Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2024 o 16:36
Čas čítania 0:35
Radoslava Juračková

Syna Nicolasa Cagea zatkli za útok na matku. Otec zaňho musel zaplatiť kauciu 150-tisíc dolárov

OSOBNOSTI NICOLAS CAGE PENIAZE VÄZENIE
Uložiť Uložené

Incidentu údajne predchádzali psychické problémy Westona Cagea.

Westona Cagea, syna amerického herca Nicolasa Cagea, zatkla v stredu polícia po tom, čo údajne fyzicky napadol svoju matku. Incident sa vraj stal niekoľko mesiacov pred zatknutím. Podľa informácií portálu The Sun Cagea z väzenia vykúpil jeho otec, ktorý zaplatil kauciu vo výške 150-tisíc dolárov.

Weston údajne momentálne prechádza náročným obdobím, bojuje s naštrbeným psychickým zdravím. V apríli sa jeho matka Christina Fulton ukázala na verejnosti s modrinami na tvári a monoklom. Zranenia jej vraj spôsobil syn. Jeho priatelia ju údajne 28. apríla kontaktovali, aby ho prišla navštíviť, pretože je na tom psychicky zle. Práve na návšteve sa vraj strhla roztržka. 

Útočil údajne zbraňou

Môžem potvrdiť, že Weston Cage bol zatknutý za útok smrtiacou zbraňou,“ cituje portál The Sun hovorcu polície v Los Angeles. „Okolo 10.00 h sme ho prepustili na kauciu 150-tisíc dolárov,“ dodal. Podľa informačných zdrojov britského portálu zaplatil kauciu za syna jeho hviezdny otec.

Nicolas Cage, Weston Cage
Zdroj: Wikimedia Commons/King sauron 12345, nicolas genin
Domov
Zdieľať
Diskusia