Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2021, 11:06
Čas čítania 0:24
Daniel Mikolášik

Novým trénerom Slovana Bratislava sa má stať Vladimír Weiss starší. Opäť by viedol aj svojho syna

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Historicky najúspešnejší slovenský tréner sa má vrátiť do Slovana.

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava budú mať nového trénera, má sa ním stať Vladimír Weiss starší. Na pozícii by nahradil doterajšieho trénera Darka Milaniča. Viesť belasých bude opäť po takmer desiatich rokoch. Informovala o tom RTVS.

Historicky najúspešnejší slovenský tréner teda bude znovu trénovať aj svojho syna Vladimíra Weissa mladšieho, ktorého trénoval aj v čase vedenia slovenskej reprezentácie.

Odporúčané
Ako byť fit aj počas karantény? Známych fitnes trénerov sme sa pýtali, ako cvičiť doma a či sú online tréningy budúcnosť Ako byť fit aj počas karantény? Známych fitnes trénerov sme sa pýtali, ako cvičiť doma a či sú online tréningy budúcnosť 5. marca 2021, 14:30

Vtedy sa mu podarilo uspieť so slovenským tímom natoľko, že sa v roku 2010 na majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike prebojovali až do osemfinále. Dokonca porazili v tom čase úradujúceho svetového majstra Taliansko s výsledkom 3 : 2.

Weiss starší bude aktuálneho úradujúceho slovenského majstra trénovať už druhýkrát, naposledy Slovan viedol v rokoch 2011 – 2012.

Domov
Zdieľať
Diskusia