Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2022, 19:52
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Separ má na krku dvojizbový byt. Sleduj jeho New York Freestyle z miesta, kde sa rodil svetový rap

HUDBA SEPAR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Separ vydáva novinku s názvom New York Freestyle, ktorá dostáva aj zahraničný videoklip od LOVE THEM.

Separ vydáva novinku s názvom New York Freestyle, ktorá vznikla krátko pred jeho zahraničnou cestou. Ide o singel, ktorý je zároveň predzvesťou nového sólového albumu v podaní člena DMS. Fanúšikov poteší aj spojenie s tímom LOVE THEM, a tak sme svedkami fúzie dvoch svetov, ktoré mali od seba dlhodobo dosť ďaleko, aj keď sa venovali podobným aktivitám. 

Viac o procese vzniku prezradil na svojom instagramovom profile šéf LOVE THEM Yaksha. „Pár dní pred odletom som sa dozvedel, že v rovnakom čase bude v NY Separ, tak som ho cez Osťa oslovil, či nechcú klip. Pôvodne Separ nechcel video z ‚dovolenky‘, no uistil som ho, že také ani nemám v pláne spraviť. Na druhý deň šiel do štúdia a poslal prvú verziu tracku. Bolo mi jasné, že ide o silný track, ktorým ohlasuje album a video musí udržať s bangrom krok,“ prezradil Yaksha.

„Točiť v NY s áčkovým interpretom bez tímu a režiséra bola o to väčšia výzva a tlak. Rozhodol som sa video natočiť na Biggieho miestach a touto cestou tak spraviť z videa zároveň poctu jeho životu a tvorbe,“ dodal zakladateľ produkčnej spoločnosti, ktorá spolupracuje napríklad aj s TV Markíza. 

Domov
Zdieľať
Diskusia