Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2022, 10:28
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Je Will zo Stranger Things homosexuál? Herci a tvorcovia seriálu to nechávajú na divákoch

Je Will zo Stranger Things homosexuál? Herci a tvorcovia seriálu to nechávajú na divákoch
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Tvorcovia tvrdia, že si máme počkať na zvyšné epizódy.

Will (herec Noah Schnapp) zo Stranger Things sa viackrát v priebehu prvých siedmich epizód štvrtej série ocitol v situáciách, v ktorých to vyzeralo, že je homosexuál. Najprv nereagoval na flirtovanie pekného dievčaťa, ktoré ho priviedlo do úzkych, a neskôr niekoľkokrát priamo aj nepriamo naznačil, že má svojho kamaráta Mika radšej ako obyčajného kamaráta.

Odporúčané
Ako sa zmenili herci zo Stranger Things od prvej série až po štvrtú a ako vyzerajú v skutočnosti? Ako sa zmenili herci zo Stranger Things od prvej série až po štvrtú a ako vyzerajú v skutočnosti? 9. júna 2022, 16:30

Diváci sa teda zamýšľajú nad tým, či je skutočne homosexuál. Herecký predstaviteľ Willa Noah Schnapp to odmietol potvrdiť či vyvrátiť, podľa neho je to na interpretácii divákov.

Tvorcovia seriálu zase poznamenali, že seriál sa ešte neskončil a príbeh jednotlivých postáv ešte bude v štvrtej sérii napredovať, keďže nás 1. júla čakajú dve dlhé epizódy (dokopy budú mať cez štyri hodiny). Je tak pravdepodobné, že Willovu sexualitu ešte nejakým spôsobom budú rozoberať. 

Stranger Things will gay
Will Byers (Noah Schnapp). Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia