Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2022, 9:35
Čas čítania 1:11
Daniel Mikolášik

Tom Brady vraj ukončil kariéru, píšu americké médiá. Podľa jeho otca ide len o dohady

Tom Brady vraj ukončil kariéru, píšu americké médiá. Podľa jeho otca ide len o dohady
Zdroj: TASR/AP Photo/Matt Patterson, File
ŠPORT NFL TOM BRADY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brady je vďaka svojim siedmim víťazstvám v prestížnom Super Bowle najúspešnejším hráčom histórie NFL.

Jeden z najlepších hráčov v histórii amerického futbalu a sedemnásobný víťaz Super Bowlu Tom Brady po 22 sezónach v NFL definitívne ukončil profesionálnu kariéru, píšu viaceré zahraničné médiá, medzi nimi aj americká športová stanica ESPN.

Rovnakú správu potvrdil aj expert na zámorskú profiligu Ian Rapoport či oficiálny profil najväčšej ligy amerického futbalu NFL na Twitteri. Brady je vďaka svojim siedmim víťazstvám v prestížnom Super Bowle, vyvrcholení play-off, najúspešnejším hráčom histórie NFL.

Šesť titulov má na konte s tímom New England Patriots a jeden s Tampou Bay Buccaneers. Okrem toho sa môže pochváliť aj päťnásobným ocenením pre najužitočnejšieho hráča Super Bowlu, trojnásobným titulom najlepšieho hráča celej sezóny.

Naposledy opustil ihrisko po prehre Tampy s Los Angeles Rams (27 : 30) minulý víkend. So 44-ročným quarterbackom sa medzičasom rozlúčili aj jeho bývalí spoluhráči, avšak on sám svoj odchod stále oficiálne nepotvrdil. Jeho otec Tom Brady st. dokonca tvrdí, že správy o ukončení jeho športovej kariéry sú len dohady.

„Hovoril som s Tomom Bradym st., ktorý mi povedal, citujem: Mike, tieto správy sú len dohady. Tommy neurobil konečné rozhodnutie. V každom prípade, ktokoľvek tvrdí, že áno, tak sa absolútne mýli,“ napísal na Twitteri Mike Giardi, insider NFL.

K oficiálnemu Bradyho odchodu sa zatiaľ nevyjadril ani jeho tím Tampa Bay Buccaneers,

legenda NFL. Agent legendy NFL s číslom 12 Don Yee pre New York Times povedal, že sám Brady je jediný, kto vyjadrí svoje plány úplne presne.

Tom BradyNFLamerický futbal
Zdroj: TASR/AP Photo/Matt Patterson, File
Domov
Zdieľať
Diskusia