Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2023, 17:44
Čas čítania 0:18
Dominik Vetrák

Šteklivý trailer prezrádza, o čom bude 2. séria poľského Sexify na Netflixe. Premiéra je už za dverami

FILMY A SERIÁLY SEXIFY
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer pre 2. sériu poľského seriálu Sexify. O čom bude príbeh a pridajú tvorcovia na sexe?

Nové časti poľského seriálu Sexify dorazia na Netflix už 11. januára. Netflix pri príležitosti oznámenia premiéry vydal aj plnohodnotný trailer, ktorý odhaľuje zápletku druhej série a láka aj niekoľkými šteklivými zábermi.

Odporúčané
Čo pozerať v januári na Netflixe a HBO Max? Tešiť sa môžeš na jeden z najočakávanejších a najdrahších seriálov histórie Čo pozerať v januári na Netflixe a HBO Max? Tešiť sa môžeš na jeden z najočakávanejších a najdrahších seriálov histórie 1. januára 2023, 11:00

Druhá séria bude pokračovať v príbehu, keď Natalia spoločne s dvoma kamoškami Monikou a Paulinou pracujú na svojej aplikácii pre sexuálnych nadšencov a najmä mužov.

Čelia však mnohým problémom, ako napríklad konfliktom vo vzťahoch, nedostatočným financiám, nezhodám s investorom či ďalšou partiou ľudí, ktorí im ukradli nápad na aplikáciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia