Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2024, 9:30
Čas čítania 3:22
Dominik Vetrák

Netflix sa opäť prekonal. V máji bude mať najslabší mesiac roka. S akými seriálmi ho chce zničiť Disney+, HBO Max a Apple TV+?

Netflix sa opäť prekonal. V máji bude mať najslabší mesiac roka. S akými seriálmi ho chce zničiť Disney+, HBO Max a Apple TV+?
Zdroj: Netflix/Apple TV+/Disney+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM HBO MAX PROGRAM NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Ktoré streamingové služby sa oplatí predplácať v máji? Ktoré budú mať najlepšie nové seriály a filmy?

V máji Netflix nebude mať až toľko očakávaných a kvalitných nových seriálov či filmov. Aj z nenápadnej novinky sa však na tejto platforme môže vykľuť divácky hit, ktorý vychvália aj recenzenti. V apríli tak nečakane uspel seriál Baby Reindeer, ktorý stojí za pozretie. Vyhrať v máji však bude tentoraz pre Netflix náročné, pretože ostatné streamingové služby ponúknu ešte zaujímavejšie novinky. 

Odporúčané
Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? Veľké porovnanie streamingových služieb: Netflix, HBO či Disney, čo sa oplatí najviac a čo je najlacnejšie? 21. apríla 2024, 9:30

Apple TV+

Dark Matter – 8. máj

Seriál nakrútili podľa vydarenej knihy a zaoberá sa mužom menom Jason (Joel Edgerton zo Zero Dark Thirty či Star Wars), ktorého unesie jeho alternatívna verzia z inej dimenzie. Jeho iné ja nie je vo svojom svete až také šťastné, a tak si s ním vymení miesto. Unesený Jason najprv nechápe, prečo ho nikto nepozná a prečo žije s inými ľuďmi.

Keď zistí, čo sa stalo, rozhodne sa vstúpiť do multivesmíru a naslepo vyhľadať svoju dimenziu. Zažije pritom nebezpečné dobrodružstvá, postapokalyptické verzie svojho sveta a ďalšie príbehové prekvapenia. 

Na Apple TV+ vyjdú v máji aj nové seriály obľúbených seriálov Acapulco a Trying.

 

Amazon Prime Video

The Outer Range – 16. máj

Amazon má v rukáve podarený neowesternový sci-fi seriál s Joshom Brolinom (Duna 2) v hlavnej role. Hrá rančera Royala Abbotta, ktorý v prvej sérii bojoval o svoju rodinu, ale aj o ranč vo Wyomingu. Do toho všetkého sa zaplietli nadprirodzené sily. Diváci, ktorí obľubujú mysteriózne sci-fi zápletky, kde nič nie je isté, si seriál obľúbia. V máji vyjde už jeho druhá séria. 

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 158532 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako je možné, že Disney svojou ponukou azda prvýkrát v histórii prekoná Netflix a všetky ostatné streamingové služby. 
  • Na čo od Netflixu sa v máji oplatí tešiť najviac.
Domov
Zdieľať
Diskusia