Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2021 o 18:29
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Jake Paul dostane nakladačku, vulgárne mu odkazuje budúci súper v ringu. Woodley si na pomoc zavolal Floyda Mayweathera

Jake Paul dostane nakladačku, vulgárne mu odkazuje budúci súper v ringu. Woodley si na pomoc zavolal Floyda Mayweathera
Zdroj: Getty Images/Al Bello
ŠPORT JAKE PAUL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bývalý bojovník UFC Tyrone Woodley má pred augustovým súbojom s Jakom Paulom ambiciózne ciele.

Youtuber Jake Paul sa pripravuje na svoj augustový súboj, v ktorom sa proti nemu v boxerskom ringu postaví Tyrone Woodley. Paulovi často kritici vyčítajú, že si svojich súperov vyberá spomedzi športových dôchodcov, ktorých môže relatívne ľahko poraziť, ale Woodley si podľa všetkého nenechá skákať po hlave, uvádza Dailymail.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jake Paul (@jakepaul)

Na súboj, ktorý sa odohrá 28. augusta, sa pripravuje nielen sám – pomocnú ruku mu podal aj Floyd Mayweather, keď ho pozval do tréningového kempu v Las Vegas.

Woodley bol pred pár rokmi šampiónom UFC, ale následne utrpel štyri porážky v rade a organizácia ho poslala preč. Momentálne chce svetu dokázať, že keď sa mu do cesty postaví youtuber ako Jake Paul, nezaobíde sa to bez knokautu.

Odporúčané
10 dní, 7 utopených. Ako je možné, že sa na Slovensku zrazu topí toľko ľudí, a čo robiť, ak máš problém vo vode? 10 dní, 7 utopených. Ako je možné, že sa na Slovensku zrazu topí toľko ľudí, a čo robiť, ak máš problém vo vode? 1. júla 2021 o 9:36

V podcaste u Michaela Bispinga vyhlásil, že Jake Paul od svojich najbližších kamarátov počúva formulky o tom, ako Woodleyho porazí, pretože je už príliš starý, roky nevyhral žiadny zápas a on je, naopak, mladý a hladný po víťazstvách. „Koniec koncov, dostane bitku. Dostane knokaut,“ skonštatoval Woodley.

„Stane sa teda to, že ho zmlátim, knokautujem. A dúfam, že to nebude zlé až do takej miery, že sa už nebude chcieť pobiť znovu, lebo ja chcem tie peniaze zarobiť ešte raz,“ nešetril odvážnymi vyjadreniami bývalý bojovník UFC. Vraj keď knokautuje mladšieho Paula, rád by sa pobil aj s Loganom Paulom, ktorý by si podľa neho rovnako zaslúžil bitku.

Domov
Zdieľať
Diskusia