Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2023, 17:31
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

VIDEO: Existuje vôbec seriál s krajším vizuálom? Druhá séria sci-fi Nadácia bude vesmírnou epochou desaťročia

VIDEO: Existuje vôbec seriál s krajším vizuálom? Druhá séria sci-fi Nadácia bude vesmírnou epochou desaťročia
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY FOUNDATION
Uložiť Uložené

Sleduj trailer na 2. sériu Nadácie, ktorá vyzerá ako veľké zlepšenie oproti tej prvej.

Prvá séria sci-fi seriálu Nadácia neohúrila. V recenzii sme jej udelili 6/10, no boli sme si vedomí, že je tam priestor na zlepšenie a niekde tam drieme potenciál na super sci-fi seriál. Podľa traileru sa nedá zistiť, či sa to tvorcom podarilo, je však jasné, že sa razantne odkláňajú od príbehu z knižných predlôh a rozprávajú vlastný príbeh v rámci sveta Foundation (Nadácia) a ich postáv. 

Odporúčané
Vyskúšali sme Final Fantasy XVI. Čakajú hráčov lepší bossovia ako v God of War: Ragnarok? (Dojmy z dema) Vyskúšali sme Final Fantasy XVI. Čakajú hráčov lepší bossovia ako v God of War: Ragnarok? (Dojmy z dema) 13. júna 2023, 13:00

Najlepšie dejové línie z prvej série boli práve tie, ktoré v knihách neboli (všetko spoločné s Impériom a postavou herca Leeho Pacea). V 2. sérii ich bude zrejme ešte viac a podľa traileru sa zdá, že nové časti budú mať ešte opulentnejší a dychberúcejší vizuál. Nikoho by neprekvapilo, keby Nadácia bola najdrahší seriál vôbec. Nejde len o veľkoleposť akčných scén. Drahý vizuál vidieť aj pri pomalších scénach či navodení správnej sci-fi atmosféry. 

Apple TV+ začne vysielať druhú sériu už 14. júla. Nové časti budú vychádzať vždy s týždennou pauzou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia