Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2022, 18:25
Čas čítania 0:44
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Pedofilní kňazi sú horší, jak si myslíš, ó, Bože, daj, aby všetci zhnili v base, rapuje Strespez v novom klipe

VIDEO: Pedofilní kňazi sú horší, jak si myslíš, ó, Bože, daj, aby všetci zhnili v base, rapuje Strespez v novom klipe
Zdroj: Youtube/@Strespez
HUDBA HUDBA NU METAL RAP SPRÁVY Z DOMOVA STRESPEZ
Uložiť Uložené

Sleduj nový klip slovenského rapera.

Slovenský raper a spevák Strespez vydal 28. októbra nu-metalové EP s názvom Zachráň ma! a vo štvrtok fanúšikom predstavil ku skladbe Ježiš aj klip. V ostrom texte skritizoval cirkev a jej hodnoty, pričom dodal, že verí v Boha a má ho v srdci. 

„Serú na prikázanie, sú nadľudské tvory. Fanatici, drobní sú ako piesok v mori. Ich názory vraj liečia všetkých ako lieky, rúhajú sa, pritom zatajujú svoje hriechy. Ak nie si s nimi, robia ti iba naprieky,“ obul sa tvrdo raper do pokryteckých kňazov.


„Verím v Boha, ale pľujem na váš biznis. Pedofilní kňazi, horší, jak si myslíš. Ničia tým deťom život ako na páse, ó, Bože, daj, aby všetci zhnili v base,“
pokračuje v skladbe a na záver dodáva: „V mene Božom robí tie istá svinstvá, stále dokola morálne hovná drísta, každú nedeľu prijíma telo Krista. Ja mám Boha v srdci, hasta la vista.“

EP-čko so siedmimi skladbami obsahuje aj pieseň Po Rockoch, na ktorej Strespezovi hosťuje známa tvár z Kontrafaktu Ego. Okrem neho na najnovšej nahrávke raper spolupracoval aj s Tomym Kottym či punk-rockovou kapelou z Piešťan Chocolate Hole. Počuť ich môžeš v songu Boh vie.

Domov
Zdieľať
Diskusia