Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2021, 11:21
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

Šéf Marvelu: Nášho Daredevila môže hrať jedine Charlie Cox zo seriálu od Netflixu

Šéf Marvelu: Nášho Daredevila môže hrať jedine Charlie Cox zo seriálu od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Kevin Feige potvrdil, že ak sa pustia do spracovania Daredevila, bude ho hrať Charlie Cox.

Šéf Marvelu Kevin Feige pre Cinemablend nečakane prezradil, že Daredevila v Marvel Cinematic Universe môže hrať iba Charlie Cox, ktorý túto postavu stvárnil vo vynikajúcom seriáli od Netflixu počas troch sérií predtým, než ho zrušili (rovnako ako zrušili Punishera, Jessicu Jones a tak ďalej).

Feige zatiaľ nepotvrdil, že už s Daredevilom pracujú, ale je to len otázka času, keďže predstavujú čoraz viac takzvaných street level heroes. Ide o hrdinov, ktorí nemajú božské schopnosti, no bijú sa za spravodlivosť. Väčšinou nezachraňujú planéty, ale životy nevinných (Kate Bishop v seriáli Hawkeye, Iron Fist, Punisher, Moon Knight).

Odporúčané
RECENZIA: 5. séria Money Heist RECENZIA: 5. séria Money Heist 4. decembra 2021, 16:30

Existuje viacero špekulácií o tom, že Daredevila v podaní Coxa uvidíme už v snímke Spider-Man: No Way Home. Ešte predtým sa však môžeme dočkať inej „netflixáckej“ postavy zo seriálov. Hawkeye totiž v poslednej epizóde s najväčšou pravdepodobnosťou odkazoval na Kingpina. Je možné, že práve on po novom vlastní Avengers Tower. Možno sa odpovede dočkáme už v stredu, keď bude mať premiéru 4. epizóda seriálu Hawkeye. 

Charlie Cox sa okamžite stal obľúbencom fanúšikov celého Marvelu. Jeho Daredevil a civilná verzia v podaní právnika Matta Murdocka boli úžasnými zosobneniami tohto hrdinu a divákov po celom svete teší, že ešte nepovedal posledné slovo. Otázne zostáva, či pôjde o rovnakú postavu s charakterom a minulosťou zo seriálu na Netflixe alebo o úplne iný štýl postavy, akurát s rovnakým hercom. 

Daredevil
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia