Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. mája 2023, 11:00
Čas čítania 5:34
Denisa Šútorová

FRESH BUZZ: Kim Kardashian reaguje na klebety, že Kanyeho podvádzala s Drakeom. Hviezda otvorene aj o rozchode s Petom Davidsonom

FRESH BUZZ: Kim Kardashian reaguje na klebety, že Kanyeho podvádzala s Drakeom. Hviezda otvorene aj o rozchode s Petom Davidsonom
Zdroj: Instagram/@kimkardashian
OSOBNOSTI FRESH BUZZ HOLLYWOOD ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

„Niekedy rozmýšľam, kto by som mnou chcel vôbec randiť. Mám štyri deti, som vo svojich 40 rokoch. Panebože, kto by sa chcel týmto zapodievať?“ vyjadrila sa Kim v najnovšej epizóde The Kardashians.

Vo vzduchu cítiť leto a v Hollywoode sa objavujú staré aj nové lásky. Tento piatok to teda vyzerá na skvelú párty a my sme si pre teba namiešali horkosladký a pre istotu dvojitý Aperol Spritz. Dnešný FRESH BUZZ bude aj o novom objave Dua Lipy a tom, s kým sa Camila Cabello držala v New Yorku za ruky.

Dnešný FRESH BUZZ o novom objave Dua Lipy aj tom, prečo sa Kim Kardashian rozišla s Petom Davidsonom.
Dnešný FRESH BUZZ o novom objave Dua Lipy aj tom, prečo sa Kim Kardashian rozišla s Petom Davidsonom. Zdroj: Youtube/Jonas Brothers, TASR/Jaroslav Novák, Youtube/Crazed Culture, Getty Images/Roy Rochlin/WireImage, Getty Images/Karwai Tang, Instagram/Kim Kardashian

Najsexi dvojica Hollywoodu? Dua Lipa ukázala frajera

Refresher web je v poslednom čase plný Dua Lipy a my sa vôbec nesťažujeme, veď koľko Dua Lipy je veľa Dua Lipy? Len nedávno sme sa rozplývali nad jej šatníkom a včera zas nad jej návrhárskym debutom v spoločnej kolekcii s Donatellou Versace. Hviezda však azda nikdy nevyzerala lepšie ako na tohtoročnom červenom koberci v Cannes, kde sa ukázala po boku nového frajera (počujeme aplauz?). Je toto najlepší hollywoodsky match tohto roka?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DUA LIPA FUTURE NOSTALGIA (@dualipaitalian)

Novou láskou speváčky a skutočným šťastlivcom je práve 41-ročný francúzsky režisér Romain Gavras, ktorého môžeš poznať cez jeho videoklip Bad Girls od MIE či vďaka reklamám pre módne domy Louis Vuitton a Dior. Ale čo tam po kariére, keď nás aj tak najviac zaujíma jeho „debut“ s Dua Lipou. O novom páriku v Hollywoode sa síce šepkalo už mesiace, no Dua s Romainom pri potvrdení svojej love story očividne čakali na správny moment a my sa pýtame: je niečo vhodnejšie ako červený koberec v Cannes?

Odporúčané
REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov 1. mája 2024, 15:00

Dvojica sa na počesť premiéry filmu The King of Algiers nezabudla detailne zladiť. K tomu, aby zaľúbenci vyzerali ako z bondovky, chýbalo už len martini a vonku zaparkovaný Aston Martin.

Kým Dua stavila na čierne saténové šaty na jedno plece a s výstrihmi na živôtiku, rovnako ako na čerstvú ofinu a šperky od Tiffany & Co., Romain sa po boku novej lásky predviedol v klasickom čiernom obleku s bielou košeľou a čiernou kravatou. Hoci obaja zvolili cestu minimalizmu, bok po boku sršali nekonečným sexappealom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Okrem záberov fotografov, ktoré obleteli svet, to Dua neskôr zaklincovala aj na svojom Instagrame. K fotkám z festivalu totiž vo francúzštine napísala: „Hier soir à Cannes avec mon cœur (včera večer s mojou láskou),“ a my sa roztápame rovnako ako jej fanúšikovia. Jedna nadšenkyňa z fanklubu hviezdy to totiž okomentovala: „Bola som fakt šťastná, keď som ju videla so skutočným mužom. Už mi z toho bolo zle, keď som túto kráľovnú videla s malými chlapcami (nechcem byť neúctivá, ale vážne!!!).“

Kim reaguje na to, či podviedla Kanyeho s Drakeom aj prečo sa rozišli s Petom Davidsonom

Ak si ideš sociálne siete a tvoj deň neprejde bez toho, aby si prescrolloval Instagram, zrejme ti neuniklo, že Kim Kardashian a Kanye West (pardon, Ye) sa nerozišli v najlepšom. Ešte pred ich rozchodom v roku 2021 sa však internetom šírili klebety, že Kim mala aféru s Kanyeho dlhoročným rivalom Drakeom. V epizóde The Kardashians z 25. mája svojej mame Kris Jenner povedala, že tieto klebety vyprovokoval práve Kanye a vraj je z takýchto rečí poriadne zdrvená.

„Ten, kto ma mal ochrániť – a stále dáva rozhovory, v ktorých hovorí, že bude môj ochranca –, ma v skutočnosti zraňuje najviac,“ povedala Kim. „On bol ten, ktorý začal klebetu, že som mala niečo s Drakeom, že išlo o aféru. Počas celého nášho manželstva ma z toho verejne obviňoval,“ povedala a neváhala podotknúť, že nechápe, ako sa Kanye môže stále nazývať jej „ochrancom“.

Kanye obvinil Kim, že ho podviedla s Drakeom. Hviezda konečne povedala, aká je pravda.
Kanye obvinil Kim, že ho podviedla s Drakeom. Hviezda konečne povedala, aká je pravda. Zdroj: TASR/AP, Youtube/@The Late Late Show with James Corden, Getty Images/Karwai Tang

Podľa E! News raper dokonca Drakea v roku 2021 kontaktoval a na rovinu sa spýtal, čo mal s Kim. „Mal som konverzáciu s Drakeom, ktorý bol taký, že nikdy som nespal s Kim. A ja na to: Ale správal si sa tak,“ povedal raper v interview s Drink Champs. Drakeovi údajne neskôr poslal textovku v znení: „Napísal si jej niekedy? Pretože vieš, nie je to iba o tom konkrétnom akte.“

Odporúčané
Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou 26. apríla 2024, 9:30

Kim neskôr v epizóde priznala, že už ďalej nevie, ako má s Kanyem pokračovať. „Vždy je to také intenzívne. Skrátka sa s ním nechcem púšťať do verejného sporu. Cítim však, že musím niečo urobiť. Najmä ak sa to týka aj iných ľudí a ubližuje im to.“ Vinou Kanyeho správania si podľa nej čo-to vytrpel aj Pete Davdison (s ktorým randila 9 mesiacov). Priznala, že Kanyeho správanie mohlo súvisieť s ich rozchodom. 

Rozchod vraj viackrát s Petom preberali a viedli dlhé konverzácie. „Očividne je to smutné. Niekedy rozmýšľam nad tým, kto by som mnou chcel vôbec randiť. Mám štyri deti, mám 40 rokov. Panebože, kto by sa chcel týmto zapodievať? Ale potom si poviem, moja osoba a ten pravý povie: kašlať na všetko, bude to ťažké, ale sme spolu a spolu to dáme. Stále na tú osobu ešte čakám,“ dodala na záver. Ach, Kim, aspoň takto na diaľku ti od nás z redakcie posielame silné objatie a sľubujeme, že si na teba večer dáme drink. 

Camila Cabello sa držala za ruky s kým?!

Po tom, čo svet prichytil Camilu Cabello a Shawna Mendesa pri vášnivých bozkoch na festivale Coachella, všetci verní fans dvojice (vrátane nás) čakali na to, že potvrdia svoj vzťah. Namiesto toho však prišlo obrovské sklamanie a Camila so Shawnom všetkým odkázali, že zostávajú priateľmi, a hoci je medzi nimi veľa lásky a histórie, nie sú znova spolu. (Au!)

Ako sa však hovorí, máj – lásky čas, dnes je vraj všetko inak. Camilu so Shawnom v utorok videli, ako sa ruka v ruke prechádzajú ulicami New Yorku, pričom ani jeden z nich nedokázal skryť úsmev na perách a ani tie nadrozmerné ruksaky, na ktoré zareagovala aj jedna fanúšička na Twitteri. „Camila Cabello a Shawn Mendes s tými veľkými ruksakmi vyzerajú ako stredoškolský pár... (milujem ich),“ napísala s množstvo plačúcich emotikonov. Druhá fanúšička podotkla, že „vyzerajú fakt dobre“.

Ak sme ti práve zlepšili deň, nemáš za čo. Pokojne aj nabudúce, len nech sa títo dvaja zaľúbenci už nikdy nerozchádzajú.

Hoci sa zatiaľ ku vzťahu nevyjadrili a my im dávame na to čas, ladiace outfity sú statementom samy osebe. Obe hviezdy si na rande vzali džínsy, ležérny top a Camila nezabudla ani na štýlovú koženú bundu s nádychom vintage. Novinky o Shamille budeme mať pod kontrolou a sľubujeme, že ak niečo „šokantné“ vyskočí, určite ti o tom napíšeme v budúcotýždňovom Fresh Buzze. 

Slávni bratia priznali, že na seba poriadne žiarlia

Známe bratské trio Jonas Brothers pôsobí rovnako harmonicky na stagei a vo videoklipoch ako v reálnom živote, avšak dôvodov na to, prečo ho milovať, je veľa (boli by sme tu zrejme do rána).

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Ako sa zdá, nič nie je také ružové, ako to na prvý pohľad vyzerá, a aj v rodine Jonasovcov sa objavili problémy. Kameňom úrazu vraj je žiarlivosť. Prekvapivo však nepanuje medzi manželkami Jonasovcov (Priyankou, Sophie a Danielle – božechráň, aby za tým boli ženy), ale medzi bratmi. Podľa magazínu People to vraj kedysi poriadne vrelo práve medzi Joeom a Nickom Jonasom. 

Joe Jonas priznal, kedy žiarlil na brata Nicka až tak, že sa musel vyplakať.
Joe Jonas priznal, kedy žiarlil na brata Nicka až tak, že sa musel vyplakať. Zdroj: XEOMIN, Youtube/Joseph Sinclair

O bratskej rivalite však nedávno porozprávali všetci traja bratia v podcaste Armchair Expert s Daxom Shepardom. Úprimne priznali, že sa pri sólo úspechoch navzájom podporujú, no občas sa vnímajú aj ako konkurencia. Joe si zaspomínal, ako ho pred štyrmi rokmi dohnala k slzám práve situácia s osemnástym ročníkom speváckej súťaže The Voice. Práve keď bol na koncerte skupiny Fleetwood Mac, sa dozvedel, že jeho mladší brat Nick dostal miesto trénera a zároveň porotcu v The Voice.

 „Tak strašne som žiarlil, že som sa počas piesne Landslide poriadne rozreval,“ povedal Joe„Bol to aj šťastný a zároveň smutný moment, pretože jasné, že som bol zaňho šťastný, ale zároveň som chcel ten k***vský džob,“ dodal. Joe už pritom bol porotcom v The Voice Australia. Vraj to bola perfektná skúsenosť a chcel si to zopakovať aj v Amerike. Uff, chápeme tieto emócie, ale doprajme aj mladšiemu bráchovi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Armchair Expert Podcast (@armchairexppod)

Do konverzácie podcastu sa neskôr zapojil aj Kevin a priznal, že keď sa ich skupina rozpadla a obaja sa vydali cestou sólo kariéry, aj on na bratov žiarlil. Nick to však potom zachránil a povedal, že napriek takýmto bratským nezhodám tvoria aj tak jeden tím. Ach, niet nad súrodeneckú lásku.

Nikoho nesúdime, veď aj tie naše celebs sú len ľudia. Keď už dnes o bratoch, dajme si na piatok jednu jonasovku.

Domov
Zdieľať
Diskusia