Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2022, 8:41
Čas čítania 0:46
Martin Adam Pavlík

O2 zvyšuje ceny za služby. Čoskoro si priplatíš 1 euro mesačne

O2 zvyšuje ceny za služby. Čoskoro si priplatíš 1 euro mesačne
Zdroj: Unsplash/Hassan Ouajbir
ZAUJÍMAVOSTI O2 SLOVENSKO
Uložiť Uložené

K zmene dôjde postupne od februára.

Ako píše portál Živé.sk, ak je tvojím mobilným operátorom O2, pravdepodobne si čoskoro priplatíš za služby 1 euro mesačne navyše. Podľa operátora je dôvodom zdražovania zvyšovanie cien na trhu a skokový rast nákladov na energie, ktoré sú nevyhnutné na prevádzku mobilných sietí.

Operátor zmenu zrealizuje cez zníženie digitálneho bonusu. Provider v piatok oznámil, že všetci klienti, ktorí využívajú tento bonus, budú platiť o jedno euro mesačne navyše za každú fakturovanú službu.

Ide konkrétne o mobilné paušály, ale aj internet s fixným spôsobom použitia. Zmena sa dotkne aj programov O2 Paušál, Smart Paušál, Dáta, Moja Firma, Fér na faktúru, Internet s bonusom Mini, Telemetria a Internet na Doma.

5G, mobil, aplikácie, 5G sieť
Zdroj: Unsplash/James Yarema, na voľné použitie


„Uvedomujeme si, že výhody digitálnosti spojené s ušetrením jednej zložky nákladov nemôžu plne nahradiť rast cien tovarov a služieb na Slovensku, ktorého sme za posledné roky svedkami. Na to, aby sme mohli nielen zachovať kvalitu poskytovaných služieb, ale aj ich ďalší kvalitatívny vývoj, museli sme výšku Digitálneho bonusu znížiť,“ priblížil situáciu generálny riaditeľ O2 Igor Tóth.

„Úprava výšky Digitálneho bonusu sa prejaví postupne podľa toho, aké má zákazník zúčtovacie obdobie, najskôr však v zúčtovacom období od 22. februára, pričom zákazníci zaznamenajú rozdiel vo faktúrach prichádzajúcich koncom marca a v priebehu apríla,“ doplnil.

Domov
Zdieľať
Diskusia