Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2024, 14:46
Čas čítania 0:57
Samuel Barienčík

Vémola reaguje na svoju fatálnu prehru s Pirátom: Podcenil som ho, pri Attilovi rovnakú chybu neurobím

ŠPORT KARLOS VÉMOLA MMA SAMUEL PIRÁT KRIŠTOFIČ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Piráta vraj chcel poraziť v každom aspekte hry. Terminátor však dostal k. o. už v prvom kole.

Karlos Vémola reaguje na svoju fatálnu prehru so Samuelom „Pirátom“ Krištofičom, ktorý Terminátora koncom decembra poslal k zemi tvrdým k. o. už v prvom kole. Karlos priznáva, že Piráta pravdepodobne trocha podcenil, čo však nechce urobiť v prípade Attilu Végha, s ktorým ide do ringu o pol roka. 

„Do toho zápasu s Pirátom som asi šiel veľmi sebavedomý, nešiel som do takedownu za každú cenu, ako som zvyknutý. Hovoril som už na začiatku, že keď pôjdem s ním do prestrelky, tak pôjdem, nie je kam sa ponáhľať a chcel som ho poraziť v každom aspekte hry. Bohužiaľ to tak nebolo, trafil sa skôr, ako som mohol niečo urobiť. Knokautoval ma,“ povedal pre CNN Prima News.

„Ja som bol presvedčený vzhľadom na výkony z tréningov, ako som bol na tom fyzicky, ako som sparoval, že toho Piráta proste porazím. Na to som doplatil,“ hovoril ďalej. Odvetu s Pirátom úplne vylúčil pre pripravovaný zápas s Atillom, ktorý ho tento rok čaká. Vraj mu to nedáva zmysel, aby to riešil. Hovorí, že týmto nadchádzajúcim zápasom by sa mala jeho kariéra skončiť. 

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

„Teraz tu nie je na odvetu ani náhodou priestor, teraz mám v hlave jedine zápas s Attilom Véghom a tým by moja kariéra mala končiť. Takže na odvetu nebude priestor ani čas, nech si to víťazstvo Pirát užije, asi si to zaslúži, trafil sa,“ dodal Terminátor. Zápas s Attilom Véghom sa uskutoční 8. júna 2024 na futbalovom štadióne Slavie Praha v Edene.

Karlos Vémola a Samuel „Pirát“ Krištofič.
Karlos Vémola a Samuel „Pirát“ Krištofič. Zdroj: OKTAGON MMA
Domov
Zdieľať
Diskusia