Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2022, 6:45
Čas čítania 0:35
Richard Balog

Značka Diesel predáva rifle spojené s kovbojskými čižmami. Pýta za ne 2 400 eur

Značka Diesel predáva rifle spojené s kovbojskými čižmami. Pýta za ne 2 400 eur
Zdroj: Gorunway
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Modely pre mužov aj ženy sú z kolekcie jeseň/zima 2022, ktorú navrhol Glenn Martens.

Glenn Martens pokračuje v búraní stereotypov a pod hlavičkou značky Diesel predáva rifle spojené s kovbojskými čižmami pre mužov aj ženy. Cena je 2 400 eur a ich vzhľad zrejme mnohým zdvihne obočie. 

Modely riflí s rovným strihom sú z kolekcie jeseň/zima 2022, ktorú absolvent Royal Academy of Fine Arts predstavil na týždni módy v Miláne a zaujal verejnosť aj kritikov. Martens naplno využil skúsenosti z ateliéru Jeana Paula Gaultiera a výsledkom sú extravagantné, často unisex návrhy, ktoré vrátili značku Diesel na výslnie.

Predná časť topánok je definovaná štvorcovým, respektíve špicatým tvarom s koženým detailom a tvrdým dreveným podpätkom. Vzhľad riflí je ako vystrihnutý z obdobia 90. rokov. Väčšina mužských veľkostí je vypredená a rovnaké je to aj v prípade ženských vyhotovení modelu 1956, ktoré sú lacnejšie o viac ako 1 000 eur. 

V zbierke ich má napríklad speváčka Dua Lipa, a ako môžeš vidieť, sú aj nositeľné. 

Diesel
Zdroj: Gorunway
Diesel
Zdroj: Gorunway
Odporúčané
Lewis Hamilton prišiel pred novinárov s trojicou hodiniek, s prsteňmi a s perlami na krku. Vedenie FIA šperky jazdcom zakazuje Lewis Hamilton prišiel pred novinárov s trojicou hodiniek, s prsteňmi a s perlami na krku. Vedenie FIA šperky jazdcom zakazuje 8. mája 2022, 12:06
Domov
Zdieľať
Diskusia