Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2022, 12:21
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Autor legendárneho hitu Najlepša zábava Mec Vrabec je späť. Chce sa zapáčiť mladšej generácii fanúšikov

HUDBA RAPOVÁ SCÉNA SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

S novinkou Slnko Púpava by rád oslovil aj novú generáciu, ktorá si jeho začiatky nepamätá.

Mec Vrabec sa pred sedemnástimi rokmi preslávil skladbou Najlepša zábava. Rodák zo Spiša sa potom na dlhý čas odmlčal, ale hudbu podľa svojich slov robiť neprestal. Teraz sa pokúša o veľký comeback novinkou Slnko Púpava. 


„Ja som za tie roky prežil toľko vecí a mám taký životný príbeh, že by z toho mohlo byť aj päť albumov. O naozajstnom živote, o pádoch, o ulici, o naozaj ťažkej práci doma i v zahraničí. Stalo sa mi toho strašne veľa a nie všetko bolo dobré. Ale chcem začať zvesela. Tak, ako si ma ľudia pamätajú. Teda dúfam, že si ma ešte niektorí pamätajú,“ tvrdí Mec Vrabec.


S novinkou Slnko Púpava by rád oslovil aj novú generáciu, ktorá si jeho začiatky nepamätá. 

„Veľa mám toho na srdci a veľa som toho aj napísal. Slnko Púpava má už viac ako tri roky, ale cítim, že až teraz je čas na túto pesničku. A najmä, aj na môj návrat na hudobnú scénu. Veľa sa toho v hudbe zmenilo, ale chcem byť stále ten starý Vrabec, len s trochu modernejším zvukom,“ dodal.


Prvý singel z pripravovaného albumu nahrával v Content štúdiu v Bratislave pod producentským dohľadom Matúša Ferka. Na pesničke hosťuje speváčka LeRa. Mec Vrabec sa rozbieha aj v rámci koncertov a vystúpení. 

Domov
Zdieľať
Diskusia