Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2015, 14:47
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Birdman a Young Thug údajne plánovali vraždu Lil Wayna a Thug už medzičasom sedí v base

HUDBA BIRDMAN
Uložiť Uložené

Spor medzi Lil Waynom a Birdmanom, ktorý pomaly ale isto rozdrvil celé YMCMB impérium by už vystačil aj na napísanie knihy a po mesiacoch nejasných vyjadrení a odložených releasov sa tak Birdman...

Spor medzi Lil Waynom a Birdmanom, ktorý pomaly ale isto rozdrvil celé YMCMB impérium by už vystačil aj na napísanie knihy a po mesiacoch nejasných vyjadrení a odložených releasov sa tak Birdman údajne rozhodol zobrať veci do vlastných rúk. V apríli tohto roku totiž Weezy koncertoval v atlantskom klube Compound v rámci svojho turné Release Partiez a po tom, čo sa okolo 3:25 a.m. vrátil s niekoľkými členmi Young Money do svojho tour autobusu sa stal terčom streľby z dvoch okoloidúcich vozidiel. Posádke autobusu ani samotnému Waynovi sa síce nič nestalo, no privolaná polícia musela samozrejme začať vyšetrovanie. Vina padla na chlapíka menom Jimmy Carlton Winfrey, ktorý údajne celý incident spáchal kvôli tomu, aby získal takzvaný street cred od členov gangu Bloods, medzi ktorých patrí Birdman, Thug a rovnako aj Weezy. To, či spáchal Winfrey útok z vlastnej vôle alebo ho k tomu donútila Rich Gang dvojica nie je známe, no polícia spája so streľbou všetky tri mená. Winfrey bol v júni obvinený zo šiestich závažných priestupkov, medzi ktorými nájdeš napríklad ozbrojené napadnutie s priťažujúcimi okolnosťami alebo hrozbu teroristického útoku, no aj keď Birdman a Thug ostali na slobode, druhý menovaný si za mreže pomohol vlastnou hlúposťou.

Birdman a Young Thug údajne plánovali vraždu Lil Wayna a Thug už medzičasom sedí v base



Na 22-ročného Young Thuga, vlastným menom Jeffery-ho Lamara Williamsa, bolo totiž pred pár dňami vznesené obvinenie kvôli tomu, že v apríli mieril zbraňou do tváre ochrankárovi v nákupnom centre s úmyslom streľby. Včera o šiestej ráno si tak na základe platného zatykaču preňho prišla polícia mesta Georgia do jeho rezidencie v Sandy Springs a noc strávil vo väznici DeKalb County, kde momentálne čaká na rozsudok, respektíve výšku kaucie.

Birdman a Young Thug údajne plánovali vraždu Lil Wayna a Thug už medzičasom sedí v base

Lil Wayne sa zatiaľ bez úspechu snaží od Birdmana vysúdiť $51 miliónov za odklad jeho albumu Carter V, čím by sa rovno dostal von aj zo samotného labelu. Momentálne je totiž stále členom Cash Money rosteru a všetky peniaze, ktoré zarobí by tak mali prejsť cez Birdmanov účet. Aj napriek tomu však vyhlásil 4. júla symbolickú nezávislosť releasom dlho ohlasovaného albumu FWA(Free Weezy Album), ktorý je dostupný exkluzívne cez Tidal, nakoľko je Weezy čiastočným vlastníkom tejto streamovacej šlužby.

Birdman a Young Thug údajne plánovali vraždu Lil Wayna a Thug už medzičasom sedí v base

V apríli síce Birdman netrafil, no v nedeľu, 12. júla už mal mušku o niečo presnejšiu, keďže po Waynovi hodil počas jeho vystúpenia v Miami drink z VIP balkóna nad pódiom a trafil ho do brucha. Celý klub LIV tak na chvíľu zamrzol a aj keď na zázname od TMZ nie je samotný akt vidieť, Wayne dobre vedel, kto to má na svedomí.

Ako malé deti na pieskovisku...


Birdman a Young Thug údajne plánovali vraždu Lil Wayna a Thug už medzičasom sedí v base

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter.

Späť
Zdieľať
Diskusia