Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
11. septembra 2024 o 11:30
Čas čítania 4:09
Richard Balog

Čierne tenisky sú perfektnou voľbou do sychravého počasia. Vybrali sme TOP štýly pre mužov, ženy aj každý rozpočet

Čierne tenisky sú perfektnou voľbou do sychravého počasia. Vybrali sme TOP štýly pre mužov, ženy aj každý rozpočet
Zdroj: Above The Clouds
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš atraktívne vyhotovenia s logom Vans, Asics, New Balance, Salomon aj Rick Owens DRKSDW.

Vyzerá to tak, že tohtoročné leto už skončilo a pred sebou máme niekoľko dlhých týždňov premenlivého jesenného počasia, v ktorom sa nezaobídeš bez odolnej bundy a adekvátnej obuvi. Overenou voľbou sú kožené vyhotovenia, avšak neodolali sme ani látkovým modelom, ktoré využiješ, keď nebude pršať.

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali najkrajšie čierne tenisky pre mužov, ženy aj každý rozpočet. V zozname nižšie nájdeš novinky s podpisom obľúbených značiek, ale tiež high fashion kúsok, s ktorým zaboduješ úplne všade.

Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môžu meniť.
Ak hľadáš limitované módne kúsky vrátane tenisiek, ktoré sú vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
Tenisky New Balance budú tvojou srdcovou záležitosťou. Vyber si svoj nový obľúbený model Tenisky New Balance budú tvojou srdcovou záležitosťou. Vyber si svoj nový obľúbený model 12. augusta 2024 o 12:00

Vans Slip-On Reissue 98 LX 99,95 €

Tenisky Vans Slip-On predstavujú jeden z najkultovejších modelov v portfóliu kalifornskej spoločnosti, pričom obľube sa tešia v skateboardovej komunite, hudobnom priemysle aj móde, kde si vybudovali pevné miesto ako symbol rebelského ducha.

Nové, čierno-sivé vyhotovenie so vzorom „Houndstooth“ je zahalené do kvalitného zvršku z odolného plátna s koženými panelmi a disponuje vnútornou stielkou Sola Foam ADC, ktorá zaručuje celodenné pohodlie. Cena je presne 100 eur.

Vans Slip-On Reissue 98 LX
Zdroj: Footshop

Vans Clash The Wall LX 117,95 €  106,49 €

Pri obuvi s logom Vans zostaneme, a to vďaka modelu Clash The Wall LX, ktorý vychádza z tvarov štýlov Sk8-Hi, Sk8-Mid, Authentic a Old Skool.

Upravená verzia populárnych tenisiek nás zaujala na prvý pohľad vďaka asymetrickému rozdeleniu vrchnej časti, keď dizajnéri vizuálne rozbili charakteristický prúžok aj prešívanie v oblasti šnúrok. Čierno-biela schéma na semišovom základe a odolnej gumovej podrážke vyzerá nadčasovo a ľahko ju zladíš s akýmikoľvek džínsami či nohavicami.

Vans Clash The Wall LX
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba LT 130 €

Model, ktorý je v posledných sezónach must have záležitosťou v mužskej aj ženskej móde, prichádza na pulty obchodov v upravenom vzhľade s koženým jazykom cez šnúrky po vzore futbalových kopačiek.

Ak ešte nevlastníš žiadne vyhotovenie tenisiek Adidas Originals Samba, vyskúšaj túto cool novinku s podtitulom LT. Je zahalená do koženého zvršku v čiernej farbe, ktorý dopĺňajú biele prúžky a charakteristický semišový špic v sivom odtieni.

Adidas Originals Samba LT
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba XLG 130 €  117,49 €

Do pozornosti dávame aj druhú upravenú verziu modelu Adidas Originals Samba s podtitulom XLG, ktorá je určená najmä pre ženy.

Tenisky si zachovali autentický vzhľad verný originálu, ale zároveň sú ovplyvnené dvomi dominantnými kultúrami v móde – futbalom a skateboardingom. Čierno-biela novinka sa nesie na hrubej gumovej medzipodrážke s pohodlnou konštrukciou s tlmením z materiálu EVA po celej dĺžke a disponuje tvarovaným jazykom s extra polstrovaním.

Adidas Originals Samba XLG
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R 144 €

Ak uprednostňuješ bežecké štýly tenisiek, potom je pre teba ako stvorený model New Balance 2002R, ktorý má rýdzo športový vzhľad, ale zaboduješ s ním skôr v uliciach ako na okruhu.

Podobne ako vyššie, aj v tomto prípade dizajnéri stavili na čierno-bielu schému, ktorú dopĺňajú reflexné prvky v podobe loga. Zvršok je z kombinácie semišu a pružnej textílie, vďaka ktorej budú tvoje nohy môcť dýchať. 

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Handball Spezial WM  150 €

Milujeme vintage športovú obuv Adidas Originals a model Handball Spezial WM je ódou na tento štýl, ktorý je v trendoch.

Tenisky majú jemný kožený zvršok v čiernej farbe, ktorý vzdáva hold hádzanárskym modelom z archívov so semišovými prekrytiami a dotvára ich luxusná mäkká podšívka. Obuv navyše zdobia zúbkované detaily a nechýbajú ikonické tri prúžky či zlaté detaily s metalickým efektom. Priprav si 150 eur a môžu byť v tvojej zbierke. 

Adidas Originals Handball Spezial WM
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Pozri si TOP 10 tenisiek, ktoré kúpiš do 100 eur. V mnohých zatieniš aj kamošov v high fashion modeloch Pozri si TOP 10 tenisiek, ktoré kúpiš do 100 eur. V mnohých zatieniš aj kamošov v high fashion modeloch 4. septembra 2024 o 10:00

Asics GT-2160 x Above The Clouds  150 €

Druhú polovicu zoznamu otvárame modelom Asics GT-2160 s futuristickými tvarmi, ktorým čierna schéma veľmi pristane. 

Tenisky vzdávajú hold technickému dizajnu série GT-2000, pričom nové stvárnenie si zachováva kultový dizajnový jazyk a kľúčové prvky – ako sú elegantná športová estetika a zvlnené tvarovanie prednej časti chodidla. Zvršok je zahalený do kombinácie priedušnej textílie a odolných syntetických tkanín. Ide o naozaj podarenú obuv na každodenné nosenie počas jesene.  

Asics GT-2160
Zdroj: Footshop

Nike Air Pegasus  159,99 €

Krok vedľa neurobíš ani modelom s podpisovým jazykom spoločnosti Nike s názvom Air Pegasus. Ide o modernú lifestylovú obuv so športovými tvarmi, ktorá ťa udrží v pohodlí vďaka patentovanej technológii so vzduchovou bublinou pre dokonalé odpruženie pri každom pohybe.

Univerzálny čierno zvršok zo zmesi syntetických tkanín a textílie zvýrazňujú kontrastné zelené detaily na podrážke. 

Nike Air Pegasus
Zdroj: Footshop

New Balance 1906 170 €

Ak si fanúšikom celočiernych tenisiek, veríme, že ťa osloví toto atraktívne vyhotovenie modelu New Balance 1906, ktoré stojí 170 eur.

Ako býva zvykom pri obuvi s ikonickým logom v tvare písmena „N“, aj tieto tenisky sú vyzbrojené množstvom moderných technológií, vďaka ktorým prejdeš desiatky kilometrov bez akejkoľvek bolesti. Zvršok je vyrobený z prémiových materiálov, ktoré zvládnu aj skúšku časom a pri dobrom zaobchádzaní ti obuv vydrží niekoľko sezón. 

New Balance 1906
Zdroj: Footshop

Salomon XT-Slate 195 €

Dobrú správu máme aj pre outdoorových nadšencov, ktorí občas zablúdia aj do mestských ulíc. V športovej obuvi od značky Salomon zvládneš oboje a navyše štýlovo.

Modelový rad Salomon XT-Slate je neopozeranou voľbou s ľahkým zvrškom s textúrou, ktorý chráni pred vlhkosťou, a spodnou časťou Advanced Chassis™ pre lepšiu stabilitu pri každom kroku, a to či už v prírode alebo meste. Tenisky vážia len 354 gramov a ich cena je 195 eur vrátane doručenia na adresu.

Salomon XT-Slate
Zdroj: Footshop

Salomon XT-6 GTX 200 €

Svoje zastúpenie v zozname má aj najpopulárnejší model obuvi s podpisom spoločnosti Salomon, a to XT-6 GTX (Gore-Tex®, pozn. redakcie). 

Tenisky Salomon XT-6 GTX kombinujú patentované technológie so štýlovým vzhľadom už od svojho prvého uvedenia na trh v roku 2013. Vedenie a dizajnéri na návrhoch spolupracujú s najlepšími športovcami, ale aj so známymi lifestylovými značkami, ako sú Palace, Kith a podobne, vďaka čomu majú taký hype mimo prostredie prírody v uliciach svetových metropol. 

Doplň svoju zbierku o tento čierny variant s metalickými striebornými prvkami a ochrannou membránou Gore-Tex®.

Salomon XT-6 GTX
Zdroj: Footshop

Rick Owens DRKSHDW Low Denim 460 €

Náš posledný tip na fresh čierne tenisky padol na minimalistickú siluetu s jasným rukopisom avantgardného módneho návrhára Ricka Owensa, ktorý pod hlavičkou línie DRKSHDW vytvoril tento atraktívny model z denimu.

Owens kombinuje svet high fashion a tvojich každodenných nárokov na pohodlie a strih. Poteš svoju zbierku týmto originálnym kúskom, ktorý ti pochváli každý módny nadšenec. Cena je 460 eur a k dispozícii je tiež vysoká verzia, ktorá je trochu drahšia.

Rick Owens DRKSHDW Low Denim
Zdroj: Footshop
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Odštartuj nový školský rok v teniskách, ktoré nosí Bella Hadid či Yaksha, ale aj v extravagantnom modeli Oakley    Odštartuj nový školský rok v teniskách, ktoré nosí Bella Hadid či Yaksha, ale aj v extravagantnom modeli Oakley 27. augusta 2024 o 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia