Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2021, 21:35
Čas čítania 0:50
Richard Bonde

Belgickí lekári už nepredpisujú pacientom s traumou z pandémie lieky. Namiesto toho im ponúkajú bezplatné vstupy do múzeí

NEWS ČO BUDE PO KORONE? KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Ich projekt si našiel inšpiráciu už v roku 2018 – pred koronavírusom.

S blížiacim sa druhým výročím pandémie koronavírusu sa čoraz viac ľudí vo svete cíti skľúčene a zdeprimovane z opakujúcich sa lockdownov a stále platiacich obmedzení. Lekári z Bruselu však pre jedincov, ktorí sú z covidu zdeprimovaní, vytvorili kreatívne riešenie. Namiesto návštevy lekárne im začali predpisovať návštevy múzeí.

Odporúčané
Bette Midler tvrdí, že texaské ženy by mali začať odmietať sex s mužmi, aby protestovali proti zákazu interrupcií Bette Midler tvrdí, že texaské ženy by mali začať odmietať sex s mužmi, aby protestovali proti zákazu interrupcií 5. septembra 2021, 18:41

O tomto kreatívnom belgickom riešení informoval portál Hypebeast. Ide o novú liečebnú schému, ktorú uviedli do prevádzky lekári z Brugmannovej nemocnice v Bruseli. Pacienti nemocnice, ako aj externí návštevníci, ktorí sa cítia v dôsledku pandémie skľúčene, sa môžu zapojiť do trojmesačného programu.

Domov
Zdieľať
Diskusia