Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
6. mája 2024, 16:00
Čas čítania 3:48
Richard Balog

V teniskách s logom Asics budeš hrať najvyššiu módnu ligu. Niektoré kúpiš aj za stovku

V teniskách s logom Asics budeš hrať najvyššiu módnu ligu. Niektoré kúpiš aj za stovku
Zdroj: Queens
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Ak chceš počas tohtoročného leta držať krok s trendmi, športové tenisky s logom legendárnej japonskej značky by nemali chýbať v tvojom šatníku.

Tenisky od legendárnej japonskej značky Asics verejnosť dlho vnímala „len“ ako kvalitnú bežeckú obuv. Skrytý potenciál unikátneho dizajnu a špičkových technológií objavili ľudia z módneho prostredia len pred niekoľkými rokmi a v súčasnosti ide o jedny z najvyhľadávanejších siluet obuvi medzi mládežou. 

Spoločnosť, ktorá tento rok oslavuje 75. výročie, výrazne prehovorila aj do sveta high fashion, keď svoj podpis nechali na jednotlivých modeloch napríklad dánska návrhárka Cecilie Bahnsen, Kiko Kostadinov alebo módny dom Kenzo.

Privítaj teplé počasie v novom páre svojich vysnívaných tenisiek Asics a hraj najvyššiu módnu ligu.

P. S. Na vybrané modely tenisiek Asics si teraz môžeš uplatniť zľavu vo výške 25 %. 

Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Ak hľadáš limitované tenisky, ktoré sú už vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov. 
Odporúčané
Využi jarný výpredaj so zľavami do výšky 70 % a doplň svoj šatník o fresh modely tenisiek aj streetwear za super ceny Využi jarný výpredaj so zľavami do výšky 70 % a doplň svoj šatník o fresh modely tenisiek aj streetwear za super ceny 2. mája 2024, 11:00

Asics GEL-1130 100 €

Zoznam otvárame unisex siluetou Asics GEL-1130 vo veľmi sviežej farebnej schéme s bielym základom a kontrastnými detailmi v malachitovej zelenej. 

Nadčasový modelový rad vzdáva hold sérii GEL-1000 a vyznačuje sa podobnou estetikou, ako má typ Asics GEL-Kayano 14. Tenisky spájajú tradičné materiály s panelmi zo syntetickej kože, aby čo najvernejšie zapadli do modernej estetiky. Vďaka patentovanému odpruženiu Gel budú tvoje nohy v maximálnom pohodlí aj pri celodennom nosení. 

Jediné, na čo si musíš dávať pozor, je, aby ti tvoje flat white nekvaplo na priedušný sieťovinový zvršok. Cena je 100 eur vrátane doručenia, čo považujeme za výhodný deal. K dispozícii je aj biela verzia s čiernymi detailmi.

Asics GEL-1130
Zdroj: Queens

Asics GEL-1130 120 €

Ak považuješ predchádzajúcu verziu za príliš citlivú na každodenné nosenie a aktivity, ale páči sa ti silueta Asics GEL-1130, máme pre teba tip v podobe vyhotovenia s podtitulom „Birch“. 

Tenisky stoja na rovnakej podrážke a sú vybavené rovnakými technológiami, akurát zvršok má odolnejšie prekrytia zo semišu a syntetickej kože cez sieťovinový základ. Vďaka univerzálnej schéme tieto rakety ľahko zladíš s čímkoľvek, čo nájdeš ráno ako prvé vo svojom šatníku. Priprav si presne 120 eur.

Asics GEL-1130
Zdroj: Queens

Asics GEL-1090v2 120 €

Návrhársky tím legendárnej japonskej značky zahalil do podobnej univerzálnej schémy aj modelový rad Asics GEL-1090v2, ktorý je na módnej mape už viac ako 20 rokov. 

Tenisky prešli modernou úpravou, ktorá spĺňa kritériá náročných spotrebiteľov, a majú fresh vzhľad so semišovými prekrytiami a pútkami na päte. Okrem športových tvarov nás bavia detaily, ako vyrazené logo Asics v prednej časti či podpis 1090v2 z vnútornej strany. 

Asics GEL-1090v2
Zdroj: Queens

Asics GT-2160 130 €

Tenisky Asics GT-2160 vzdávajú hold technickému dizajnu série GT-2000. Vyhotovenie s podtitulom „Putty“ si zachovalo všetky kľúčové prvky, ako je napríklad minimalistická estetika, vlnité tvarovanie prednej časti chodidla alebo segmentovaná štruktúra medzipodrážky a vložky s technológiou GEL. Táto kombinácia vytvára ako celok industriálnu estetiku, ktorá sa stretáva s pokročilými tlmiacimi vlastnosťami. Navyše, metalické prvky sú jedným z kľúčových trendov v obuvi

Model Asics GT-2160 považujeme za stelesnenie modernej mestskej estetiky v roku 2024, ktorý musíš vyskúšať. Cena je 130 eur, čo by nemalo byť prekážkou pri kúpe. 

Asics GT-2160
Zdroj: Queens

Asics GT-2160 130 €

Slovami chvály nemôžeme šetriť ani v prípade druhej verzie modelu Asics GT-2160, ktorý nájdeš v ponuke online obchodu Queens. Návrhársky tím značky v tomto prípade siahol po výraznom svetlomodrom odtieni, ktorý obopína metalické prekrytia, vďaka čomu majú tenisky fresh vzhľad. Cena je úplne rovnaká.

Asics GT-2160
Zdroj: Queens
Odporúčané
TOP tenisky, na ktorých v máji zarobíš. Investuj do modelov s podpisom Travisa Scotta či A$AP Rockyho TOP tenisky, na ktorých v máji zarobíš. Investuj do modelov s podpisom Travisa Scotta či A$AP Rockyho 3. mája 2024, 17:30

Asics GEL-NYC 150 €

Pozornosť si zaslúži aj ďalší modelový rad v produktovom portfóliu spoločnosti so sídlom v Kobe, a to konkrétne Asics GEL-NYC, ktorý kúpiš v online obchode Queens vo viacerých sexy vyhotoveniach.

Najviac nás však oslovila verzia „Midnight Navy“, ktorá je zahalená do tmavomodrého zvršku z kombinácie semišu a textílií s neprehliadnuteľnými zelenými detailmi v podobe loga Asics alebo panelov v medzipodrážke. Vzhľad tenisiek je inšpirovaný modernými bežeckými štýlmi, pričom pohodlie pod nohami zabezpečuje pokročilá patentovaná technológia GEL, ktorá je zárukou kvality.

Ide o skvelú mestskú obuv s originálnymi tvarmi, ktorá ponúka množstvo variácií pri tvorení outfitov. V prípade záujmu o tento kúsok si priprav 150 eur. 

Asics GEL-NYC
Zdroj: Queens

Asics GEL-Quantum 180 160 €

Od klasických siluet s podpisom Asics sa na chvíľu presunieme k menej známym tvarom, ako je napríklad model GEL-Quantum 180. 

Tenisky Asics GEL-Quantum 180 si zachovali bežeckého ducha, pričom pokračujú vo vývoji línie s technickými komponentmi a štýlovými prvkami z archívov spoločnosti. Vzhľad je doplnený o sériu hranatých tvarov a panelov zo sieťoviny, respektíve syntetickej kože, ktoré vytvárajú modernú estetiku. Tenisky sú postavené na vrstvenej podrážke so 180-stupňovým odpružením GEL. 

Okrem minimalistického čierno-bieleho vyhotovenia je v produktovom portfóliu aj svetlohnedý variant. Cena je 160 eur. 

Asics GEL-Quantum 180
Zdroj: Queens

Asics GEL-NIMBUS 9 160 €

Model Asics GEL-NIMBUS 9 prišiel do predaja v roku 2007, aby sa o takmer dve dekády neskôr vrátil s pôvodnými materiálmi, respektíve kľúčovými vlastnosťami a ovládol ulice svetových metropol. Industriálny vzhľad z éry Y2K je doplnený výraznými metalickými kontrastmi, pričom pohodlie zabezpečuje patentovaná technológia GEL. 

Tieto futuristické tenisky sú výstredné a nie sú lacné, ale budeš ich milovať. Cena je rovných 160 eur cez Queens.

Asics GEL-NIMBUS 9
Zdroj: Queens

Asics GEL-Kayano 14 170 €

Predposledný model s logom japonskej športovej ikony Asics má označenie GEL-Kayano 14 podľa vzoru svojho tvorcu a aj v tomto prípade ide o bežeckú siluetu tenisiek. Návrhári zvolili atraktívnu farebnú schému svetlohnedej v kombinácii s bielou, ktorú ocenia najmä milovníci univerzálnych kúskov.

Tenisky sú k dispozícii aj v tmavohnedej verzii. Cena v oboch prípadoch je rovných 170 eur vrátane doručenia. Po ktorom type siahneš ty? 

Asics GEL-Kayano 14
Zdroj: Queens

Asics GEL-Teremoa 250 €

Voľnosť a flexibilita pohybu sú hlavnými prvkami futuristických tenisiek Asics GEL-Teremoa z kolekcie Asics Novalis.

Obuv je vybavená novou štruktúrou technológie GEL, ktorá je doplnená o odpruženie FF BLAST™ Plus pre energické tlmenie nárazov pod nohami. Model obsahuje aj jednotku zavinovacej podrážky a jednotku TRUSSTIC™ v päte na pokročilú stabilitu. Priamoúmerná týmto parametrom a použitým materiálom je takisto cena tenisiek Asics GEL-Teremoa – rovných 250 eur. 

Asics GEL-Teremoa
Zdroj: Queens
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia