Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. apríla 2024, 14:30
Čas čítania 5:00
Richard Balog

Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance

Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance
Zdroj: Sneakersnstuff
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Už vieš, na aké trendy budeš poľovať túto sezónu?

Svet športovej obuvi sa za posledný rok obišiel bez zásadnejších zmien, pričom v kurze sú stále bežecké línie s nádychom deväťdesiatych, respektíve nultých rokov a vintage kúsky z archívov značiek ako Adidas Originals alebo Puma. 

Cez REFRESHER Market kúpiš (takmer) všetky siluety tenisiek, na ktoré si spomenieš, od overených predajcov. Tentoraz sme vybrali TOP siluety tenisiek na jarnú sezónu do 100 eur, medzi ktorými nájdeš legendárne modely aj fresh novinky na oživenie každého tvojho outfitu. 

Privítaj príjemné teplé počasie v novom páre svojich vysnívaných tenisiek. 

Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Ak ťa bavia články o módnych trendoch, novinkách, celebritných outfitoch, teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Tenisky, v ktorých smečoval Michael Jordan, sú dnes ikonou ulíc. Nájdi si aj ty svoj pár Air Jordan 4 Tenisky, v ktorých smečoval Michael Jordan, sú dnes ikonou ulíc. Nájdi si aj ty svoj pár Air Jordan 4 28. februára 2024, 11:00

Nike Air Max 97 W 63,50 €

Modelový rad tenisiek Nike Air Max je s nami už viac ako 40 rokov a predstavuje ideálnu voľbu na šport aj každodenné nosenie. Dielo najznámejšieho dizajnéra tenisiek Tinkera Hatfielda je známe vďaka výraznej „bubline“ s technológiou Air a ihneď po uvedení na trh spôsobilo ošiaľ. 

Ako už naznačuje názov, bol to rok 1997, keď futuristické tenisky Nike Air Max 97 vznikli. Vďaka svojmu nadčasovému zvršku okamžite pritiahli pozornosť a stali sa tak okamžite streetwearovou legendou. Vzduchová bublina, ktorá tlmí došľap, sa nachádza tesne pod chodidlom a tým zvyšuje celkový dojem z nosenia.

Tieto tenisky nepotrebujú žiadny dlhý komentár. Buď ťa oslovia a budeš ich milovať, alebo siahneš po inom modeli od Nike. Ak sa ti páči verzia s podtitulom „Chlorine Blue“, máš šťastie, aktuálne ju kúpiš cez REFRESHER Market za približne 60 eur. Lepšiu cenu určite nikde nenájdeš. 

Nike Air Max 97 W
Zdroj: REFRESHER Market

Asics GEL-1090 v2 72,50 €

V zozname TOP jarných tenisiek nechýba ani cool silueta od legendárnej japonskej značky Asics s názvom GEL-1090 v2. Neopozeraný model, ktorý bol prvýkrát v predaji v roku 2003, prešiel pod rukami šikovných dizajnérov menšími zmenami a získal svieži moderný vzhľad. 

Tenisky Asics GEL-1090 v2 majú typickú bežeckú estetiku zo začiatku tisícročia, semišové prekrytia, priedušné sieťovinové panely a pútka na päte. Pohodlie pri chôdzi zabezpečuje technológia GEL™, vďaka ktorej sa budeš cítiť pri každom kroku ako na mäkkom obláčiku. Páči sa nám aj minimalistická schéma v neutrálnych farebných tónoch a v neposlednom rade výhodná cena na úrovni okolo 70 eur. 

Asics GEL-1090 v2
Zdroj: REFRESHER Market

Puma Palermo Leather 79 €

Vedenie spoločnosti Puma zareagovalo na obrovský hype okolo tenisiek Adidas Originals Samba vlastným vintage modelom, ktorý v osemdesiatych rokoch nechýbal na žiadnom futbalovom štadióne medzi členmi fanklubov.

Rovnako ako pôvodná verzia siluety Puma Palermo, aj aktualizovaná verzia nesie podpisový štítok na zvršku, konštrukciu v tvare písmena T a klasickú gumovú podrážku. Tenisky majú kožený základ so semišovými prekrytiami a dostupné sú aj v čiernom vyhotovení za rovnakú cenu. V zbierke by sme privítali obe verzie vďaka ich dokonalej univerzálnosti, ktorú využiješ každý deň.  

Puma Palermo Leather
Zdroj: REFRESHER Market

Vans Knu Skool 90 €

Spoločnosť Vans spôsobila modelovým radom Knu Skool minulý rok ošiaľ v uliciach. Návrhársky tím prišiel s poriadnym kusom nostalgie z deväťdesiatych rokov, keďže novinka je redizajnom klasickej siluety Old Skool, ktorú pozná každý mladý človek. 

Tenisky majú retro prvky ako obrovský „side stripe“, nafúknutý zvršok vrátane jazyka a extra široké šnúrky, ktoré ti pripomenú zlatú éru skateboardingu. Okrem atraktívneho vzhľadu ponúkajú aj pohodlie, a to vďaka vylepšenej vafľovej podrážke. Čierno-bielou verziou nikdy neurobíš krok vedľa. Cena je 90 eur vrátane doručenia.

Vans Knu Skool
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 530 94 €

New Balance 530 sú bežecké tenisky, ktoré pôvodne vyšli ešte v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. Vedenie firmy so sídlom v Bostone ich najnovšie predstavilo v odľahčenej verzii zo syntetických materiálov, s technológiou ENCAP na odpruženie a s odolnou gumovou podrážkou.
 

Silueta kombinuje každodenný štýl s dôrazom na trend Y2K, o čom svedčí metalická povrchová úprava, a s viacerými technickými vychytávkami vrátane odpruženia ABZORB®, ktoré zabezpečuje pohodlie pod nohami. Dodaj svojmu kroku šmrnc za skvelú cenu. Tieto cool tenisky budeš milovať. 

New Balance 530
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 1906R  96,50 €

Vynechať nemôžeme ani trendy siluetu New Balance 1906R, ktorá je v posledných mesiacoch doslova všade. Táto klasická športová obuv dostala názov podľa roku vzniku značky a dizajnovo vychádza z bežeckých siluet zo začiatku tohto tisícročia. 

Dekonštruovaný zvršok z kombinácie semišu a textílie je doplnený o podrážku N-ergy, ktorá tlmí nárazy a zároveň je vybavená systémom Stability Web na podporu klenby. Medzipodrážka Acteva Lite a odpruženie ABZORB® poskytujú pohodlie a maximálnu stabilitu.

Vyhotovenie v tmavších tónoch vyzerá cool, čo povieš? Navyše, vďaka výraznej zľave ich kúpiš o približne 80 eur lacnejšie.

New Balance 1906R
Zdroj: REFRESHER Market
Odporúčané
TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť TOP 10 limitovaných Jordanov, ktorých hodnota neustále rastie. Poradíme ti, ako si ich kúpiť 13. marca 2024, 15:30

Adidas Originals Handball Spezial W 97 €

Minimalizmus, sebavedomie a neprehliadnuteľný vzhľad. Takto by sme v stručnosti opísali tenisky Adidas Originals Handball Spezial, ktoré získali status modernej módnej ikony vďaka elegantným líniám a univerzálnej využiteľnosti v rámci každodenných outfitov.

Majú jemný semišový zvršok s kontrastnými detailmi vrátane zúbkovaných troch prúžkov a nápisu Spezial na vonkajšej časti siluety. Obuv stojí na odolnej gumovej podrážke, ktorá ťa zavedie na (takmer) všetky miesta sveta v maximálnom pohodlí v nesmrteľnom štýle.

Adidas Originals Handball Spezial W
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Handball Spezial 97 €

Ak ťa neoslovil univerzálny sivo-čierny variant vyššie, možno si prídeš na svoje pri pohľade na fresh svetlomodré vyhotovenie s bielymi koženými prekrytiami v podobe troch prúžkov a panelu na päte. 

Tenisky Adidas Originals Handball Spezial sú aj v tomto prípade zahalené do kvalitného semišu a stoja na gumovej podrážke s logom spoločnosti z Herzogenaurachu. Vďaka zľave ušetríš približne 20 eur. 

Adidas Originals Handball Spezial
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Dunk Low Retro „Grey Fog“ 98 €

Jeden z najväčších teniskových hitov v posledných rokoch je síce na ústupe, ale týmto minimalistickým vyhotovením „Grey Fog“ siluety Nike Dunk Low Retro neurobíš krok vedľa pri (takmer) žiadnom outfite.

Atraktívna verzia v sivo-bielych tónoch bola v predaji v roku 2021 za 100 dolárov a svoju cenu si drží aj v súčasnosti. Tenisky majú biely kožený zvršok s perforovanou špicou, koženými prekrytiami v sivom odtieni a charakteristickým podpisom swoosh z oboch strán. Jednoduchý dizajn dopĺňa tkaný štítok na jazyku, záložka na päte a gumová podrážka. Priprav si 100 eur a utekaj na stránku REFRESHER Market. 

Nike Dunk Low Retro „Grey Fog“
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Campus 00s 99 €

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, vieš, že pouličná estetika nultých rokov je nám veľmi blízka, a preto nosíme tenisky Adidas Originals Campus 00s s veľkou radosťou takmer každý deň.

Silueta vzhľadovo vychádza zo skateboardovej estetiky, čo v súčasnosti predstavuje obľúbený módny trend. Tenisky Adidas Originals Campus 00s sú vhodné rovnako do skateparku ako na každodenné nosenie. Neprehliadnuteľný červeno-biely model okrem toho disponuje modernými technológiami a prvotriednym spracovaním jednotlivých vrstiev, vďaka čomu ide o skvelú voľbu za férovú cenu. 

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: REFRESHER Market

Nike Air Max 1 W 99,50 €

Zastúpenie v zozname má aj spoločnosť Nike, a to vďaka ikonickému modelovému radu Air Max 1, ktorý je na módnej mape od roku 1986 a má svojich priaznivcov naprieč generáciami.

Verzia s podtitulom „Magma Orange“ vyšla v roku 2022 a je vyrobená zo zmesi jemnej teľacej kože a sieťovaných panelov v bielych a sivých odtieňoch, zatiaľ čo oranžový tón zdobí logo swoosh a bočné panely. Pod ním vzhľad dotvára gumová podrážka s legendárnym odpružením Air. Oproti pôvodnej cene tenisiek, ktorá bola 180 eur, ušetríš takmer polovicu. Nepremeškaj tento skvelý deal. 

Nike Air Max 1 W
Zdroj: REFRESHER Market

Asics GEL-1130 100 €

Retro bežecké línie modelov tenisiek s logom Asics sú horúcim trendom medzi mužmi aj ženami a v ponuke REFRESHER Market nájdeš viacero cool verzií vrátane tohto sviežeho vyhotovenia s metalickými detailmi a priedušným zvrškom.

Komfortná každodenná obuv z roku 2008 je inšpirovaná tvarmi tenisiek Asics GEL-Kayano 14, ktorú návrhári doplnili o panely zo syntetickej kože pre modernú estetiku. Výsledný vzhľad je skvelý rovnako ako cena na úrovni 100 eur vrátane doručenia domov na adresu.

Asics GEL-1130
Zdroj: REFRESHER Market
Pozri si všetky modely tenisiek, ktoré sú v predaji cez REFRESHER Market
Odporúčané
Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur Retro tenisky Adidas zažívajú zlaté časy. Toto je TOP 10 aktuálne najviac trendy modelov, ktoré kúpiš aj za 80 eur 29. marca 2024, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia