Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
28. mája 2024 o 15:00
Čas čítania 3:44
Richard Balog

TOP 10 štýlov ženských tenisiek na letnú sezónu. V kurze sú výrazné farby, vzory a jednoduchosť v spojení s retro bežeckými tvarmi

TOP 10 štýlov ženských tenisiek na letnú sezónu. V kurze sú výrazné farby, vzory a jednoduchosť v spojení s retro bežeckými tvarmi
Zdroj: New Balance
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

V týchto modeloch s logom Adidas, Nike alebo New Balance schováš ostatné ženy do vrecka.

Tohtoročným trendom ženských tenisiek dominujú dizajny s množstvom farebných prvkov, výrazných detailov, ale aj jednoduchosť v spojení s retro bežeckými siluetami. Tieto štýly nosia aj hviezdy vo svete módy ako Emily Ratajkowski, Hailey Bieber, Kendall Jenner či influencerka Alicia Roddy.

Po dlhom hľadaní v online obchode Queens sme vybrali TOP 10 štýlov ženských tenisiek na letnú sezónu, spomedzi ktorých si príde na svoje každá žena.

Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek, ktoré sú už vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
Využi jarný výpredaj so zľavami do výšky 70 % a doplň svoj šatník o fresh modely tenisiek aj streetwear za super ceny Využi jarný výpredaj so zľavami do výšky 70 % a doplň svoj šatník o fresh modely tenisiek aj streetwear za super ceny 2. mája 2024 o 11:00

Converse Chuck Taylor All-Star Lift Platform 94,95 €

Začíname zľahka, a to ikonickými „číňanmi“ Converse Chuck Taylor All-Star v modernej úprave s vysokou platformou, ktorá ti pridá niekoľko centimetrov navyše. Vysoké tenisky sú vyrobené z bieleho plátna, majú charakteristický odznak Converse z vonkajšej strany a stoja na kvalitnej gumovej platforme.

Ak hľadáš obuv, ktorú si môžeš obuť kedykoľvek počas letnej sezóny a ľahko ju zladíš so šortkami, šatami aj sukňou, neváhaj. Nič lepšie v cenovej kategórii do 100 eur nenájdeš. 

Converse Chuck Taylor All-Star Lift Platform
Zdroj: Queens

Nike P-6000 110 €

Tenisky vo výrazných schémach sú hot a to platí aj v prípade tohto vyhotovenia modelu Nike P-6000, ktorý ponúka pohodlie pod nohami na najvyššej úrovni. Svetlofialový zvršok z priedušnej sieťoviny a kože so sivými prekrytiami zo syntetických tkanín stojí na odolnej a pružnej gumovej podrážke a výsledok stojí za to. 

Nike P-6000
Zdroj: Queens

Adidas Response CL 117,50 €

Vintage bežecké modely tenisiek patria medzi najväčšie trendy v športovej obuvi, ktorý je obľúbený aj u celebrít vrátane Karol G, Kendall Jenner alebo Hailey Bieber. 

Jeden z najlepších štýlov nájdeš v modelovom rade Adidas Response CL. Tenisky sú inšpirované retro bežeckými modelmi éry okolo roku 2000, majú robustnú konštrukciu a vyznačujú sa množstvom vrstiev a detailov, ktoré im dodávajú prémiový autentický vzhľad s neprehliadnuteľným DNA značky Adidas.

V tomto prípade sme vybrali minimalistickú verziu v béžovom vyhotovení zo sieťoviny, ale za pozornosť stojí aj biely variant s veľmi jemnými ružovými prvkami.

Adidas Response CL
Zdroj: Queens

Adidas Originals Campus 00s 120 €

Miesto v zozname si našli aj tenisky Adidas Originals Campus 00s. Trend skateboardových chunky tenisiek je stále prítomný a vedenie nemeckej športovej ikony má vo svojom portfóliu tento klenot so širokými šnúrkami. Majú zvršok z prvotriednej kože, mäkkú podšívku a dotvára ich krémová medzipodrážka, ktorá je inšpirovaná dedičstvom basketbalového modelu Campus. Tieto krásky neuvidíš na každom.

Ak je pre teba táto verzia veľmi odvážna, možno ťa osloví svetlozelený pastelový variant, ktorý je lacnejší o 10 eur.

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: Queens

Nike Dunk Low 120 €

Štýl Nike Dunk Low má síce najväčší hype za sebou, ale krok vedľa ním neurobíš ani v roku 2024. V online obchode Queens je k dispozícii viacero atraktívnych typov vrátane tohto žlto-bieleho kúska, ktorý je ako stvorený na ktorúkoľvek letnú sezónu. 

Nízka verzia ikonických tenisiek je vybavená zvrškom z pružnej kože s perforáciou v oblasti špicu pre lepšiu priedušnosť. Cena je 120 eur a stále je dostupných niekoľko veľkostí.

Nike Dunk Low
Zdroj: Queens
Odporúčané
TOP teniskové novinky značiek Nike, Mizuno či New Balance. Vyberieš si, či už hľadáš nové trendy, alebo uprednostňuješ klasiku  TOP teniskové novinky značiek Nike, Mizuno či New Balance. Vyberieš si, či už hľadáš nové trendy, alebo uprednostňuješ klasiku 20. mája 2024 o 13:00

Nike Dunk Low (Next Nature) 120 €

Pri siluete, ktorú dizajnéri spoločnosti Nike vytvorili ako basketbalovú obuv v 80. rokoch minulého storočia, ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka vyhotoveniu z udržateľných materiálov.

Nike Dunk Low s označením „Next Nature“ sú zahalené do bielo-zeleného zvršku zo syntetických vlákien, ktoré ponúkajú dokonalú ochranu a zároveň sú šetrnejšie k prírode. Z nášho pohľadu ide o dobrú voľbu za férovú cenu. Ak sa ti páčia, priprav si 120 eur vrátane doručenia. 

Nike Dunk Low (Next Nature)
Zdroj: Queens

Asics GT-2160 130 €

Asics GT-2160 vzdávajú hold technickému dizajnu série GT-2000. Vyhotovenie s podtitulom „Putty“ si zachovalo všetky kľúčové prvky, ako je napríklad minimalistická estetika, vlnité tvarovanie prednej časti chodidla alebo segmentovaná štruktúra medzipodrážky a vložky s technológiou GEL. Táto kombinácia vytvára ako celok industriálnu estetiku, ktorá sa stretáva s pokročilými tlmiacimi vlastnosťami.

Navyše, metalické prvky sú jedným z kľúčových trendov v obuvi. Model Asics GT-2160 považujeme za stelesnenie modernej mestskej estetiky v roku 2024, ktorý musíš vyskúšať.

Asics GT-2160
Zdroj: Queens

New Balance CT302 130 €

Medzi najvyhľadávanejšie produkty s logom New Balance patria v posledných mesiacoch aj tenisky s označením CT302, ktoré majú signifikantnú vysokú platformu a prinášajú čistý vzhľad s jemným nádychom retra.

Tenisky New Balance CT302 sú vyrobené z veľmi kvalitného prírodného semišu, ako aj z priedušnej textílie a pružnej kože. Komfort pri každom kroku poskytuje odolná medzipodrážka z tvrdej gumy s penovou vrstvou EVA.

Verzia s podtitulom „Sea Salt“ kombinuje svetlý základ s kontrastnými červenými detailmi s vintage efektom, vďaka čomu majú tenisky jedinečný vibe, ktorý si zamiluješ. Priprav si 130 eur. 

New Balance CT302
Zdroj: Queens

New Balance 1906R 170 €

V redakcii sme veľkými fanúšikmi tenisiek s podpisom spoločnosti New Balance a modelový rad s číselným označením 1906R patrí medzi naše obľúbené v posledných mesiacoch.

Model New Balance 1906R je výkrikom bežeckých štýlov zo začiatku tohto tisícročia. Vyznačuje sa výnimočnými technickými detailmi, ako je odpruženie Acteva Lite, tlmiaci systém N-ergy alebo technológia ABZORB SBS na päte. Zvršok je vybavený kombináciou priedušnej sieťoviny a syntetických prekrytí v sivej schéme s odvážnymi ružovými prvkami po celom obvode. 

Cena je 170 eur vrátane doručenia a super vyzerá aj svetlý kúsok s označením 1906U

New Balance 1906R
Zdroj: Queens

New Balance WRPD Runner 178 €

Tenisky New Balance WRPD RUNNER sú vytvorené na zvýšenú priľnavosť a stabilitu počas vonkajších podmienok a sú vhodné na používanie v každom teréne.


Zvršok v schéme s podtitulom „Electric Yellow“ je z kože a zo sieťoviny, čo zaisťuje lepšiu ventiláciu, zároveň poskytuje ideálne prispôsobenie a odolnosť, ktorá je potrebná počas prechádzok na vzduchu. Medzipodrážka s technológiou FuelCell je zárukou pohodlia a spevnená gumová vonkajšia podrážka vydrží aj ťažké podmienky v teréne.

Cena 180 eur je v tomto prípade úplne v poriadku. 

New Balance Warped Runner
Zdroj: Queens
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024 o 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia