Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
10. júna 2024 o 15:00
Čas čítania 3:58
Richard Balog

Tieto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber aj hviezdni športovci. Spoznaj fresh modely s podpisom New Balance, Adidas aj Puma

Tieto tenisky nosí Yaksha, Hailey Bieber aj hviezdni športovci. Spoznaj fresh modely s podpisom New Balance, Adidas aj Puma
Zdroj: Puma
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V online obchode Footshop nájdeš vždy tie najčerstvejšie novinky zo sveta tenisiek, ktoré potrebuješ v zbierke.

Tenisky sú našou obľúbenou témou v rámci módy a vďaka spolupráci s online obchodom Footshop máme k dispozícii informácie o najnovších kúskoch od obľúbených značiek. Pozri si fresh štýly s podpisom Adidas Originals, Nike, New Balance alebo Puma, ktoré môžeš poznať z outfitov známych tvárí.

Čaru vintage tenisiek Adidas Originals Samba podľahla aj Hailey Bieber.
Čaru vintage tenisiek Adidas Originals Samba podľahla aj Hailey Bieber. Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek, ktoré sú už vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku TOP 10 letných tenisiek pre každý rozpočet: nové travisy aj rakety od New Balance či Adidas za menej ako stovku 30. mája 2024 o 15:30

Puma Suede XL 99,95 €

Naskočiť na vlnu skateboardových tenisiek nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí, ak svoju zbierku rozšíriš napríklad o Y2K model Puma Suede XL. 

Silueta má charakteristickú DNA legendárneho štýlu Suede, avšak má moderný vzhľad vďaka nadrozmernému mäkkému golieru, jazyku, širokým šnúrkam a hrubej podrážke s vrúbkovanou textúrou. Toto vyhotovenie má kvalitný semišový zvršok v svetloružovej farbe s prívlastkom „Grape Mist“, ktorý dopĺňa svetlý pruh a zlaté logo Puma. Cena je presne 100 eur.

Puma Suede XL
Zdroj: Footshop

Nike Field General 82 SP 99,95 €

V archívoch spoločnosti Nike sú ukryté stovky modelov obuvi, ktoré čakajú na svoju chvíľu slávy. Vďaka spolupráci s high end značkou BODE si tento moment užívajú tenisky Nike Field General 82 SP, ktorých resell sa pohybuje okolo 350 eur.

Ak sa ti táto vintage silueta s vafľovou podrážkou inšpirovaná estetikou amerického futbalu páči, v online obchode Footshop nájdeš bielu verziu za retail, ktorý je 100 eur. Zvršok je vyrobený z kombinácie hladkej, respektíve syntetickej kože a pevného plátna, zatiaľ čo podrážka je z pružnej gumy.

Nike Field General 82 SP
Zdroj: Footshop

New Balance 530 120 €

Ak si posledný rok neprespal/-a, vieš, že tenisky s podpisom New Balance ovládli ulice svetových metropol a nemali by ti chýbať v zbierke. Medzi cenovo najdostupnejšie štýly patrí modelový rad s označením 530, ktorý je v predaji od 90. rokov minulého storočia.

Silueta kombinuje každodenný mestský štýl s dôrazom na trend Y2K s viacerými technickými vychytávkami vrátane odpruženia ABZORB®, ktoré dodáva vynikajúce pohodlie pod nohami. Skvelo vyzerá aj vyhotovenie s metalickými prekrytiami a zelenými detailmi, ktoré kúpiš za 110 eur.

New Balance 530
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba LT 130 €

Jedným z najväčších trendov v obuvi sú aj v roku 2024 tenisky Adidas Originals Samba. Verzia s označením LT ozvláštni tvoj každodenný štýl retro športovým vzhľadom.

Najvýraznejším prvkom modelu je nadrozmerný jazyk, ktorý je inšpirovaný futbalovou estetikou. Tenisky Adidas Originals Samba LT sú vyrobené z mäkkej kože a priedušného plátna s perforáciou, pričom majú elegantný špic z nubuku. Ich ľahká gumová podrážka zabezpečuje pohodlie a vyzerá skvelo. Dodaj svojim outfitom sofistikovaný štýl podľa vzoru celebrít, ako sú napríklad Hailey Bieber alebo A$AP Rocky pred dealom s konkurenciou. Cena je 130 eur vrátane doručenia na adresu.

Ak hľadáš extravagantnejší kus, možno ťa osloví žiarivo modré vyhotovenie za rovnakú cenu alebo ružovo-čierna novinka s podpisom Lionela Messiho za 110 eur.

Adidas Originals Samba LT
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R 142,95 €

Maximálny komfort pri každom kroku si užiješ aj v atraktívnom modeli New Balance 2002R, ktorý má športovo-elegantný vzhľad.  

Nástupca modelového radu New Balance 2001 má viacero pôvodných funkčných prvkov, avšak dizajnéri ho obohatili o spoľahlivú gélovú zložku na päte, priedušný zvršok schovaný medzi semišovými prekrytiami a ostrejšie línie. Z nášho pohľadu možno najlepší model tenisiek s podpisom New Balance, ktorý kúpiš za retail. Vďaka univerzálnej schéme ho môžeš nosiť na množstvo spôsobov.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Na týchto teniskách zarobíš v júni stovky eur. Ulov svoj pár Jordanov s podpisom známej umelkyne či fresh New Balance Na týchto teniskách zarobíš v júni stovky eur. Ulov svoj pár Jordanov s podpisom známej umelkyne či fresh New Balance 5. júna 2024 o 13:30

Asics Gel-NYC x EMMI 150 €

Naším favoritom v tomto zozname sú tenisky Asics Gel-NYC s podpisom brandu EMMI, ktorý poznajú ženy, čo cvičia jogu.

Model je inšpirovaný klasickými aj modernými výkonnostnými bežeckými štýlmi v produktovom portfóliu japonskej športovej ikony. Medzipodrážka s kombináciou ľahkej peny a vložiek s technológiou Gel ponúka optimálne pohodlie. Dizajnéri EMMI dodali siluete Asics Gel-NYC nový nádych a zároveň do nej zakomponovali nostalgickú estetiku Y2K v podobe metalických a neónových prvkov.

Ak sa ti tieto limitované tenisky páčia, priprav si 150 eur. 

Asics Gel-NYC, EMMI
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano 14 160 €

Pri klasickej športovej obuvi s logom Asics chvíľu zostaneme, a to vďaka štýlu Gel-Kayano 14, ktorý sami veľmi radi nosíme. Model bol pôvodne koncipovaný ako bežecká obuv, avšak vďaka súčasným trendom, ktoré odkazujú na vintage výkonnostné štýly, slúži aj ako skvelá alternatíva na každodenné nosenie v uliciach. Je to vďaka prispôsobivosti tenisky tvaru chodidla aj priedušnosti, ktorú pocítiš pri prvom nosení.

Pozri si jednu z výrazných verzií Asics Gel-Kayano 14, ktorú môžeš mať za 160 eur. Pre ženy sme vybrali vyhotovenie s metalickými a modrými detailmi

Asics Gel-Kayano 14
Zdroj: Footshop

New Balance 1906U 170 €

Obuv s charakteristickým podpisom New Balance má v zozname najpočetnejšie zastúpenie, a to aj vďaka štýlu s číselným označením 1906U, ktoré spĺňa aj prísne požiadavky.

Rovnako ako ostatné populárne modely New Balance, aj tieto krásky sú inšpirované estetikou nultých rokov, respektíve trendom Y2K. Tenisky majú robustný panelový tvar, ktorý má retro-futuristický nádych. Sú vyrobené zo syntetickej kože s výrezmi a svetložltými akcentmi, zatiaľ čo stoja na pružnej gumovej podrážke nabitej technológiami ako Ndurance® či OrthoLite®.

New Balance 1906U
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Humanrace Samba 180 €

Ak si neprišiel/neprišla na chuť modelu Adidas Originals Samba LT s obrovským koženým jazykom, veríme, že podľahneš čaru štýlu Humanrace Samba, ktorý navrhol Pharrell Williams.

Ide o prémiovú interpretáciu ikonickej obuvi – kreatívny riaditeľ módneho domu Louis Vuitton  siahol po kvalitných materiáloch a remeselnom spracovaní, pričom zvršok je vyrobený z kože od dánskej spoločnosti ECCO, ktorá je známa svojimi odbornými znalosťami v oblasti vysokokvalitnej kože. 

Williams pod hlavičkou labelu Humanrace vytvoril 6 rôznych schém, spomedzi ktorých sme vybrali schému „Preloved Green“ s detailne prešívanými prúžkami Adidas. Skontroluj aj modrý variant

Adidas Originals Humanrace Samba
Zdroj: Footshop

New Balance 9060 190 €

10 bodov z 10 udeľujeme aj ďalšiemu štýlu tenisiek New Balance. Modelový rad 9060 patrí medzi najnovšie typy v produktovom portfóliu spoločnosti, avšak za krátky čas si získal srdcia sneakerheadov v celom svete vrátane Yakshu, Hailey Bieber, Margot Robbie alebo rapera Jacka Harlowa.

Táto svieža novinka reinterpretuje známe prvky, ktoré pochádzajú z klasických modelov zo série 99X s futuristickou estetikou a so vzhľadom typickým pre trend Y2K. Nadčasové sivé vyhotovenie s fialovými prvkami má príjemný letný vibe, čomu nahráva sieťovaná konštrukcia, ktorú dopĺňa semišové prekrytie s výrazným logom New Balance.

New Balance 9060
Zdroj: Footshop
Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Najlepšie high fashion tenisky vo výpredajoch: Ušetri stovky eur a kúp si kúsky s podpisom Balenciaga či Maison Margiela    Najlepšie high fashion tenisky vo výpredajoch: Ušetri stovky eur a kúp si kúsky s podpisom Balenciaga či Maison Margiela 8. júna 2024 o 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia