Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
2. mája 2024, 11:00
Čas čítania 4:15
Richard Balog

Využi jarný výpredaj so zľavami do výšky 70 % a doplň svoj šatník o fresh modely tenisiek aj streetwear za super ceny

Využi jarný výpredaj so zľavami do výšky 70 % a doplň svoj šatník o fresh modely tenisiek aj streetwear za super ceny
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Ak vyhľadávaš výhodné nákupy, potom si na správnom mieste.

Hľadáš nový pár tenisiek za zlomok ich pôvodnej ceny? Žiadny problém. K dispozícii je viac ako 1 000 párov od značiek Adidas Originals, New Balance, Nike, Puma alebo Asics. Chýbajú ti ľahké vrchné diely, nohavice, šiltovka alebo slnečné okuliare? Siahni po modeloch od ikonických streetwearových značiek alebo high-end produktoch s podpisom známych návrhárov.

P. S. Každý nákup si minimálne 2-krát zváž a uprednostni kvalitu pred kvantitou. Poďakuje sa ti tvoja peňaženka aj príroda.

Pozri si celú ponuku tenisiek, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose 24. apríla 2024, 15:30

OBUV

Puma Slipstream Lo 120 €  72,50 €

Trend chunky skateboardových tenisiek je stále aktuálny a zaujímavý kúsok za super cenu nájdeš v portfóliu značky Puma, a to konkrétne modelový rad Slipstream Lo. Minimalistická silueta má semišový základ s koženými prekrytiami v svetlých tónoch, ktoré sú doplnené o hrubé šnúrky a gumovú podrážku.

Puma Slipstream Lo
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozmillen W 110 €  82,50 €

Tenisky ako stvorené na jar a leto. Takto by sme v stručnosti opísali model Adidas Originals Ozmillen vo farebnej schéme s podtitulom Glow Orange, ktoré kúpiš v online obchode Footshop. Biely základ z priedušnej sieťoviny na odolnej podrážke dopĺňajú výrazné detaily v oranžovej farbe vrátane troch prúžkov z oboch strán. 

Adidas Originals Ozmillen W
Zdroj: Footshop

Adidas Supernova Cushion 7 130 €  91,50 €

Pre mužov sme vybrali typ Adidas Supernova Cushion 7, ktorých vzhľad vychádza z bežeckých štýlov charakteristických pre obdobie okolo roku 2000, disponujú však modernými technológiami, ako je napríklad odpruženie EVA. Zvršok tenisiek je zo sieťoviny a z umelej kože, pričom stoja na hrubej gumovej podrážke. Bonusom sú metalické prvky, ktoré sú veľmi cool oživením outfitov. 

Adidas Supernova Cushion 7
Zdroj: Footshop

Adidas Response CL 120 €  96,50 €

V portfóliu nemeckej spoločnosti nás zaujal aj ďalší pár tenisiek – Adidas Response CL, ktoré si obľúbili napríklad Pusha T, Bad Bunny alebo speváčka Karol G. Obuv je inšpirovaná outdoorovým športovým štýlom a bežeckými siluetami z 90. rokov, vďaka čomu má príjemný retro vibe, ktorý si zamiluješ. Obzvlášť ak ich kúpiš za menej ako 100 eur. 

Adidas Response CL
Zdroj: Footshop

Asics Gel-1130 120 €  96,50 €

V zaujímavej zľave teraz kúpiš aj jedny z najpopulárnejších tenisiek v posledných mesiacoch, ktoré zdobí logo japonskej športovej ikony Asics. Verziu Gel-1130 uviedla firma na trh v roku 2021, pričom čerpá inšpiráciu zo starších bežeckých modelov, ako napríklad Gel-Kayano 14. Obuv má old school vzhľad, ale pod zvrškom z ľahkej sieťoviny a zo syntetických tkanín je vybavená množstvom nových technológií, vďaka čomu je zárukou maximálneho pohodlia.

Asics Gel-1130
Zdroj: Footshop

Nike Attack SP x Social Status 140 €  112,50 €

Približne 30 eur ušetríš aj pri kúpe týchto vintage športových tenisiek, ktoré svojho času nosil na kurte legendárny John McEnroe. Silueta je odrazom tenistovej búrlivej povahy a v tomto prípade kombinuje jednoduchú farebnú schému bielej a čiernej, ktorú dizajnéri doplnili o kontrastný zeleno-oranžový štítok s logom ikonického obchodu Social Status.

Nike Attack SP, Social Status
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 ’87 LX 167,95 €  118 €

Ešte viac eur ušetríš, ak sa ti páči toto minimalistické vyhotovenie modelu Nike Air Max 1 ’87 LX, ktoré je vyrobené z prémiových materiálov, čo vidieť na prvý pohľad. Vďaka univerzálnej schéme tieto ikonické krásky ľahko zladíš s čímkoľvek zo svojho šatníka kedykoľvek v priebehu jarnej a letnej sezóny. 

Nike Air Max 1 '87 LX
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R 144 €  115,50 €

Tvojou novou obľúbenou obuvou môžu byť aj tenisky New Balance 2002R v univerzálnom vyhotovení so semišovými prekrytiami a s priedušným zvrškom. Len si predstav, ako ich skombinuješ s baggy džínsami, so základným bielym tričkom a s boxy bavlnenou mikinou so zaujímavým grafickým motívom.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

Reebok Premier Trinity KFS 160 €  136,50 €

O tvoju pozornosť sa hlási aj spoločnosť Reebok, a to prostredníctvom neopozeraného typu Premier Trinity KFS v sviežej schéme, ktorej dominuje sieťovinový zvršok v kombinácii so sivými a svetlohnedými panelmi. Ušetriť môžeš približne 25 eur. 

Reebok Premier Trinity KFS
Zdroj: Footshop

Y-3 Qisan Knit 350 €  262,50 €

V najvyššej zľave sú tenisky s rukopisom japonského módneho mága Yohjiho Yamamota – Y-3 Qisan Knit. Obuv má jasný podpis bežeckých modelov s technológiou Ultraboost, ktorú renomovaný návrhár doplnil o pletený zvršok v tmavých tónoch v kombinácii s kontrastnými bielymi detailmi. Za ušetrených približne 90 eur si môžeš kúpiť fresh drip. 

Y-3 Qisan Knit
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur 29. marca 2024, 15:30

OBLEČENIE & DOPLNKY 

Tommy Jeans Open Stitch Flag Sweater 99,95 €  85 €

Vychutnaj si hrejivé slnečné lúče v tomto trendy háčkovanom svetri s charakteristickým logom značky Tommy Jeans v tonálnom bielom vyhotovení. 

Tommy Jeans
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Tech-Pack Knit Sweater 137,95 €  83 €

Pre mužov sme vybrali tento trochu netradičný dizajn svetra s hlbokým véčkovým výstrihom s podpisom Nike Sportswear. Je vyrobený zo zmesi polyesteru, akrylu, nylonu a elastanu a tvojim každodenným outfitom dodá šmrnc a nádych streetwearu. V predaji je tiež čierna verzia s trochu vyššou cenou. 

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

PLEASURES Lasting Liner Jacket 160 €  88,50 €

Ak to bude nutné, sveter vyššie od Nike Sportswear môžeš zladiť s touto vrchnou vrstvou od značky PLEASURES. Prešívaná bunda v striebornej farbe je vyrobená z nylonu a vďaka zľave ju získaš za približne polovicu.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans Colorblock Badge Sweater 112,95 €  96,50 €

Z produktového portfólia firmy Tommy Jeans vyberáme aj tento skrátený sveter v charakteristickej farebnej kombinácii s rebrovanou textúrou a vyšitým znakom značky na prednej strane.

Tommy Jeans
Zdroj: Footshop

Calvin Klein Jeans Denim Pop-Over Jacket 149,95 €  127,50 €

Počas chladných jarných večerov využiješ aj tento denimový vrchný diel cez hlavu vo svetlomodrom odtieni od značky Calvin Klein Jeans.

Calvin Klein Jeans
Zdroj: Footshop

Daily Paper Zuber Crochet Sweater 160 €  128,50 €

Háčkované vrchné diely ovládli prehliadky na posledných týždňoch módy aj ulice svetových metropol. Návrhársky tím holandskej streetwearovej značky Daily Paper vytvoril tento atraktívny sveter s logom v mierne nadrozmernom strihu, ktorý musíš mať v šatníku.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Diesel Bi-Fold Zip Wallet 200 €  160,50 €

Ak potrebuješ novú peňaženku, máme pre teba tip v podobe metalického modelu s logom talianskej značky Diesel na prednej strane. Cool doplnok má dostatok priestoru na karty, bankovy aj mince.

Diesel
Zdroj: Footshop

Y-3 Utility Tote Bag 250 €  175,50 €

Do školy, práce, na kúpalisko aj predĺžený víkend. Táto taška od línie Y-3 má univerzálny charakter, pričom je vyrobená z odolného polyuretánu, ktorý tvoje veci ochráni pred vlhkosťou. Navyše vyzerá cool.

Y-3
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Graphic Padded T-Shirt 255 €  204,50 €

Pre fanúšikov high-end módy sme vybrali dizajny spod rúk Herona Prestona, ktorý s ľahkosťou kombinuje klasický streetwear s prémiovými materiálmi. Čo hovoríš na toto boxy „padded“ tričko s motívom vtáka?

Heron Preston
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Knit Crewneck 519,95 €  363 €

Pochváliť amerického návrhára musíme aj za tento originálny čierno-biely sveter s prímesou alpaky a s charakteristickým oranžovým štítkom na rukáve. Vďaka zľave ušetríš takmer 160 eur, čo sa naozaj oplatí.

Heron Preston
Zdroj: Footshop
Pozri si celú ponuku tenisiek, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť 13. marca 2024, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia