Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2022, 22:31
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Trailer: Obi-Wan verzus Darth Vader. Veľkolepý seriál sa začína vysielať už o tri týždne

Trailer: Obi-Wan verzus Darth Vader. Veľkolepý seriál sa začína vysielať už o tri týždne
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Disney vydalo oficiálny trailer na seriál Obi-Wan Kenobi zo sveta Star Wars.

Spoločnosti Disney a Lucasfilm vydali oficiálny trailer na seriál Obi-Wan Kenobi. Šesťdielna miniséria sa začne vysielať na streamovacej službe Disney+ už 27. mája, keď uvidíme prvé dve epizódy, a následne každý týždeň vyjde ďalšia. Štvrtý máj je neoficiálny Star Wars deň, keďže ide o slovnú hračku (frázy May the 4th be with you – May the Force be with you majú podobnú výslovnosť).

Odporúčané
Netflix od začiatku roka zrušil už 10 seriálov. Oplatí sa vôbec začať pozerať ich seriály, keď ich môžu zrušiť? Netflix od začiatku roka zrušil už 10 seriálov. Oplatí sa vôbec začať pozerať ich seriály, keď ich môžu zrušiť? 4. mája 2022, 11:30

Seriál zachytí udalosti medzi Epizódou III a Epizódou IV. Spoznáme staršieho Obi-Wana Kenobiho v podaní herca Ewana McGregora, ako ochraňuje Luka Skywalkera pred silami Impéria, ktoré hľadá pozostatky rytierov Jedi. Obi-Wan bude čeliť inkvizítorom. Ide o používateľov Sily (The Force) so svetelnými mečmi, ktorí slúžia Darth Vaderovi a lovia zvyšky rytierov Jedi.

V seriáli však bude aj samotný Darth Vader, na ktorého láka aj tento trailer. Rolu si zopakoval herec Hayden Christensen, ktorý hral Anakina Skywalkera/Darth Vadera v prvých troch epizódach Star Wars. Okrem nich sa objavia aj herci Kumail Nanjian či Joel Edgerton. 

Domov
Zdieľať
Diskusia