Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2024 o 10:52
Čas čítania 1:08
Karolína Uličná

Hviezda One Direction priniesla do stanového mestečka festivalu telku. S ľuďmi si spolu vychutnali zápas Anglicka so Slovenskom

ZAUJÍMAVOSTI EURO 2024 FUTBAL SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Festival Glastonbury odmietol vysielať futbal, a tak Louis spravil fanúšikom radosť tým, že priniesol vlastný televízor, na ktorom si pustili napínavý zápas na EURO 2024.

Hviezda zo skupiny One Direction Louis Tomlinson potešil futbalových fanúšikov na festivale Glastonbury. Organizátori tohto hudobného festivalu totiž odmietli dať do areálu televíziu a púšťať futbalový zápas na EURO 2024. 

Keďže sa festival konal cez víkend v Anglicku a anglický futbalový tím zároveň cez víkend hral zápas, o premietanie sa postaral spevák Louis. Ten sa zúčastnil na Glastonbury ako hosť a zobral si so sebou do stanového mestečka aj televíziu, aby si ľudia mohli pozrieť zápas Anglicko vs Slovensko. Zápas mal rozhodnúť o tom, kto sa dostane do štvrťfinále na majstrovstvách Európy.

Predstavitelia festivalu už začiatkom týždňa oznámili, že zápas sa na festivale nebude premietať v dôsledku kolízie s vystúpeniami na hlavných pódiách. Chceli zabrániť tomu, aby sa fanúšikovia nesústreďovali viac na futbal ako na headlinerov. Ľudí to však prinútilo hľadať iné spôsoby, ako futbal sledovať.

Odporúčané
KVÍZ: Cole Palmer alebo Messi? Uhádni, ktorý hráč má lepšie hodnotenie v hre FC 25 KVÍZ: Cole Palmer alebo Messi? Uhádni, ktorý hráč má lepšie hodnotenie v hre FC 25 17. októbra 2024 o 15:00

Kreativite sa medze nekladú a Louisovo provizórne futbalové kino, ktoré si vytvorili s fanúšikmi, bolo naozaj premyslené. Telku pripevnili na palice, ktoré následne vložili do vedier s kameňmi, aby na obraz videlo čo najviac ľudí. Celé to bolo postavené na vozíku a telka bola polepená lepiacimi páskami. 

Ako opisuje The Guardian, počas zápasu bola nálada v kempe napätá. Radosť prišla v závere zápasu, keď Anglicko strelilo svoj prvý a vyrovnávací gól v zápase. Anglický tím napriek ťažkému boju aj tak nakoniec vyhral zápas so skóre 2 : 1 po predĺžení, keď víťazný gól strelil hráč Harry Kane.

Festival Glastonbury sa konal od 26. do 30. júna a vystúpili tam viaceré svetové mená, ako napríklad Dua Lipa, Coldplay, SZA, Disclosure, Peggy Gou, a mnohí ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia