odtieňmi modrej, ružovej a zelenej – tu nájdeš v podobe obrysov loga či očiek šnúrovania. Ak sa ti tieto retro bežecké tenisky New Balance 1000 páčia, priprav si 170 eur. 

New Balance 1000 „Angora Moonrock“
Zdroj: REFRESHER Market
Odporúčané
10 najkrajších bielych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave. Skús vintage siluety s logom Nike alebo Y2K model Vans  10 najkrajších bielych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave. Skús vintage siluety s logom Nike alebo Y2K model Vans 24. júna 2024 o 13:30

Air Jordan 4 Retro „Military Blue“ 177 €

Ďalší model, ktorý dodá tvojim letným outfitom šťavu je Air Jordan 4 Retro. Tento kúsok je charakteristickým znakom kultúry tenisiek, ktorý bol prvýkrát predstavený v roku 1989 spolu s nadľudskými výkonmi Michaela Jordana na ihrisku a inovatívnym dizajnom Tinkera Hatfielda.

Verzia „Millitary Blue“ charakterizuje biela koža v kontraste s akcentmi modrej a sivej. Jej príťažlivosť presahuje generácie a stelesňuje kombináciu výkonu a štýlu, ktorá sa stala definíciou odkazu značky Air Jordan. Každé opätovné vydanie vzbudzuje medzi fanúšikmi nadšenie a zachováva spojenie s érou, keď tenisky navždy prekročili hranice basketbalového ihriska.

Air Jordan 4 Retro „Military Blue“
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 1 Low „Paris“ 216 €

Zastúpenie v dnešnom zozname má aj najikonickejší model tenisiek s logom Jumpmana, a to Air Jordan 1 Low v jemnej pastelovej schéme s podtitulom „Paris“.

Mesto módy a lásky patrí medzi obľúbené metropoly v najvyšších kruhoch spoločnosti Jordan Brand, a to nielen vďaka partnerstvu s futbalovým tímom Paris Saint-Germain FC. Dizajnérsky tím v tomto prípade zahalil univerzálnu siluetu AJ 1 do prémiovej kože a semišu, ktoré dopĺňajú reliéfne prvky. Výsledkom sú nadčasové tenisky so vzhľadom vhodným pre Paríž, ktoré budú fungovať aj v iných mestách.

Air Jordan 1 Low „Paris“
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba Nylon „Wonder Clay“ x Wales Bonner 268 €

Spolupráca medzi značkou Adidas Originals a návrhárkou Wales Bonner šliape ako švajčiarske hodinky. Najnovšia verzia modelu Samba Nylon nás posadila na zadok vďaka svojmu sexy vintage vzhľadu aj použitým materiálom.

Zvršok je vyrobený z hladkej kože vo farbe „Wonder Clay“, zatiaľ čo prekrytie v tvare písmena T cez špic a panely okolo šnúrok sú na tonálnom semiši. Texturálny kontrast medzi týmito materiálmi odráža detaily, ktoré sa nachádzajú aj v iných produktoch s podpisom Wales Bonner. V tomto vintage športovom modeli zvládneš letnú sezónu ľavou zadnou.

Adidas Originals Samba Nylon „Clay Royal“, Wales Bonner
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 3 Retro „Rio“ x J Balvin 382 €

Kolumbijský spevák J Balvin si zobral do rúk model Air Jordan 3 Retro, ktorý najprv zahalil do svetlých tónov s prívlastkom „Medellín Sunset“ (nájdeš nižšie), aby neskôr siahol po opačnom farebnom spektre. Výsledkom je temná silueta s neprehliadnuteľnými detailmi s označením „Rio“. 

Dominantná je predovšetkým čierna farba, ktorá pokrýva celý základ z prémiovej kože. Na päte a medzipodrážke nájdeš, naopak, pestrú schému aj charakteristický odznak J Balvina. Perfektná letná obuv. 

Air Jordan 3 Retro „Rio“, J Balvin
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 3 Retro „Medellín Sunset“ x J Balvin 473 €

Kolumbijský umelec je súčasťou rodiny Jordan Brand od roku 2020, pričom vlastnú verziu modelu Air Jordan 3 Retro s podtitulom „Medellín Sunset“ prvýkrát odhalil ešte v máji 2023. Tenisky však boli v predaji až koncom septembra. 

Hudobná hviezda zahalila legendárne tenisky do odvážnej a hravej farebnosti s ikonografiou svojho podpisu na päte. Súčasťou vydania bola aj sprievodná kolekcia oblečenia. Pôvodná cena tenisiek bola 250 dolárov. Cez REFRESHER Market ich kúpiš za výrazne vyššiu cenu, ale sú naozaj pastvou pre oči. 

Air Jordan 3 Retro „Medellín Sunset“, J Balvin
Zdroj: REFRESHER Market
Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Odporúčané
TOP 10 vintage modelov tenisiek Adidas Originals, ktoré považujeme za kľúč k najlepším letným outfitom   TOP 10 vintage modelov tenisiek Adidas Originals, ktoré považujeme za kľúč k najlepším letným outfitom 10. júla 2024 o 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia