Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
21. júna 2024 o 11:00
Čas čítania 3:54
Richard Balog

Toto sú najhorúcejšie teniskové trendy z týždňov módy. Siahni po modeloch s podpisom Nike, New Balance či Salomon

Toto sú najhorúcejšie teniskové trendy z týždňov módy. Siahni po modeloch s podpisom Nike, New Balance či Salomon
Zdroj: Feliciotto Taormina
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK REFRESHER MARKET TRENDY
Uložiť Uložené

Buď fresh a doplň do svojej teniskovej rotácie tieto kúsky.

Luxusné odevné spoločnosti privítali leto novými sezónnymi kolekciami, ktoré majú premiéru na týždňoch módy v známych európskych metropolách. Zatiaľ čo v prvých radoch sedia celebrity, športovci či raperi, v uliciach je množstvo ľudí s vycibreným vkusom, ktorí udávajú trendy, a to aj v rámci obuvi.  

Ak chceš udržať krok so svetom módy v najbližších mesiacoch, vyber si niektorý z týchto modelov tenisiek s podpisom značiek ako Nike, New Balance alebo Salomon. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa HYPEBEAST (@hypebeast)

Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Ak ťa bavia články o trendoch, limitovaných teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe. Základné predplatné je dostupné za 5 eur mesačne.
Odporúčané
Tieto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber aj hviezdni športovci. Spoznaj fresh modely s podpisom New Balance, Adidas aj Puma  Tieto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber aj hviezdni športovci. Spoznaj fresh modely s podpisom New Balance, Adidas aj Puma 10. júna 2024 o 15:00

Nike Air Force 1 '07 104 €

Na úvod zoznamu sme vybrali tenisky, ktoré sú s krátkymi prestávkami v trendoch od roku 1982. Model Nike Air Force 1 môžeš skombinovať na stovky spôsobov a stále vynikne jeho prirodzená krása a nadčasový dizajn, ktorého autorom je Bruce Kilgore. 

V uliciach Paríža sme videli túto univerzálnu siluetu v kombinácii s voľnými nohavicami, ktoré prekrývali takmer celé šnurovanie aj swoosh z bočných strán. V ponuke REFRESHER Market nájdeš túto bielu koženú klasiku s perforovaným zvrškom za približne 100 eur. K dispozícii sú mužské aj ženské veľkosti. Dopraj si pohodlie a nesmrteľný štýl pri každom kroku. 

Nike Air Force 1 '07
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba OG 120 €

Len ťažko by si v súčasnosti hľadal/-a viac trendy športovú obuv, ako sú tenisky Adidas Originals Samba OG, ktoré sa na nás valia z každej strany, ale zatiaľ nás stále bavia. 

Vedenie spoločnosti predstavuje jedno skvelé vyhotovenie modelového radu za druhým. Medzi najatraktívnejšie verzie patrí OG silueta v atraktívnej krémovo-čiernej schéme so zlatými fóliovými detailmi a s výrazným štítkom na jazyku. Klasickú kožu dopĺňa ikonický semišový špic a odolná gumová podrážka. Cena je 120 eur vrátane doručenia. 

P. S. V zozname nájdeš ešte jeden limitovaný variant tohto teniskového klenotu s 3 prúžkami. 

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: REFRESHER Market

Asics Gel-Kayano 14 133,50 €

Horúcim produktom medzi módnymi trendsettermi sú aj tenisky s podpisom japonskej značky Asics, pričom najviac hot je modelový rad Gel-Kayano 14.

Ide o modernú bežeckú siluetu, ktorú nebudeš chcieť vymeniť. Dizajnéri zvolili atraktívnu schému krémovej v kombinácii s modrou, so zlatou a s metalickými striebornými prvkami, ktorá je ako stvorená na letnú sezónu.

Ako sme spomenuli v staršom článku, v teniskách s logom Asics budeš hrať najvyššiu módnu ligu. Nepremeškaj správny moment a získaj ich za zvýhodnenú cenu 133,50 eura vrátane doručenia.

Asics Gel-Kayano 14
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Air Max Plus „Light Photography“ 177 €

Krok správnym smerom urobíš aj kúpou modelu Nike Air Max Plus, ktorý milujú nielen fanúšikovia hudobného žánru grime, ale aj módni nadšenci v svetových metropolách. 

Cez REFRESHER Market sme našli verziu s podtitulom „Light Photography“, ktorý je odetý do červenej, oranžovej a žltej farby. Samozrejmosťou sú charakteristické TPU prekrytia, zatiaľ čo celá silueta sedí na bielej medzipodrážke s viditeľnou vzduchovou bublinou pre dokonalé pohodlie. Cena je približne 180 eur. 

Nike Air Max Plus
Zdroj: REFRESHER Market

Salomon XT-6 Advanced 180 €

Vyzerá to tak, že tenisky s podpisom spoločnosti Salomon budú opäť horúcim hitom v uliciach ako pred niekoľkými sezónami, keď zaplavili Instagram aj všetky metropoly. 

Model Salomon XT-6 Advanced prináša sviežosť, pohodlie a modernú outdoorovú estetiku, s ktorou zvládneš aj náročný terén. Biela verzia s priedušným zvrškom, odolnými syntetickými prekrytiami a kontrastným logom značky cez šnurovanie vyzerá božsky. Obuj si tieto tenisky k voľným nohaviciam či šortkám a vyhral/-a si.

Salomon XT-6 Advanced
Zdroj: REFRESHER Market
Odporúčané
TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku 30. mája 2024 o 15:30

New Balance 990v3 „Navy Castlerock“ Made in USA  210 €

Tenisky New Balance vládnu uliciam nielen na Slovensku a v Česku, ale aj v Miláne, kde ich fashionisti kombinujú so základnými štýlmi nohavíc. Zvršok týchto prémiových tenisiek je vyrobený zo zmesi semišu a sieťoviny, ktorá poskytuje priedušnosť. Farebná schéma s označením „Navy Castlerock“ v modrých tónoch so sivými prekrytiami dodáva obuvi univerzálny mestský vzhľad. 

Či už si kúpiš verziu 990v3 s rukopisom dizajnéra Teddyho Santisa za 210 eur cez REFRESHER Market, alebo siahneš po inom vyhotovení tenisiek New Balance, tento krok určite neoľutuješ. 

New Balance 990v3 „Made in USA“, Teddy Santis
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Air Max Plus „Triple White“  222 €

Cool model Nike Air Max Plus prináša späť legendárne tlmenie „Tuned“ Air a energické línie originálnej verzie z roku 1998. V tomto prípade ide o schému s podtitulom „Triple White“, ktorá je zahalená do bieleho zvršku z pružnej a priedušnej textílie, ktorú dopĺňajú kožené prekrytia a syntetické prvky naprieč konštrukciou. 

Nike Air Max Plus
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 990v3 x Patta 267 €

Pre fanúšikov tenisiek New Balance máme pripravený ešte jeden tip, a to v podobe modelového radu 990v3 v neprehliadnuteľnej úprave od holandskej streetwearovej značky Patta.

Vzhľad obuvi je inšpirovaný stromom, ktorý je poctou surinamským koreňom zakladateľov značky Patta. Klasická, semišovo-sieťovaná konštrukcia zvršku je prezentovaná v jemných hnedých odtieňoch, pričom výrazné časti podpisových prekrytí sú vybavené žiarivou zelenou farbou. Nápis Patta a písmo P poskytujú jemný co-branding okolo päty, zatiaľ čo škvrnitá medzipodrážka dodáva moderné zakončenie.

New Balance 990v3, Patta
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Hot Step 2 „Total Orange“ x NOCTA 303 €

Najkrajšie tenisky, ktoré vytvoril raper Drake v spolupráci so značkou Nike. Modelový rad Nike Hot Step 2 vo farebnom vyhotovení „Total Orange“ je pastvou pre oči už z obrovskej diaľky.

Druhá edícia modelového radu Hot Step Terra je inšpirovaná tvarmi bežeckej obuvi a basketbalových tenisiek z 90. rokov a vyznačuje sa objemnou siluetou a plynulými líniami. V žiarivej oranžovej farbe obuv kombinuje priedušnú sieťovinu s prekrytím zo syntetickej kože pre futuristický vzhľad. Chrómové akcenty zdobia mini odznaky Nike a prekrytie TPU v strednej časti chodidla. Logo raperovej odevnej línie NOCTA na jazyku zdôrazňuje exkluzivitu spolupráce.

Nike Hot Step 2 „Total Orange“, NOCTA
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba „Studded Pack“ x Wales Bonner 364 €

Záver zoznamu venujeme limitovanému vyhotoveniu tenisiek Adidas Originals Samba, ktoré je dielom návrhárky Wales Bonner. 32-ročná Londýnčanka upravila legendárnu siluetu veľmi originálnym spôsobom, keď na prémiový kožený zvršok umiestnila cvoky namiesto charakteristických prúžkov. Ak chceš vlastniť 1 zo 750 kusov, priprav si približne 360 eur. 

Adidas Originals Samba „Studded Pack“, Wales Bonner
Zdroj: REFRESHER Market
Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Odporúčané
TOP 10 štýlov ženských tenisiek na letnú sezónu. V kurze sú výrazné farby, vzory a jednoduchosť v spojení s retro bežeckými tvarmi TOP 10 štýlov ženských tenisiek na letnú sezónu. V kurze sú výrazné farby, vzory a jednoduchosť v spojení s retro bežeckými tvarmi 28. mája 2024 o 15:00
Domov
Zdieľať
Diskusia