Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. augusta 2023, 9:30
Čas čítania 2:36
Dominik Vetrák

Na Disney+ vyjde v auguste viac lepších a nových seriálov ako na Netflixe. Čo pribudne na HBO Max a Apple TV+?

Na Disney+ vyjde v auguste viac lepších a nových seriálov ako na Netflixe. Čo pribudne na HBO Max a Apple TV+?
Zdroj: HBO/Disney+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM HBO MAX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Aké nové seriály a filmy pribudnú na službách HBO Max, Apple TV+ a Disney+?

Netflix v auguste opäť ponúkne veľké množstvo očakávaných seriálov a filmov. Avšak, pod drobnohľadom je ich program chystaných noviniek trochu nevýrazný. Prekvapením je Disney+, na ktorom pribudnú hneď tri zaujímavé a veľmi očakávané seriály. Čo zase chystajú HBO Max, Apple TV+ či Amazon Prime Video?

Odporúčané
Nové hry v auguste ti odpália dekel a roztopia PC a PS5. Vyjde novinka od tvorcov hier Elden Ring, Baldur’s Gate 3 či skvelé indie Nové hry v auguste ti odpália dekel a roztopia PC a PS5. Vyjde novinka od tvorcov hier Elden Ring, Baldur’s Gate 3 či skvelé indie 1. augusta 2023, 9:00

Amazon Prime Video

Z úplne nových seriálov a filmov nezaujme nič, čo by väčšina divákov už tento rok nevidela. Avšak, koncom júla vydali tvorcovia vynikajúceho superhrdinského seriálu Invincible špeciálnu epizódu o postave Atomic Eve, ktorú si diváci nesmú dať ujsť. 

Apple tv+

O niečo zaujímavejšie je to na streamingovej službe od Applu. Na nej v auguste pokračujú druhé série sci-fi Nadácia (Foundation) a kriminálnej komédie Afterparty. 

Strange Planet – 9. 8. 

Tvorcovia Ricka a Mortyho sa pustili do adaptácie úspešného online komiksu. Strange Planet sa odohráva na mimozemskej planéte, ktorej obyvatelia prežívajú podobné problémy ako ľudia na Zemi. Formou krátkych skečov a niekoľkosekundových vtipných scén tvorcovia rozosmiali nejedného človeka. Ostáva dúfať, že takýto koncept bude dostatočne dobre fungovať aj v rámci dlhších seriálových epizód. 

Invasion (2. séria) – 23. 8. 

Sci-fi o invázii mimozemšťanov na Zem malo neúspešnú prvú sériu. Seriál nezachránil ani vysoký rozpočet, vďaka ktorému tvorcovia zapracovali na vizuále a trikoch. Príbeh a postavy však boli neuveriteľne nudné a dej sa nikam nehýbal.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Tvorcovia však sľubujú, že pri výrobe druhej série vypočuli názory kritikov a divákov a nové epizódy budú mať lepšie tempo a viac akcie. Okrem toho vraj divákom naplno ukážu samotnú inváziu mimozemšťanov so všetkým, čo k tomu patrí. 


Disney+

Star Wars Ahsoka – 23. 8.

Prvé dve časti nového Star Wars serálu vyjdú naraz, aby sa diváci mohli lepšie zoznámiť s hlavnou postavou Ahsokou. Ahsoka je bývalá rytierka rádu Jedi a padawanka Anakina Skywalkera. Hrá ju Rosario Dawson (Daredevil od Netflixu) a objavila sa už aj v seriáli Mandalorian.

Dej sa odohráva po páde Impéria (po epizóde III) a zameriava sa na život Ahsoky po udalostiach seriálu Star Wars Rebels. V Ahsoke bude viacero postáv zo seriálu Ahsoka (Sabine Wren, Hera Syndula, Ezra Bridger či Grand Admiral Thrawn).

V podstate ide o piatu sériu Rebels s tým, že Ahsoka je hlavná postava. V seriáli bude bojovať aj s držiteľmi svetelných mečov a inkvizítormi. Podľa špekulácií sa na chvíľu objaví aj Hayden Christensen ako Darth Vader.

The Bear – 2. 8. 

Obidve série The Bear sú vynikajúce. Druhá séria rozšírila vzťahy postáv a ich charaktery, pohrala sa s očakávaniami divákov a tvorcovia nakrútili viacero nezabudnuteľných epizód. Reč je najmä o šiestej a siedmej, po ktorých sa do tohto seriálu beznádejne zamiluje úplne každý.

Odporúčané
Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? 21. apríla 2024, 9:30

The Bear je fantastický seriál z kuchynského prostredia, ktorý (síce zdramatizovane a prehnane) autenticky zachytáva chaos v reštauráciách a všetko, čo musia zamestnanci zvládnuť za svoju šichtu. Seriál sa môže pýšiť vynikajúcimi hercami a dokonalým scenárom plným dialógov, ktoré v jednej chvíli pobavia a v druhej diváka zarazia. Nie nadarmo od nás druhá séria dostala 10/10. 

Iba vraždy v budove (Only Murders in the Building) – 8. august

Charles, Oliver a Mabel (Steve Martin, Martin Short a Selena Gomez) vyšetrujú vraždu v zákulisí broadwayského predstavenia. Ben Glenroy (Paul Rudd) je hollywoodska akčná hviezda, ktorej debut na Broadwayi preruší predčasná smrť. S pomocou Loretty Durkinovej (Meryl Streep) sa trojica pustí do svojho doteraz najťažšieho prípadu, zatiaľ čo Oliver sa zúfalo snaží dať dokopy svoju divadelnú šou.

Zábavný krimiseriál so sympatickými hercami a mysterióznou zápletkou dostane ďalšiu sériu a diváci môžu opäť hádať, kto stojí za hnusnou vraždou jednej z obľúbených postáv druhej série. 

V zahraničí bude na Disney+ prostredníctvom katalógu Hulu dostupná aj tretia a posledná séria komediálneho seriálu Reservation Dogs o tínedžeroch – pôvodných obyvateľoch Ameriky.

HBO Max

HBO toho na august veľa naplánovaného nemá. Fanúšikovia rapu sa môžu tešiť na druhú sériu Rap Sh!t. Najzaujímavejšou novinkou bude zrejme 2. séria Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Tá vyjde 6. augusta a bude pokračovať v zobrazení príbehu o obrovskom úspechu basketbalového tímu Lakers z 80. rokov minulého storočia. Hlavnými postavami budú hráči Magic Johnson a Larry Bird. 

Domov
Zdieľať
Diskusia