Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2023, 11:00
Čas čítania 5:34
Denisa Šútorová

FRESH BUZZ: Kim Kardashian reaguje na klebety, že Kanyeho podvádzala s Drakeom. Hviezda otvorene aj o rozchode s Petom Davidsonom

FRESH BUZZ: Kim Kardashian reaguje na klebety, že Kanyeho podvádzala s Drakeom. Hviezda otvorene aj o rozchode s Petom Davidsonom
Zdroj: Instagram/@kimkardashian
OSOBNOSTI FRESH BUZZ HOLLYWOOD ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

„Niekedy rozmýšľam, kto by som mnou chcel vôbec randiť. Mám štyri deti, som vo svojich 40 rokoch. Panebože, kto by sa chcel týmto zapodievať?“ vyjadrila sa Kim v najnovšej epizóde The Kardashians.

Vo vzduchu cítiť leto a v Hollywoode sa objavujú staré aj nové lásky. Tento piatok to teda vyzerá na skvelú párty a my sme si pre teba namiešali horkosladký a pre istotu dvojitý Aperol Spritz. Dnešný FRESH BUZZ bude aj o novom objave Dua Lipy a tom, s kým sa Camila Cabello držala v New Yorku za ruky.

Dnešný FRESH BUZZ o novom objave Dua Lipy aj tom, prečo sa Kim Kardashian rozišla s Petom Davidsonom.
Dnešný FRESH BUZZ o novom objave Dua Lipy aj tom, prečo sa Kim Kardashian rozišla s Petom Davidsonom. Zdroj: Youtube/Jonas Brothers, TASR/Jaroslav Novák, Youtube/Crazed Culture, Getty Images/Roy Rochlin/WireImage, Getty Images/Karwai Tang, Instagram/Kim Kardashian

Najsexi dvojica Hollywoodu? Dua Lipa ukázala frajera

Refresher web je v poslednom čase plný Dua Lipy a my sa vôbec nesťažujeme, veď koľko Dua Lipy je veľa Dua Lipy? Len nedávno sme sa rozplývali nad jej šatníkom a včera zas nad jej návrhárskym debutom v spoločnej kolekcii s Donatellou Versace. Hviezda však azda nikdy nevyzerala lepšie ako na tohtoročnom červenom koberci v Cannes, kde sa ukázala po boku nového frajera (počujeme aplauz?). Je toto najlepší hollywoodsky match tohto roka?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DUA LIPA FUTURE NOSTALGIA (@dualipaitalian)

Novou láskou speváčky a skutočným šťastlivcom je práve 41-ročný francúzsky režisér Romain Gavras, ktorého môžeš poznať cez jeho videoklip Bad Girls od MIE či vďaka reklamám pre módne domy Louis Vuitton a Dior. Ale čo tam po kariére, keď nás aj tak najviac zaujíma jeho „debut“ s Dua Lipou. O novom páriku v Hollywoode sa síce šepkalo už mesiace, no Dua s Romainom pri potvrdení svojej love story očividne čakali na správny moment a my sa pýtame: je niečo vhodnejšie ako červený koberec v Cannes?

Odporúčané
Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou 26. apríla 2024, 9:30

Dvojica sa na počesť premiéry filmu The King of Algiers nezabudla detailne zladiť. K tomu, aby zaľúbenci vyzerali ako z bondovky, chýbalo už len martini a vonku zaparkovaný Aston Martin.

Kým Dua stavila na čierne saténové šaty na jedno plece a s výstrihmi na živôtiku, rovnako ako na čerstvú ofinu a šperky od Tiffany & Co., Romain sa po boku novej lásky predviedol v klasickom čiernom obleku s bielou košeľou a čiernou kravatou. Hoci obaja zvolili cestu minimalizmu, bok po boku sršali nekonečným sexappealom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Okrem záberov fotografov, ktoré obleteli svet, to Dua neskôr zaklincovala aj na svojom Instagrame. K fotkám z festivalu totiž vo francúzštine napísala: „Hier soir à Cannes avec mon cœur (včera večer s mojou láskou),“ a my sa roztápame rovnako ako jej fanúšikovia. Jedna nadšenkyňa z fanklubu hviezdy to totiž okomentovala: „Bola som fakt šťastná, keď som ju videla so skutočným mužom. Už mi z toho bolo zle, keď som túto kráľovnú videla s malými chlapcami (nechcem byť neúctivá, ale vážne!!!).“

Kim reaguje na to, či podviedla Kanyeho s Drakeom aj prečo sa rozišli s Petom Davidsonom

Ak si ideš sociálne siete a tvoj deň neprejde bez toho, aby si prescrolloval Instagram, zrejme ti neuniklo, že Kim Kardashian a Kanye West (pardon, Ye) sa nerozišli v najlepšom. Ešte pred ich rozchodom v roku 2021 sa však internetom šírili klebety, že Kim mala aféru s Kanyeho dlhoročným rivalom Drakeom. V epizóde The Kardashians z 25. mája svojej mame Kris Jenner povedala, že tieto klebety vyprovokoval práve Kanye a vraj je z takýchto rečí poriadne zdrvená.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia