Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. decembra 2023, 7:45
Čas čítania 0:37
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Slovák „Pirát“ Krištofič vypol Vémolu na Oktagone tvrdým k. o.! Terminátor padol v prvom kole!

VIDEO: Slovák „Pirát“ Krištofič vypol Vémolu na Oktagone tvrdým k. o.! Terminátor padol v prvom kole!
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Karlos Vémola sa v O2 Aréne po rokoch vzájomnej nenávisti stretol so Samuelom Krištofičom. Bol to jeden z vrcholov Oktagonu.

V piatok na turnaji Oktagon 51 sa rivali konečne stretli v O2 Aréne. Obaja sľubovali vypnutie súpera pred limitom. Karlos Vémola bol prirodzeným favoritom, no Slovákovi „Pirátovi“ Krištofičovi podľahol hneď v prvom kole. „Pirát“ splnil to, čo sľúbil.

So Samuelom Krištofičom sme sa rozprávali niekoľko dní pred zápasom, prečítaj si celý rozhovor tu: https://refresher.sk/150882-Samuel-Pirat-Kristofic-pred-zapasom-s-Vemolom-Po-poslednej-prehre-som-pochyboval-ci-mam-este-dalej-zapasit-Rozhovor

O51
Zdroj: OKTAGON MMA

Zápas dlho netrval. Samuel Krištofič sa predviedol v životnej forme a hneď v prvých sekundách išiel do Vémolu. Po krátkom súboji pri pletive sa boj presunul do stredu klietky, kde „Pirát“ trafil Vémolu na bradu kombináciou prednej a zadnej, po ktorej „Terminátor“ padol bezvládne na zem. Rozhodca v momente zápas ukončil. 

„Pirát“ po zápase odkázal svojim fanúšikom, aby o sebe a svojich cieľoch nepochybovali. Vémola počas potlesku odišiel do šatne. Krištofič je druhým zápasníkom, ktorý Vémolu knokautoval. Prvým bol v roku 2019 Attila Végh, s ktorým má Vémola naplánovanú odvetu na 8. júna 2024.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia