Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
19. júna 2024 o 14:05
Čas čítania 0:46
Radoslava Juračková

Cristiano Ronaldo neudržal emócie. Po víťazstve sa do tváre vysmial českému brankárovi

OSOBNOSTI ČESKO CRISTIANO RONALDO EURO 2024 FUTBAL
Uložiť Uložené

Portugalsko nad Českom skórovalo 2 : 1.

Tohtoročné EURO 2024 je v plnom prúde. Tímy odohrali prvé zápasy a my sme boli svedkami očakávaných i prekvapivých výsledkov. V utorok si sily zmeralo Česko a Portugalsko. Po tom, čo Francisco Conceição strelil Čechom víťazný gól, Cristiano Ronaldo sa vysmial českému brankárovi. 

Český brankár sa k incidentu nevyjadril

V českej bránke bol Jindřich Staněk, ktorý schytal dva góly. Zápas skončil 2 : 1 v prospech Portugalska. Hviezdny futbalista Ronaldo neovládol svoje emócie a brankárovi sa vysmial rovno do tváre. Fanúšikovia jeho správanie kritizujú.

„Je to neúctivé k oponentovi,“ píše používateľ na platforme X. Myslia si, že vzhľadom na jeho postavenie a úspechy by mohol vedieť krotiť svoje emócie. Nájdu sa však aj takí, ktorí jeho správanie obhajujú. Argumentujú tým, že na ňom vidieť skutočnú oddanosť hre a lásku k futbalu. 

Ako informuje sportovy.cas.sk, Staněk sa k incidentu nijako nevyjadroval. Po zápase dostal priestor na vyjadrenie od českých novinárov a o Portugalcovi sa vyjadroval s pokorou a rešpektom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia