Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2024, 15:30
Čas čítania 4:07
Richard Balog

Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur

Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur
Zdroj: Adidas
MÓDA ADIDAS NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Samba, Campus či Response CL. Vybrali sme najviac fresh vyhotovenia tenisiek s tromi pruhmi, ktoré nájdeš cez REFRESHER Market.

Svetu športovej módy dominujú už desaťročia najmä dve veľké spoločnosti, a to Nike a Adidas. Druhá uvedená značka so sídlom v nemeckom Herzogenaurachu ukrýva vo svojom produktovom portfóliu množstvo legendárnych siluet tenisiek, ktoré formovali nielen šport, ale aj rôzne subkultúry vrátane rapu. 

Práve retro modely od Adidasu aktuálne zažívajú zlaté časy. Ak si sneakerhead, veríme, že kvantum z nich vlastníš vo svojej zbierke alebo ich pravidelne nosíš v rámci každodenných outfitov. V prípade, že hľadáš ďalšie, dnes si prídeš na svoje.

Toto je TOP 10 tenisiek s logom Adidas, ktoré si môžeš kúpiť cez REFRESHER Market. Tešiť sa môžeš na limitované verzie modelového radu Samba, kultové bežecké krásky Response CL aj siluetu Campus 00s v štýle veľmi populárneho trendu Y2K.

Adidas Originals Samba, Wales Bonner
Zdroj: Adidas Originals
Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, celebritných outfitoch, teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť 13. marca 2024, 15:30

Adidas Response CL 84 €

Bad Bunny, Pusha T či Rita Ora. To je len krátky zoznam hviezd šoubiznisu, ktoré sme videli v teniskách Adidas Response CL v posledných mesiacoch. 

Fresh model je inšpirovaný outdoorovým aj bežeckým štýlom, je nabitý funkčnými technológiami a udrží ťa v pohodlí pri každej príležitosti, a to či už budeš na dovolenke v Ríme, alebo na prechádzke vo Vysokých Tatrách. Nižšie nájdeš verziu s podtitulom „Wonder White“, ktorá je zahalená do ľahkého zvršku z kombinácie semišu, textílie a syntetických tkanín. Cena je presne 84 eur.

Adidas Response CL
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba OG 92 €

Najlegendárnejšia obuv v produktovom portfóliu spoločnosti Adidas Originals je veľkým trendom. Inak to nebude ani túto jar. 

Vedenie značky predstavuje jedno skvelé vyhotovenie modelového radu Samba za druhým. Medzi najatraktívnejšie verzie patrí OG silueta v nadčasovej bielo-čiernej schéme so zlatými fóliovými detailmi a modrým štítkom na jazyku. Klasickú kožu dopĺňa ikonický semišový špic a odolná gumová podrážka. K dispozícii je aj čierno-biely variant, ktorý je trochu drahší. 

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Campus 00s 98 € 

Trend skateboardových chunky tenisiek je stále prítomný a vedenie Adidas Originals má vo svojom portfóliu siluetu Campus 00s so širokými šnúrkami.

Návrhársky tím firmy ponechal modelu pôvodný vzhľad Campus 80s, ale zvolená čierno-biela schéma a pevná konštrukcia vytvárajú moderný vzhľad, zatiaľ čo charakteristické tri prúžky a prvotriedny semišový zvršok sú verné kultovému štýlu tenisiek Campus. Vďaka patentovaným technológiám Adidasu sú tenisky skvelou voľbou na celodenné nosenie.

Estetika nultých rokov nás baví a tieto cool tenisky kúpiš za menej ako 100 eur, čo považujeme za férový deal. O niekoľko eur drahšia je sivo-biela verzia s gumovou podrážkou

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba  101 €

Modelový rad Adidas Originals Samba má v dnešnom zozname najpočetnejšie zastúpenie, čo je dôkazom toho, že ide o horúci trend, ktorý by si nemal/-a obchádzať, kým nie je úplne neskoro. 

V ponuke nemeckej ikony športovej módy nájdeš množstvo cool vyhotovení vrátane tohto modelu so zvrškom z čierneho semišu a kontrastnými prvkami z kože v svetlých tónoch. Skvelo vyzerá aj obrátená farebná schéma s podtitulom „Putty Grey“. Ak ešte nemáš samby, nemáš nad čím ďalej rozmýšľať. 

Adidas Originals Samba
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Response CL W 109 €

Ak ťa neoslovil prvý variant tenisiek Adidas Response CL, ktoré majú perfektný vibe 90. rokov, možno prídeš na chuť vyhotoveniu v sivých tónoch s gumovou podrážkou. 

Priprav sa na čokoľvek. Ako sme už uviedli vyššie, tieto tenisky sú inšpirované trailovými bežeckými modelmi, nesú sa na ľahkej medzipodrážke a udržia ťa v pohodlí pri každej príležitosti od obyčajných prechádzok až po energické opekačky s priateľmi.

Adidas Response CL
Zdroj: REFRESHER Market
Odporúčané
TOP čierne tenisky pre každý rozpočet. Vybav svoj šatník kúskami s rukopisom Travisa Scotta či Wales Bonner   TOP čierne tenisky pre každý rozpočet. Vybav svoj šatník kúskami s rukopisom Travisa Scotta či Wales Bonner 12. februára 2024, 16:00

Adidas Originals Handball Spezial  W 110 €

Ak máš rád vintage siluety športovej obuvi, potom sa ti budú páčiť aj tenisky Adidas Originals Handball Spezial, ktoré pôvodné vznikli ešte v 70. rokoch. 

Minimalizmus, sebavedomie a neprehliadnuteľný vzhľad. Takto by sme v stručnosti opísali tieto tenisky, ktoré získali status modernej módnej ikony vďaka elegantným líniám a univerzálnej využiteľnosti v rámci každodenných outfitov. Majú jemný kožený zvršok s kontrastnými detailmi vrátane zúbkovaných troch prúžkov a nápisu Spezial na vonkajšej časti siluety. 

Adidas Originals Handball Spezial
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Stan Smith Lux 130 €

V archívoch športového giganta nájdeš tiež poklad s názvom Adidas Originals Stan Smith, ktorý návrhári vyrobili pre legendárneho tenistu Stana Smitha a tenisky sú fresh aj po približne päťdesiatich rokoch. 

Nižšie nájdeš luxusnú verziu so zvrškom z prémiovej kože, mäkkou koženou podšívkou a odpruženou podrážkou. Perforované tri pružky po stranách ľahko zladíš s džínsami pre štýlový mestský vzhľad, ktorý prekonáva sezónne trendy. 

Rovnako ako Stan Smith na tenisovom kurte sú univerzálne, nadčasové a vždy pripravené na všetko, čo príde. Teraz je už rad na tebe.

Adidas Originals Stan Smith Lux
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Campus x Bad Bunny 131 €

Populárny interpret Bad Bunny patrí medzi najvýraznejšie tváre spoločnosti Adidas, vďaka čomu dostal možnosť vytvoriť vlastnú edíciu tenisiek Campus. Výsledok je viac ako podarený. 

Tento model je veľmi obľúbený najmä medzi skateboardistami po celom svete. Novinka spod rúk portorického umelca si zachovala svoj pôvodný retro look, pričom je vybavená modernými technológiami, vďaka ktorým sa v nich budeš cítiť ako v bavlnke.

Tenisky s mäkkým polstrovaním, semišovým zvrškom a koženými panelmi v univerzálnych farebných tónoch kúpiš cez REFRESHER Market za 130 eur.  

Adidas Originals Campus, Bad Bunny
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba „Pony Tonal“ x Wales Bonner 249 €

Model Adidas Originals Samba „Pony Tonal“ x Wales Bonner je súčasťou spolupráce medzi legendárnou športovou značkou a luxusným módnym domom Wales Bonner so sídlom v Londýne, ktorý je známy svojím moderným „preppy“ štýlom univerzitného oblečenia.

Britská návrhárka využila ľahko rozpoznateľnú konštrukciu futbalového modelu Samba, ktorú doplnila o mohér naprieč celou vrchnou časťou obuvi. Farebné vyhotovenie pripomína športovú estetiku 70. rokov, ale huňatá textúra mohéru dodáva obuvi punc luxusu. 

Retail tohto limitovaného vintage kúska bol 180 eur, zatiaľ čo v súčasnosti môžu byť tvoje za približne 250 eur cez REFRESHER Market.

Adidas Originals Samba, Wales Bonner
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba „Pony Leo“ x Wales Bonner 448 €

Súčasťou spoločnej kolekcie značiek Adidas Originals a Wales Bonner bolo aj druhé vyhotovenie ikonických haloviek, tentoraz v neprehliadnuteľnom zvieracom motíve.

Základ a zvršok obuvi sú vyrobené z luxusnej kože v karamelovom a tmavohnedom mramorovanom vzore, ktorý pripomína srsť leoparda. Záložka na päte a jazyk, ktorý sa prehýba cez šnúrky, sú zasa z krémovobielej kože, ktorá ladí s podpisom troch prúžkov pozdĺž bočného panelu.

Ak hľadáš niečo výnimočné, čo ožívi tvoje outfity, ide o správnu voľbu. Priprav si 450 eur. 

Adidas Originals Samba, Wales Bonner
Zdroj: REFRESHER Market
Odporúčané
Tenisky, v ktorých smečoval Michael Jordan, sú dnes ikonou ulíc. Nájdi si aj ty svoj pár Air Jordan 4 Tenisky, v ktorých smečoval Michael Jordan, sú dnes ikonou ulíc. Nájdi si aj ty svoj pár Air Jordan 4 28. februára 2024, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia