Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2024 o 14:32
Čas čítania 1:07
Veronika Ábelová

Princezná Kate zbúrala Tiktok. Jej konverzácia s fanúšičkou z roku 2013 sa stala virálnou

Princezná Kate zbúrala Tiktok. Jej konverzácia s fanúšičkou z roku 2013 sa stala virálnou
OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Na sociálnych sieťach aktuálne koluje video zo stretnutia s fanúšikmi z oficiálnej návštevy kráľovskej rodiny v Grimsby v roku 2013. Princezná Kate sa tam stretla s fanúšičkou a ich konverzácia sa stala virálnou.

Jedna z fanúšičiek princeznej Kate počas jej stretnutia s verejnosťou v britskom meste Grimsby pred 11 rokmi obdivne povedala, že sa už nemôže dočkať, kedy zasadne na kráľovský trón.

„Budete čakať dlho!“ odpovedala bez zaváhania. Médiá, fanúšikovia a používatelia TikTok teraz šíria vtipné video ďalej, pričom sa okamžite stalo virálnym. V tom čase na tróne sedela kráľovná Alžbeta II, jedna z najdlhšie vládnucich monarchiek.

@princessmiddleton_ naša novodobá princezná 💕|| #princessofwales #katemiddleton #catherineprincessofwales #fyp #royalfamily #catherinemiddleton #foryoupage #princesscatherine #katemiddletonedits #edit #princeandprincessofwales ♬ originálny zvuk - ~Princess Catherine~

Po smrti kráľovnej Alžbety v roku 2022, vo veku 96 rokov, nastúpil na trón kráľ Karol III. Očakáva sa, že následníkom sa teraz stane princ William, kráľov syn a manžel princeznej Kate. V médiách sa už objavili náznaky, že princezná Kate sa správa ako budúca kráľovná. „Myslím si, že musíte byť dosť tvrdí, aby ste prežili a prosperovali v kráľovskej rodine,“ povedala kráľovská novinárka BBC Jennie Bondová pre magazín OK!

„Ale Kate má výhodu v tom, že vie, že jedného dňa bude najvyššie postavenou ženou v rodine a vlastne aj v krajine. A tak má právo vyjadriť svoj názor na to, ako sa inštitúcie monarchie vyvíjajú a budú vyvíjať v nasledujúcich rokoch a desaťročiach,“ dodala Bondová.

Princezná Kate začiatkom tohto roka oznámila, že bojuje s rakovinou. Približne v tom istom čase oznámil svoju diagnózu rakoviny aj Karol III, jej typ však nešpecifikoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia