Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2021, 11:13
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Druhá séria Too Hot to Handle má dátum premiéry. Získa 10 nadržancov 100-tisíc dolárov alebo budú sexovať počas celej reality šou?

Druhá séria Too Hot to Handle má dátum premiéry. Získa 10 nadržancov 100-tisíc dolárov alebo budú sexovať počas celej reality šou?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

V júni sa začne vysielať druhá séria populárnej reality šou, avšak s malou zmenou.

Prvá séria reality šou Too Hot to Handle zaznamenala obrovský úspech, a tak Netflix rovno odklepol ďalšie série. Tá druhá sa podľa Variety natáčala v januári a účinkujúcim bolo povedané, že idú na šou zvanú Parties in Paradise. Rovnako ako súťažiaci v prvej sérii, ani oni nevedeli, čo idú natáčať, až kým neprišli na ostrov. Je však možné, že po celosvetovom úspechu prvej série to možno niektorí minimálne tušili.

V nových častiach neuvidíme 14 súťažiacich, ale 10. Tvorcovia im zakážu akúkoľvek sexuálnu aktivitu vrátane bozkávania sa a iných nežností. Každý takýto priestupok im totiž uberie z finálnej výhry, ktorá na začiatku činí 100-tisíc dolárov. V závere šou tak môžu vyhrať 100-tisíc, ale aj nič – podľa toho, ako veľmi udržia svoje nadržané telá na uzde. 

Odporúčané
Mel Gibson nenávidel Židov a bil svoju ženu. Hollywood ho zavrhol, no nakoniec mu odpustil a Mel znovu nakrúca oscarové filmy Mel Gibson nenávidel Židov a bil svoju ženu. Hollywood ho zavrhol, no nakoniec mu odpustil a Mel znovu nakrúca oscarové filmy 20. mája 2021, 14:30

Samozrejme, tvorcovia sa s účinkujúcimi určite vopred dohodnú na tom, čo sa musí stať, aby zaujali divákov. Konečná výhra 100-tisíc dolárov je teda nedosiahnuteľná a je možné, že účinkujúci majú vopred dohodnuté, akú odmenu dostanú a čo pre ňu budú musieť urobiť.

Prvé štyri časti uvidíme 24. júna s tým, že záverečných šesť dielov sa na Netflix dostane 30. júna. Netflix stále neprezradil, koho obsadil do druhej série, no je možné, že sa vrátia aj niektorí súťažiaci z prvej série.

Domov
Zdieľať
Diskusia